perjantai 4. syyskuuta 2009

Ystävän häät ja muita menoja

tunnetila: kiirus

Ulkona on ajankohtaan nähden hämmentävän lämmintä ja aurinkoista mutta syksyn tulon huomaa mm. siitä, että bloggaaminen meinaa jäädä mukavien illanviettojen jalkoihin. Ja kun jokaisesta kivasta tilaisuudesta olisi hauska kirjoitella niin dilemma on valmis: liikaa kirjoitettavaa ja liian vähän aikaa.

Eilen tapasin muutaman bloggaajan Specsaversin silmälasimuotinäytöksen merkeissä ja kivaa oli. Specsaversin näytöksen yhtenä pääasiana oli löytää Suomen edustaja kansainväliseen Spectacle Wearer of the Year 2009 -finaaliin ja lavalla nähtiin toinen toistaan kauniimpia neitoja.Näytöksen lisäksi hauska oli myös kuulla tuomaristossa istuneiden muotialan ammattilaisten vinkkejä silmälasien käytöön. Esim. tuomariston puheenjohtajan, Anne Kukkohovin vinkki lasien hankintaan oli seuraava: kannattaa hankkia yhdet tai kahdet laadukkaat peruslasit ja revittelyyn tai muuten vaan uuden lookin hakemiseen voi hankkia edullisia pokia ja laittaa silmiin piilarit. Näin kehykset tulevat edullisiksi kun niihin ei tarvitse teettää linssejä vahvuuksilla. Eipä ole tullut mieleenikään!

(ylemmissä kuvissa kisan finalistit, alimmassa kuvassa kilpailun voittaja Elina Haiko onniteltavana, kuvat Nokia E71)

Huomenna matkustan Tampereelle ystäväni häihin. Kivaa! Häiden jalkoihin jää useampikin kiinnostava Design Weekin tapahtuma mutta hei, ystävien häät on parhautta ja niihin mennään vaikka pää kainalossa. Sitä paitsi Design Week jatkuu myös ensi viikolla ja silloin ehdin luurailla kekkereissä ihan tarpeeksi. Hääasuna on tällä kertaa paljon puhuttu ja pohdiskeluja aiheuttanut pikkumusta. Olin viime viikonloppuna kummipoikani 1v. syntymäpäivillä pikkumustassa ja totesin ettei sellaista juhlaa olekaan minne ei voisi mennä laadukkaassa ja hyvin istuvassa LBD:ssä, korvissa helmet ja kaulassa helminauha. Suosittelen näitä joka tytön hankintalistalle jos niitä ette vielä omista! Helmikorut saattavat olla joidenkin mielestä hyvin mummomaiset mutta olen varma että ne pysyvät juhlamuodissa ikuisesti joten investointi kannattaa.


Ai juu, vielä vinkki tähän loppuun: Kaapelitehtaalla järjestetään huomenna ja ylihuomenna Design Market klo 11–17 ! Kotimaisten suunnittelijoiden/yritysten (St.Vacant, Arelalizza, Vallila interior jne) huippulaatua edullisin hinnoin. Mukana myös Töölö Fashion Instituten ja Marimekon SAUMURIRALLI (la-su klo 11–15) sekä OVVN-muotinäytös (la klo 16). Menkää ihmeessä paikalle jos olette Helsingisssä. Aion itse lähteä sunnuntaina Tampereelta kotiin niin ajoissa että ehdin käydä Kaapelilla tsekkaamassa jämät myyntipöydiltä. Ja kiduttaa itseäni kuuntelemalla myyjien tarinoita "Mulla oli just sellanen sulle sopiva juttu mutta ne on loppuunmyyty." Hirvittävää itsensä kidutusta.

Ps. Mistä jättifinni tietää aina silloin ilmestyä kun on juhlia ja muita rientoja tiedossa ja pitäisi olla edustavimmillaan?

3 kommenttia:

 1. Samma här, kovin tekisi mieli postailla sitä sun tätä, mut ei ehdi :( Pakko kun on ilmeisesti tehdä jotain elantonsakin eteen... Sitä paitsi en edes ehdi muiden blogeja lukemaan!

  Hauskoja häitä!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa hääviikonloppua!

  Mulla ei yleensä pukkaa vaan yhtä jättifinniä vaan neljä tai viisi pienempää, lähes aina samaan kohtaankin.. on Ihanaa :|

  VastaaPoista
 3. Joy: Kiitos! Bloggaus on kiva harrastus ja pidetään se sellaisena, ei oteta paineita!

  Mikkan: Kiitos, oli mukavaa! Heh, kohtalotoveri! Finnit on perseestä! :)

  VastaaPoista