torstai 1. joulukuuta 2011

Lasipurkille uusi elämä?

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Olen edelleen täysin Benefitin Total Moisture Facial Creamin lumoissa. Heti kun kesällä reissusta ostamani kasvovoide loppui tilasin uuden. En ottanut voidetta mukaan Ouluun vaan testailin tuon viikonlopun uusia juttuja. Ja ihottumahan siitä tuli. Onneksi kotona minua odotti täyteläinen, ihanan tuoksuinen ja pehmeä voiteeni joka on nyt parantanut ihoon testien aikana ilmestyneet kummallisuudet.

Samalla kun tilasin uuden kasvovoiteen tilasin myös Benefitin öljyttömän silmämeikinpoistoaineen (kuvassa).
Myös tuo silmämeikinpoistoaine on osoittautunut erinomaiseksi. Olisi halunnut sarjasta myös kasvojen putsarin mutta tuota tuotetta ei LookFantasticilla ollut saatavilla. Koko sarja vaikuttaa testieni perusteella aivan fantastiselta!

Viimeksi tuotteita arvioidessani annoin miinusta lasipurkeista ja jatkan samalla linjalla. Kauniita ja ylellisiä nuo ovat kuin mitkä, mutta miksei purkkiin ole olemassa täyttöpakkausta? Miksi joka kerta uuden voiteen ostaessaan joutuu ostamaan myös uuden lasipurkin? Purkki on tyhjänäkin niin sievä ettei sitä haluaisi heittää pois, mutta mitä tyhjillä voidepurkeilla voisi tehdä? Voisiko niissä kenties säilyttää jotain? Ovat aika pieniä siihen tarjoitukseen... Kertokaa minulle jos keksitte vinkkejä kuinka hyödyntää kaunis mutta turha lasipurkki.


Ps. Silmämeikinpoistoaineen pullo on muovia. Sille ei tarvitse keksiä uutta käyttötarkoitusta. Tosi kaunis sekin kyllä on... Hmmm...

7 kommenttia:

 1. Benefitiä saa myös Feel Uniquelta, josta voi Look Fantasticin tapaan tilata ilman toimituskuluja.

  http://www.feelunique.com/brands/benefit/bright-radiant-skincare

  VastaaPoista
 2. .Nekku.: Jeeeeeeeee! Kiitos ihana!!! *lähtee heti ostoksille*

  VastaaPoista
 3. Saisko niihin kynttilän pystyyn? Tai vaikka malja yksittäiselle ruusulle. Tai sitten voi kerätä hiekkaa etelänlomalta ;D

  VastaaPoista
 4. Good Product. Did this product works great?

  VastaaPoista
 5. Onneli: Nuo lasiset purkit on sen verran suuria että kyntilää ei niihin oikein voi laittaa. Ja tuo kuvan purkki on aika ohutta muovia joten ei välttämättä pysyisi kukan ja veden kanssa tukevasti psytyssä. Kiitos vinkeistä silti, tuohon hiekan keräämiseen en taida ainakaan lähteä. :D :D

  VastaaPoista
 6. Luulin ensin, että tuo kuvassa oleva pullo on lasia. Sitä olisi voinut käyttää yksittäisen kukan maljakkona.

  Mutta kun se lasipurkki olikin eri muotoinen, niin ehdottaisin, että käyttäisit sitä esimerkiksi sormusten tai kaulakorujen säilytyksessä; ne näkyisivät kauniisti lasisen purnukan läpi.

  VastaaPoista
 7. Vimps: Hei sormusrasia... Täytyypä katsoa saisiko sen kunnolla puhtaaksi. Tällä hetkellä kun on sellainen ällöliukas.. :)

  VastaaPoista