perjantai 25. syyskuuta 2009

Iloinen tahmatassu

tunnetila: tuuletusta

Vitsit mä olen nyt iloinen, onnellinen ja tyytyväinen! Valittelin täällä Dermalogican Precleanse-puhdistusainepurkin epäkäytännöllisyyttä ja peräänkuulutin suunnittelijoilta huomattavasti näppärämpää pumppupulloa aineen annosteluun. Kävin jopa Stockalla Dermalogican osastolla ja lähetin sitä kautta palautetta purkkien (pöljille) suunnittelijoille. Samalla reissulla käväisin muutenkin kosmetiikkaosastolla ja etsin tyhjää pumppupulloa johon ajattelin annostella tuotetta näppärämpää käyttöä varten.Pumpulla varustettuja pulloja löytyi ainoastaan yksi ja sekin oli harvinaisen ruma. Ostin sen kuitenkin sillä olin kyllästynyt läträilyyn. Kotona kun aloin kaataa puhdistusainetta purkista toiseen huomasin, että pullot olivatkin kenties jotain standardikokoa ja Precleanse-pullon kierrekorkki oli korvattavissa halpispullon pumpulla. Jihuu! Nyt homma toimii, ainakin muutaman hetken. Pumppupullo oli nimittäin pienempi mitä alkuperäinen pullo eli pumpun "letku" ei yletä pohjalle asti. Mutta toimii ainakin kuukauden-pari paremmin kuin alkuperäinen. On se kumma kun kaiken joutuu tekemään itse... :)


Loppuun vielä testitulos. Viimeisimpänä testaukseeni päässyt (tai joutunut) kosmetiikkatuote on Elizabeth Ardenin huulikiiltoduo Everything Glows jonka hankin viime kesänä kokeiltavaksi. Duossa on pinkki kiilto jolla saa huuliin herkullisen ja heleän värin sekä väritön kiilto joka antaa kiiltoa, kosteutta ja hehkua. Duon pakkaus on hyvin ylellinen ja näppärän kokoinen; mahtuu hyvin litteäänkin clutchiin ja sisältää tarpeellisen peilin, mutta en tykkää laittaa huulikiiltoa sormin. Sormet tahmaantuvat ikävästi. Tietysti kiiltoa tulisi levittää siveltimellä, mutta jos sivellin ei kulje pakkauksessa mukana se jää ainakin minulta kotiin. Hylsyssä olevat kiillot ovat mielestäni mukavampia levittää ja käyttää.

Kas näin, siinä tämän viikon kosmetiikkamerkintä. Tällä viikolla olen jo valittanut epäolennaisesta, kertonut pukeutuneeni muihin kuin mustiin vaatteisiin (jotka tietysti näyttivät kuitenkin kuvissa mustilta..), viikonloppuna taitaakin kirjoitukseni aiheena olla ruoka. Pitäisiköhän ottaa joku kiertävä sykli näihin kirjoituksiin? Ensi viikolla voisin siis ensi töikseni taas valittaa jostain...

3 kommenttia:

 1. Nuo sormilla levitettävät huulikiillot ja omalla kohdallani myös huulirasvat ovat pannassa. Ei ole yhtään kiva jossain bussissa pesemättömillä käsillä levitellä rasvaa tai kiiltoa huuliin.

  VastaaPoista
 2. brand that models use! i think suci likes dermalogica and irina miccoli...

  VastaaPoista
 3. Auri: Samoin.. Käytän EA:n Eight Hour Creamia ja se on levitettävä sormin. Olenkin koko ajan pesemässä käsiäni ja mulla on aina mukana jonkin näköistä käsihuuhdeta/puhdistusliinoja.

  ryder: Really?! Well, no wonder. At least for me it's the best skin care I've tried.

  VastaaPoista