perjantai 9. joulukuuta 2011

Rentoa ja reikäistä

tunnetila: rento

Image and video hosting by TinyPic

Bestsellerin showroomilla vietettiin eilen pikkujouluja hyvin kevyiden kesäsävyjen ympäröiminä. Kieltämättä olo oli hassu. Ulkona satoi räntää ja höyryävän lämmin glögimuki tuoksui joululta, mutta vaateuutuuksista notkuvat rekit olivat kuitenkin täynnä kesäisiä vaatteita.

Rento oli päivän asunikin, otsikolla viittaan kuitenkin Vilan, Onlyn, Vero Modan ja Selectedin kevät/kesä 2012 mallistoihin. Kuljeskelin rekiltä ja vaatemerkiltä toiselle ja joka paikassa huomasin tarttuvani rentoihin ja löyhästi kudottuihin neuloksiin. Ensi kesäni on selvästi tehty reikäneuloksesta.

Rennot neuleet sopivat täydellisesti shortsien tai pitkien helmojen kaveriksi, särmää niihin saa tarvittaessa esimerkiksi lyhyellä nahkahameella. (Vinkki:
Selectedin kevätmallistossa on yksi upea musta nahkamini. Hameessa on nappanahkaa, mokkaa, vetoketjuja, ja silti se on hyvin yksinkertainen. Otin hameesta kuvan mutta kuva ei tuo esiin hameen kauneutta. Jää julkaisematta.)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Reikäneulosten lisäksi kevät/kesä 2012 näytti vaaleille sävyille, laskeutuville ohuille materiaaleille ja pitsille. Kesät ovat näyttäneet jo muutaman vuoden, viime kesän väri-ilottelu pois lukien, aika samalle, mutta miksipä ei. Ainakin itse pidän keveistä valuvista linjoista ja pitsit tuovat kivaa kepeyttä muuten mustaan pukeutumiseeni.

Mitäs sanotte, kiinnostaako rennot neulokset?

4 kommenttia:

 1. Päälläni on juuri H&M:stä ostettu löysä, rento neule. Tykkään :) Tosin hihoja saa koko ajan kääriä ylös, mutta on tämä mukava!

  VastaaPoista
 2. HeidiV: Heh, löysien neuleiden ongelma on usein juuri tuo löysät hihansuut, mutta muuten ne olisivat ihan liian mukavia ja vaivattomia. Täytyy edes joku "vika" olla. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo asukokonaisuus on aivan ihana! Niin rennon tyylikästä ja Ninamaista.

  Reikäiset neuleet ovat ok, jos ovat muodoltaan kuitenkin suht skarppeja. Itsellä olo reikäisen ja valuvan neuleen kanssa on monesti epäsiisti. Ehkä se täydellisen rennolla tavalla skarppi reikäneule tulee joskus vastaan. Tosin en tiedä onko sellaista olemassakaan ;-)

  Kiitos viimeisestä <3

  VastaaPoista
 4. Kay: Kiitos Kay! Kaikki vaatteet asussa on niin vanhoja ja blogissa nähtyjä etten edes viitsinyt niitä tähän kirjoittaa. Mutta kiva silti että tykkäät, niin tykkään minäkin!

  Mulla on kans vähän "rytö" olo reikäisten ja lötköjen neuleiden kanssa mutta toisaalta, mulla on aina samanlainen olo, oli mulla päällä mitä vaan. :)

  Ja kiitos itsellesi, oli kivaa!

  VastaaPoista