maanantai 19. joulukuuta 2011

Pidennysten hoitoa

tunnetila: treenaus

Image and video hosting by TinyPic

Sain Balmain Hairin tuuhennukset hiuksiini lokakuun lopussa. Tuosta on kohta yhdeksän viikkoa ja olen edelleen paksuista hiuksistani aivan fiiliksissä. Pidennyksiä kannattaisi huoltaa 6-8 viikon välein, mutta omat pidennykseni ovat edelleen mainiot vaikken ole ehtinyt huollattaa niitä missään välissä.

Pesen hiukseni nykyään kaksi kertaa viikossa (pesin hiukseni ennen joka toinen päivä mutta pidennysten kanssa olen huomannut että ne eivät rasvoitu samaa vauhtia kuin ennen), aina Balmainin omalla shampoolla ja hoitoaineella, ja harjana käytän ainoastaan Balmainin omaa, pidennyksille tehtyä harjaa. Joka toisella pesukerralla laitan hiuksiini pesun ja hoidon jälkeen tehokkaan Argan-öljyä sisältävän naamion, ja joka toinen päivä laitan kuivien hiusten latvoihin puhdasta Argan-öljyä sisältävän öljyhoidon. Näillä tuotteilla olen saanut hiukseni pysymään hyvässä kunnossa ja pidennykset pehmeinä ja kestävinä.

Pidän hiuksiani paljon kiinni. Rakastan paksua lettiä sekä paksua ponnaria yli kaiken. Olen aina halunnut käyttää erilaisia lettejä mutta oma hiirenhäntäni ei ole mahdollistanut sitä. Nyt otan lisäkkeistä kaiken irti! Pidän hiuksia kiinni myös öisin. Se pitää lisäkkeet parempana ja pidentää niiden käyttöikää.

Ajattelin että pidennykset tipahtavat päästä itsekseen
(ovat siis teipillä kiinni) ennen lomamatkaamme ja varasin niille uuden kiinnitysajan kampaajalle heti reissun jälkeen. Luulen nimittäin ettei pidennykset kestä merivettä ja hiekkaa enkä halua missään nimessä saattaa klippejä huonoon kuntoon lomalla peuhatessa. Klipit ovat kuitenkin edelleen tiukasti kiinni hiuksissani. Mitä sanotte, uskallanko yrittää irrottaa niitä itse ennen matkalle lähtöä vai suositteletteko että käyn poistattamassa ne kampaajalla? Olen kallistumassa kampaajan suuntaan mutta omalle kampaajalleni ei ole toivoakaan saada aikaa viikon päähän.

Mitä sanotte, irroitan pidennykset itse vai varaan ajan joltain toiselta kampaajalta?

2 kommenttia:

  1. Hyvin voit irroittaa itse. Olen irroittanut omani parikertaa hieromalla teippeihin öljypohjaista hiusten "kiiltoainetta". Hyvin ovat lähteneet!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voi vitsit, kunpa olisit ehtinyt vastata aiemmin. Kun kukaan täällä ei antanut mitään vinkkiä en uskaltanut rythyä ouuhaan itse vaan kävin eilen kampaajalla. Mutta hyvä tietää että myös itse noita voi halutessaan irrotella.

    Omat hiukseni tuntuvat nyt maailman ohuimmilta. HYI!!! :)

    VastaaPoista