sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Kansainvälistä meininkiä

tunnetila: malttamattomuus

Voih mikä viikonloppu takana! Lauantai oli pyhitetty hyvässä seurassa shoppailulle ja tänään vietin koko päivän Habitaressa. Jalat on viikonlopun jäljiltä väsyksissä ja takki tyhjä mutta mukavaa oli.

Vaikka näin tänään Habitaressa toinen toistaan kiinnostavampia muotoilun uutuustuotteita, vanhoja upeita huonekaluklassikoita sekä näppäriä sisustusratkaisuja, päälimmäisenä mielessä on lauantaina Helsingin keskustan Stockmannilla kohtaamani sykähdyttävä kokemus josta haluan kertoa teille heti. Helsingin keskustan Stockan neljäs kerros on tällä hetkellä muutoksen kourissa ja siitä tulee u-p-e-a! Jo nyt, muutoksen ollessa kesken, olin haljeta innosta!

Kävelin neljännen kerroksen käytävää jutellen samalla seuralaiselleni ja yhtäkkiä tuli kummallinen olo. Kuin olisin ollut ulkomailla: Pariisin LaFayette, New Yorkin Macy's, Lontoon Harrods.. Oli pakko hieraista silmiä ja kaivaa äkkiä puhelin laukusta. Stockan neljänteen kerrokseen, jonne osa naisten kengistä on jo siirtynyt, on tulossa kansainvälinen tunnelma, todella. Nappasin pari kuvaa jotka kertovat uuden kenkäosaston hengestä. (Kuvat Nokia E71)Neljännen kerroksen kenkäosastolta löytyy nyt (ja tulevaisuudessa entistä enemmän) muodin huippumerkkejä kuten Marc by Marc Jacobs, Zinda, Michael Kors, Calvin Klein, Pedro Miralles, Pura Lopez, Hugo Boss... Loistavaa!! En malta odottaa että muutos valmistuu kokonaisuudessaan!


Eilinen shoppailuasuni oli taas niin mustanpuhuva että jätin sen suosiolla kuvaamatta. Tänään tutkiskelin muotoilun uusia tuulia rennossa asussa jonka kasasin vaaleiden (go Nina go!) mukavuushousujen ympärille. Kaulahuivi H&M organic cotton, neuletakki H&M, laukku 2 or + by Yat, t-paita FilippaK organic cotton, housut KappAhl, kengät 100% Donna (maalautetut kengät).Olen pari kesää sovitellut chinos-nimeä tuntevia vaaleita khakin tai beigen värisiä pöksyjä, mutta ne näyttävät päälläni kauheilta. Nyt bongasin omat "wanna be" chinokset KappAhlista 8 euron hintaan. Saavat luvan kelvata ja ajaa vaaleiden housujen virkaa niin pitkälle syksyyn ennen kuin ohut ja pehmoiseksi harjattu puuvilla alkaa olla liian kylmä. Vaaleat housut on superkivaa vaihtelua ainaisen mustan jälkeen.

On tämä taas kummallista.. Koko kesän kuljin mustissa vaatteissa ja nyt kun ihmiset alkavat hehkuttaa syksyn tulemista ja unelmoivat pukeutuvansa mustaan nahkaan tai harmaaseen paksuun villaan minä ostan kesähousut ja ajattelin käyttää niitä lumen tuloon asti, jos vain tarkenen.

3 kommenttia:

 1. Hyvä Nina! Hyvältä näyttää!
  Minusta nämä housut näyttävät paremmalta kuin ne varsinaiset chinos nimeä kantavat, rennot, mutta eivät lantiota leventävät.
  Mulla on ongelmia kaikkien ruskean eri sävyjen kanssa, vaikka kuinka yritän, en osaa käyttää :/

  VastaaPoista
 2. Joy: Jee, kiitti kannustuksesta! :) Se lantiota leventävä vaikutus "normichinoissa" on ollut just se ärsyttävä tekijä. Nyt olen käyttänyt näitä housuja pari päivää ja rento lökölook sen kun paranee.

  Ja hei, älä sure ettet osaa käyttää ruskeaa, olethan löytänyt uuden opeteltavan: sinisen, joka sopii sulle hienosti!

  VastaaPoista
 3. Ja hei siis vau mitkä housut! En ollutkaan vähään aikaan käynyt kylässä niin olin missannut tän postauksen. Ja vitsit, mäkin haluan!!!

  VastaaPoista