lauantai 19. syyskuuta 2009

Enemmän plussaa kuin miinusta

tunnetila: aika hyvä, aika hyvä..

Vähän yli vuosi sitten ostin Pariisista Shu Uemuran kevyen meikkivoiteen ja peiteaineen jolla olen korvannut valokynän. Molemmat tuotteet ovat olleet hyvin riittoisia ja ovat käytössä edelleen. Peiteainetta olen käyttänyt yli vuoden päivittäin eikä loppua aineelle näy, ohutta meikkivoidetta taas käytän vain kesäisin, kylmempinä vuodenaikoina käyttämäni Joe Blascon paksumman voiteen sijaan. Jos törmäätte ulkomaan reissuillanne Shu Uemuran tuotteisiin niin kannattaa testata. Ainakin minulle kaikki ostokseni ovat toimineet loistavasti ja ne ovat keveydessään virkistävän erilaisia.


Ja hei, jos Uemuran kosmetiikka ei muuten kiinnosta niin hankkia kannattaa ainakin kulttimaineen saavuttaneet ripsentaivuttimet. Niitä ilman ei kuulema tule toimeen! Oikeasti, en ole koskaan edes kokeillut miten ripsentaivuttimet toimii.. Käytättekö te ripsentaivuttimia vai onko ne ihan humpuukia?

Viimeisin testaukseni on palvelu, uusiin tiloihin muuttanut ex-Kauneushoitola Celeste. Celesten nimi on nykyisin Celeste Torni Spa ja kuten nimikin kertoo hoitola on muuttanut Hotelli Tornin yhteyteen. Muutto tapahtui 1.8. mutta virallisia avajaisia vietettiin vasta viime viikolla. Kävin tutustumassa Torni Spahan ja otin siellä tunnin perinteisen hieronnan jonka jälkeen kävin höyrysaunassa loikoilemassa loputkin jännitykset pois hartioistani. Hieronta ja saunakokemus miellyttivät, itse paikka oli vielä hieman kaaoksen vallassa.

Hoitolan tiloissa seikkailevia pahvilatikkoröykkiöitä pahoiteltiin useaankin otteeseen ja todettiin että asiakkaiden ei tulisi nähdä paikkaa siinä kunnossa. Myös rentoutuminen hierontapöydällä häiriintyi, sillä viereisessä huoneessa tehtiin pienimuotoista remonttia ja meteli oli välillä sen mukainen. Tätäkin pahoiteltiin. Torni Span sivuilla sanotaan hoitolan olevan "Helsingin kaunein paikka". Siihen on vielä matkaa, mutta puitteet hoitolalle on mainiot ja Tornin Ateljee Baarissa viihtyville hoitolakokemus on hauska: hoitola on rakennettu kolmeen kerrokseen joiden välillä kuljetaan kapeissa rautaportaissa, lähes samanlaisissa joita Ateljee Baariin kuljetaan. Siinäpä tulee hoitolan työntekijöille mukavaa päivittäistä jumppaa kun juoksee rappuja ylös alas!

Celeste Torni Spa saa vielä uuden mahdollisuuden osoittaa olevansa "Helsingin kaunein paikka", sillä seuraava hieronta odottaa minua jo ensi viikolla. Toivottavasti koko hoitola on silloin viimeistelty ja paikka on sloganinsa arvoinen!

Ps. Muistakaa tänä viikonloppuna Vantaalla Myyrmäkihallissa Savexpo messut! Tänään lauantaina ekologisen kuluttamisen messuilla mm. klo 13.30 ekologinen muotinäytös ja paljon muuta kiinnostavaa. Itse yritän päästä paikalle huomenna, julkisilla liikennevälineillä Helsinki-Myyrmäkihalli -matka vaan vie ihan pirusti aikaa...

7 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt monta kertaa hankkia ne uemuran ripsientaivuttimet! kävin viikko sitten Helsingin Stockkalla kyselemässä mutta myyjä sanoi että ne on loppunut juuri kun niistä ilmestyi vielä parempi (!!!) uudistettu versio. Sellainen on pakko saada.

  VastaaPoista
 2. tt: Oho, vai on kulttituotteesta tulossa entistä parempi versio! Ja että niitä saa myös Stockalta?! Tuokin on minulle uutta tietoa. Jos käyt ne ostamassa niin muistathan tulla kertomaan onko ne kaiken hypetyksen arvoiset.

  VastaaPoista
 3. En minäkään ihan allekirjoita, että Celesta Torni olisi kaupungin kaunein paikka, aika ahdas se ainakin on. Mutta ihan toimiva varmasti hotellivieraita ajatellen..

  VastaaPoista
 4. Hih, kyllä ne taivuttimet toimivat, mulla ois ainakin ihan piikkisuorat ripset ilman niitä :D

  VastaaPoista
 5. Ilona: Kyllä, Celeste Torni on hotellivieraille varmasti kiva paikka ja remontin lyhyeen aikaan nähden olivat saaneet sen jo aika viehättävksi. Vielä kun pikkuasiat saataisiin toimimaan, esim. wc:stä puuttuvat pyyhkeet löytäisivät paikoilleen ja remontit tehtäisiin asiakasaikojen ulkopuolella niin eiköhän siitä hyvä tule.

  Salka: Piikkisuorat ripset.. En ymmärrä.. Eikö kaikki ripset kaareudu ylöspäin?! :) Vitsi sentään, pitäisi varmaan testata ripsentaivuttimia niin näkisin eron omissa ripsissäni.

  VastaaPoista
 6. Taivuttimet on hyvä juttu, mulla ainakin ripset kaareutuu enemmän alaspäin kuin ylöspäin. Taivuttimilla saa tuonkin ongelman korjattua ja silmät vähän avautuu enemmän tai näyttävät siltä.

  VastaaPoista
 7. Jesse: Minulla taitaa olla ripset joista voi olla tyytyväinen. Kaartuvat sen minkä kaartuvat, mutta ei ainakaan osu silmään. :)

  VastaaPoista