keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Talviuutta Lumenelta

tunnetila: testailu

Image and video hosting by TinyPic

Kuten muodissa, myös kosmetiikassa kuljetaan sykleittäin. On kesämuoti ja samaan aikaan meikeissä pinnalla heleät kesäsävyt, syksyn tullessa muoti muuttuu ja samaa tahtia toimii myös kosmetiikkateollisuus, talvella tuotetaan taas jotain uutta. Tahti tuntuu aika hurjalta. Miten ihmeessä uusia juttuja saadaan ideoitua noin nopeassa ajassa?

Ennen, kosmetiikkaa hyvin vähän kuluttaneena, saatoin ihmetellä mihin kaikkia uusia sävyjä esim. kynsilakoissa tarvitaan. Eikö riitä että olemassa on muutama erilainen punaisen sävy joita voi vaihdella vuodenaikojen tai omien mieltymystensä mukaan? Nyt, blogin kautta kosmetiikkaan enemmän tutustuneena, myönnän olevani innoissani kynsilakkojen ja silmämeikkien uudistuksista. Kimaltavaa tai mattaa, intensiivistä tai utuista, peittävää tai läpikuultavaa jne. Juuri kun tunnet kyllästyneesi kesällä käyttämiisi vaaleisiin, iholla vain häivähdyksenä näkyviin vaaleanpunaisen sävyihin, kauppoihin tulee syvät ja intensiiviset talvisävyt jotka antavat meikkaamiseen uutta intoa.


Myös kotimainen Lumene uusiutuu vuodenaikojen mukaan ja kun talven uutuudet lanseerattiin pääsin tutustumaan uusien tuotteiden ja sävyjen maailmaan. Kuvassa alla helposti kuivuvalle talvi-iholle sopivia, kosteuttavia pohjustustuotteita joita olen ehtinyt jo testaamaan.

Image and video hosting by TinyPic

Ensimmäiseksi testipariksi muodostuivat Beauty Base Touch of Radiance valokynä ja tummille silmänalusille tarkoitettu Beauty Base peitevoide. Oikeastihan valokynää ja peitevoidetta ei kannata edes verrata keskenään, ovat nimittäin tarkoitettu eri asioihin, mutta kun käytän valokynää lähes samaan tarkoitukseen eli kirkastamaan katsetta ja silmänurkkaa, niin päätin kartoittaa kumpi tuotteista hoitaa sen homman paremmin.

Lumenen valokynä osoittautui minulle sävyltään liian tummaksi ja katseeni sen kuin synkkeni kun sudin valokynää silmänurkkaan kirkastustarkoituksessa. Tuoksu valokynässä oli sen sijaan syötävän ihana!
Voittajaksi tässä taistossa valikoitui kuitenkin vaalea Beauty Base peitevoide joka peitti tummat silmänaluset, kirkasti katseen eikä kuivattanut ohutta silmänalusihoa. Hyvä tuote, tykkään! (kuvassa pieni sininen tuubi)

Testasin myös kaksi meikinpohjustusvoidetta, heleyttävän Crystal Radiance Primerin ja tasoittavan Matifying and Retexturizing Primerin. Tykkäsin tasoittavasta pohjustusvoiteesta paljon. Meikki näytti huomattavasti paremmalta primerin kanssa ja pysyi huolitellun näköisenä pidempään. Heleyttävän tuotteen nimeen vannovat monet, mutta itse tunnen oloni heleyttävän tuotteen kanssa vanhaksi ja entistä ryppyisemmäksi. Kesällä, kun en välttämättä jaksa päivittäin meikata, ihon pintaan on kiva saada hehkua ja kuulautta ja se onnistuu kivasti tuon primerin avulla. Talvella ihon heleytys saa minulle aikaan tunteen että olen vanha ja väsynyt ja yritän peitellä sitä teennäisellä hehkulla. Heh, luultavasti vika on vain korvieni välissä, tai sitten en vai osaa tuoda hehkua oikein esiin.

Kolmantena olen testannut uutta, kulttimainetta nauttivaa Hydra Drops -kosteuttavaa meikkivoidetta. Tuote on ollut Lumenen valikoimissa joskus aikaisemmin ja kun sen valmistus lopetettiin meikkialan ammattilaiset alkoivat heti vaatia sitä takaisin. Meni muutama vuosi ja pian heidän toiveisiinsa vastattiin. Olin alkutalvesta Lumenen info-tilaisuudessa jossa tuo meikkivoide lanseerattiin uudestaan, ja vitsit mikä iloinen kiljahtelu täytti tilan! Olihan sitä siis pakko päästä testaamaan itsekin.

Talvisen kalpeuden palatessa iholleni huomaan taas olevani kalkkilaivan kapteeni. Hydra Drops -meikkivoiteessa minulle sopivin sävy on tällä hetkellä numero 0 (nolla). Olen hakenut kuitenkin iholleni pientä sävyä ja olen onnistunut sekoittamaan kahta meikkivoidetta sopivassa suhteessa. Jihuu, vuosien meikkikoulu alkaa tuottaa tulosta! Olen siis sekoittanut paksumpaa Hydra Dropsia (sävy 0) ja aiemmin hyväksi havaitsemaani, ohuempaa Ultra Smooth hoitavaa meikkivoidetta (sävy 2) ja lopputulos on kaunis. Ja muuten, levitän tuon yhdistelmän kasvoilleni sormin. Näin saan paljon paremman tuloksen kuin sienellä tai siveltimellä.

Image and video hosting by TinyPic
kynsilakkojen uutuussävyt vasemmalta oikealle:
34 Hehkuvin juhlija, 35 Täydellinen hetki, 31 Öisin, 30 Juhlatuulella, 32 Tähtien tuiketta, 33 Lumoojatar


Myös Lumenen talven kynsilakkasävyt ovat hyvin erilaisia mitä kesän tai syksyn meikit olivat. Pikkujouluaika antaa selvästi vaikutteensa metalliväreihin jotka saavat aikaan juhlavan fiiliksen. Omaksi suosikikseni on kynsilakoista noussut metallinhohtoharmaa, lähes hopeinen lakka nimeltä Öisin (kuvassa yllä kolmas vasemmalta). Kauden trendikkäin sävy, kulta, saa kalpean ihoni näyttämään entistä kalpeammalta. Ehkäpä joulun jälkeen koittavan kaukomatkan jälkeen uskaltaudun kokeilemaan kultaa uudestaan. Ruskettuneeseen ihoon tuo väri sopii mielettömän upeasti!

4 kommenttia:

 1. Tuo outo kellanhohtoinen kynsilakka olisi ihan täydellinen ihan kaikkeen. Voi jestas!

  VastaaPoista
 2. uuu noita kynsilakkojen sävyjä! Oon näin syksyn myötä innostunut lakkailemaan kynsiä melkein päivittäin, mikä on tälle laiskimukselle erittäin epätavallista :D

  VastaaPoista
 3. Oijoi, tuo 35 sytytti kyllä minutkin! Ihanan erilainen.

  VastaaPoista
 4. kottarainen: Se on just se kulta josta tuolla mainitsin. Eli minusta kiva mutta ihoni tuolle sävylle liian kalpea.

  Nelliina: Mulla on kans lähes joka päivä jotain kynsilakkaa. Musta alkaa tulla naisellinen.. ;)

  Salla: Juu, keltainen-kultainen on kyllä jotain uutta ja kivaa. Tulis vaan ensin se rusketus..

  VastaaPoista