torstai 10. syyskuuta 2009

Tapahtumia mistä valita!

tunnetila: kiirekiirekiireTänä iltana (helsinkiläisiä) shoppailijoita hemmotellaan! Design District Helsinki juhlistaa Design Weekiä Late Night (S)hopping -tapahtumalla. Design Districtin liikkeet ovat auki ilta yhdeksään ja liikkeissä voi shoppailun lomassa nähdä mm. tuotelanseerauksia tai osallistua designkakkukesteihin. Liikkeet tarjoavat illan kunniaksi myös mukavia hintoja osalle tuotteistaan. Mukana mm. My o My, Studio Kirsi Nisonen, Minna Parikka, Liike, SECCO, Kartell flagstore, asuna, Iittala jne jne.

Osa liikkeistä järjestää illan aikana tilaisuuksia joihin pääsy on valitettavasti vain kutsuvierailla, mutta nähtävää ja alennuksia riittää silti useissa kymmenissä muissa paikoissa. Ihmisiä liikkeissä tulee olemaan tungokseen asti, mutta olemalla vain yksi kymmenistä saattaa uskaltautua liikkeisiin joihin ei ole aiemmin tohtinut edes kurkistaa sisälle. Kannattaa lähteä tutustumaan paikkoihin!Jos vapaa-aikaa löytyy rutkasti niin esimerkiksi viikonloppuna kannattaa suunnistaa Helsingin messukeskukseen Habitare09:ään. Habitare avattiin eilen ja messut on auki sunnuntaihin asti. Nähtävää löytyy tänä vuonna tavallista enemmän ja uutuutena messuilla on osastot hamstraajille tai muuten vaan kotiin syysilmettä kaihoaville. Tänä vuonna tuotteita voi nimittäin ostaa myyntiä varten tarkoitetuilta alueilta. Ennen messuilla oli mahdollisuus vain ihailla tuotteita, nyt sieltä saa ostettua tuliaisiakin!Ja vielä yksi menovinkki lisää.. Ensi viikolla starttaa R&A-festarit ja tällä kertaa muodin ystäviä hemmotellaan kolmen leffan voimin. Teemalla Fashion Forward nähdään elokuvat Valentino: The Last Emperor, Comrade Couture ja The September Issue. Liput tulivat myyntiin eilen, keskiviikkona 9.9., ja nappasin omani heti talteen etten vain jäisi ilman! Toivottavasti teitäkin lykästää ja saatte ostettua liput itsellenne, näitä herkkuja on nimittäin harvoin tarjolla.

Onko kukaan teistä tulossa mihinkään yllämainituista? Toivottavasti nähdään Design Weekin riennoissa!!

logot tapahtumien sivuilta

6 kommenttia:

 1. habitare on tarkoitus tsekata lauantaina, kerrankin jotain mihin saan miehenkin mukaan :)

  VastaaPoista
 2. September Issuehen oon varannu kaks lippua, mut ei vielä mitään hajua, kenet tuun saamaan mukaani vai saanko ketään:)

  VastaaPoista
 3. Mikkan: Hyvä, mies mukaan vaan! Valitettavan harvoin löytyy tapahtumia joissa on molemmille nähtävää.

  AnneVee: Luulen että leffa alkaa olla kohta aika loppuunmyyty. Jos et saa kaveria mukaan niin voit myydä lipun Huuto.netissä valtavalla voitolla! :) :)

  VastaaPoista
 4. Oiiihhh, rakastan ilta/yöshoppailua!!!! Italiassakin on kesätorstaisin kaikki kaupat auki 23 asti... se on ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Ja tuliaisia sieltä ostettiinkin, myös muuta kuin mitä lähdin hakemaan... Mutta jätin sinne kuitenkin semmosen silikonihärpäkkeen, jonka avulla vois tehdä sydämenmuotoisia paistettuja kananmunia :D

  VastaaPoista
 6. Iris: Joo, niin mäkin! Tuo 21.00 ei kyllä ole kunnollista yöshoppailua nähnytkään mutta parempi sekin noissa normaalisti ajoissa sulkevissa erikoisliikkeissä kun ei mitään..

  Rva Herttainen: No mutta sydämenmuotoiset kananmunathan on ihan must! :) Ei vaan, ehkä ihan hyvä lähteä ko. paikkoihin järki mukana. Saas nähdä miten äitini käy... ;)

  VastaaPoista