maanantai 26. joulukuuta 2011

Vuoden parhaat 2011

tunnetila: muistelu

Toivottavasti Teillä kaikilla on ollut ihanan rauhallinen ja rentouttava joulu! Joulurauha imaisi minut mukaansa niin vahvasti että blogi unohtui muutamaksi päiväksi kokonaan, hupsis.

Blogi-ikävä iski kuitenkin äsken ja kokosin iltapäivän ratoksi perinteisen Vuoden parhaat -postauksen. (Jos vanhat lemppariostokset kiinnostaa niin voitte kurkata vuoden 2008 parhaat täältä, vuoden 2009 täältä ja vuosi 2010 löytyy täältä.) Tässä pientä lempparilistausta, olkaa hyvät!paras (ja ainoa) korkkariostos 2011
puiset kiilasandaalit Zara
(ostettu hajonneiden Benettonin kiilojen tilalle, Benettonit (vuoden 2009 listalla) oli paremmat :( )

Image and video hosting by TinyPic

paras (muu) kenkäostos 2011
mustat ja nudet balleriinat, Tory Burch

Image and video hosting by TinyPic

paras laukkuostos 2011
vintage Chanel

Image and video hosting by TinyPic

tai

kangaskassi Alexander McQueen, MET

Image and video hosting by TinyPic


paras yläosa 2011
trenssi, Benetton

Image and video hosting by TinyPic

paras alaosa 2011
nilkkapituiset housut, Samuji

Image and video hosting by TinyPic

paras mekko 2011
pellavainen harsovaate (mekko/neule), Samuji

Image and video hosting by TinyPic

paras juhlavaate 2011
pitkä villamekko, Minna Hepburn

Image and video hosting by TinyPic

paras asuste 2011
vuorikristallikoru Sari Isosomppi

Image and video hosting by TinyPic


Siinäpä taas menneen vuodeen lemppariostoksia. Mitäs tykkäätte? Oliko joku suosikkinne tai tulitteko hankkineeksi menneenä vuonna jonkun saman tuotteen kuin minä?

Nyt kun käyn menneiden vuosien listoja läpi niin huomaan, että uusille, mustille ja ajattomille korkkareille on ehdoton tilaus. Vuonna 2008 ostin Minna Parikan Morticiat ja sen jälkeen en ole ostanut yksiäkään (varsinaisia) korkkareita. Periaatteeni on 'kun omistaa yhdet hyvät ei muuta tarvitse'. Paitsi että siistien jakkupukujen kanssa Morticiat ovat ehkä vähän (liian) toisesta maailmasta. Tavoitteena siis ensi vuoden listaan uudet, simppelit lempikorot.

Alaosia (housut ja hameet) ostin viime vuonna ainoastaan nuo yhdet Samujin housut jotka näkyvät listalla. Sillä saralla siis on ensi vuonna taas tekemistä. Neulevarasto on tämän vuoden jälkeen hyvässä kuosissa, sillä suunnalla voin ensi vuonna huokaista helpotuksesta.

Hankitteko Te menneenä vuonna jotain erityisen ihanaa?

4 kommenttia:

 1. Morticiat sain minäkin hankittua. Vihdoin!:)<3

  VastaaPoista
 2. No sen kukkamekon kesähäihin <3 Mekko on käynyt sittemmin teatterissa ja konsertissa, talvisesti asustettuna. Loisto-ostos, lisää sellaisia! Että ostosreissua kanssasi odotellessa taas...

  Ihanaa ja tyylikästä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Luin jotain vanha juttuasi, olisko ollut 2009 vai 2008 loppuvuodesta, jossa laskeskelit vuoden aikana ostamiasi vaatteitaja asusteita, ja suunnittelit puolittavasi määrän -olisi mielenkiintoista tietää, mitä projektille kävi, miten määrät muuttuivat seuraavina vuosina?

  VastaaPoista
 4. MouMou: Jee, vihdoin! Muistan kun haaveilit niistä jo silloin kun minä hankin omani, eli neljä vuotta sitten. Onni on omat Morticiat. :)

  HeidiV: Se mekko oli kyllä loistava löytö ja niin valtavan monikäyttöinen.

  Ihanaa ja tyylikästä uutta vuotta myös sinulle Heidi! Shoppaillaan taas ensi vuonna yhdessä. :)

  Anonyymi: Hei kiitos kysymästä! Voisin tehdä aiheesta kokonaan oman postauksensa. Sanotaan kuitenkin näin, että kulutustottumukseni ovat muuttuneet tuon vuoden jälkeen todella paljon, ja ainoastaan positiivisempaan suuntaan. Kiitos sinulle postausideasta!

  VastaaPoista