keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Musta hevonen

tunnetila: yllätys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Viime torstain ostokseni (toppi ja sandaalit) Marni at H&M -mallistosta olivat näköisiäni, simppeleitä, järkeviä ja tulivat tarpeeseen. Huomasin Sri Lankaan reissuvaatteita pakatessani omistavani ainoastaan yhden siistin hihattoman topin, kaikki muut olivat aika kulahtaneita. Ylimmän kuvan silkkitoppi sopii vaatekaappiini, ruskeasta väristään huolimatta, mukavasti ja uskon sen pelastavan minut tulevana kesänä monista "mulla ei oo mitään kivaa toppia" -päivistä. 

Sri Lankassa viimeisen matkansa tekivät myös kahdet kesäkenkäni, joten uudet sandaalit olivat niin ikään ostoslistalla. Marnin mustat nahkasandaalit ovat ehkä hieman ronskimmat mitä suunnittelin ostavani, mutta esim. nilkkamittaisten kapeiden housujen kanssa sandaalit ovat suorastaan täydelliset.

Image and video hosting by TinyPic 

Siihen ne järkevät ostokset sitten loppuivatkin. Kävin nimittäin vielä lauantaina ennen Helsinkiin paluutani piipahtamassa Hämeenkadun pikku-Henkalla ystäväni kanssa. Marneja oli vielä runsaasti jäljellä ja jostain syystä päädyin tutkailemaan tarkemmin mustia paljettikauluksia jotka olivat salakavalasti ryömineet mieleni syövereihin. Pähkäilin kaulusten kanssa tovin ja totesin etteivät ne taida sopia millään tavalla tyyliini. Ehkäpä juuri siksi marssin kaulusten kanssa kassalle ja tuossa ne nyt odottavat että ryhdyn sovittelemaan niitä erilaisten vaatteiden kanssa. 

Huh huh. Lupaan laittaa teille heti kuvia jos keksin asun johon saan yhdistettyä kaulukset ilman että näytän naurettavalle. 

11 kommenttia:

  1. Kiva toppi. Mukavan rennon näkönen. Kengät on ihan kivat, ei ihan oman tyylisiäni, mut hyvä jos tykkäät. Aika kiva toi kauluski :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Hanna! Toppi tosiaan on rento mutta silti siisti. Tykkään kyllä!

      Poista
  2. Toppi oli kyllä aivan ihana ja sopi sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kay! Ihana että olet sitä mieltä että se sopi minulle. Mietin aluksi tuota ruskeaa väriä mutta tuo kuosi oli niin minua että hyväksyin lopulta myös värin ja nyt olen iloinen että tein niin. :)

      Poista
  3. Toppi on niin sua! Mutta kaulukset, wau! Hyvä että ostit, noi on just sellanen hyvä lisä yksinkertaisiin asuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaulukset, I know!! Minulla on jo muutama juttu mielessä jonka kanssa ajattelin noita testata, mutta vielä ei ole ollut siihen aikaa. Ehkäpä viikonloppuna pidän kaulusmatinean. ;)

      Poista
  4. Toppi ja sandaalit aivan ihania, ja hyvät materiaalitkin vielä. Paljettikaulukset aika villi kortti! Eikö noita irtokauluksia jotkut gurut ole pitäneet vaikka jonkin tosi pikkuruisen tppinkin kanssa? Vois olla aika hauska upgreidaus!
    Rannalla vois muuten olla hyviä vinkkejä, vaikka eri tyylinen onkin.

    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ekat ostokset on kyllä just mua, paljettikaulukset taas on TODELLA villi kortti. :) Mä olen itse suunnitellut testaavani noita juurikin pienen topin kanssa. Kauluksen pyöreä muoto vaan saattaa olla sellainen mikä ei sovi minulle (siis kasvojeni luustolle) ollenkaan. Testaamalla se selviää!

      Poista
  5. Tuo toppi on ihana ja sitä katselin "sillä silmällä" itsekin, mutta koska kuitenkin pidän niin vähän hihattomia toppeja, niin jätinpä sen ostamatta. Mutta nuo sandaalit: niitä olisi omassa koossa tarjolla verkkokaupassa ja niitä tekisi mieli... Miltä tuntuvat jalassa? Onko pohja joustava vai sellainen joustamaton "lituska"? Entä onko nahka pehmeää? Kengät pitäisi mielestäni aina sovittaa, mutta kun näitä ei nyt pääse sovittamaan :( Pitäisiköhän vaan ottaa riski ja tilata... Ainahan voi palauttaakin...

    PS: niin ja ne kaulukset! Osaan kyllä hyvin kuvitella ne sinulle johonkin yksinkertaiseen asuun. Ihana piste iin päälle! Minä katselin sitä korua, missä oli nahkanauhassa valkoisia kukkia, mutta nukuin senkin osalta onneni ohi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, kiitos hyvistä kysymyksistä Tarja. Täytyi oikein kaivaa sandaalit esiin jotta osaan vastata sinulle kunnolla. :) Pohja näyttää joustamattomalle "lituskalle", mutta koska se on nahkaa alta ja päältä sekä osittain kumia, niin luulen että se joustaa kävellessä paremmin kuin "peruslituska". :) Nahka on paksua, mutta aika pehmeää.

      Ainakin itse uskon käyttäväni sandaalit puhki (kuten olen tehnyt jo muutamalle nahkasandaaliparille vuosien varrella), eli suosittelen tilaamaan ne testausta varten. Kuten itsekin sanoit, ainahan ne voi palauttaa jos ne eivät tunnu sopiville.

      Toivottavasti vastauksestani oli sinulle apua.

      Poista
  6. Kiitos Nina kovasti vaivannäöstä! :) Olet tosi kiltti, kun viitsit vastata. Olen tullut näin vanhemmiten kovin tarkaksi, miltä kengät jalassa tuntuvat ja hylkään ne ihan heti, jos vähänkään jostain kohtaa ahdistaa tai nipistää... Mutta onneksi H&M:n palautussysteemi toimii niin hyvin, että saatanpa rohjeta laittaa nämä tilaukseen! Kesää odotellessa :)

    VastaaPoista