lauantai 26. syyskuuta 2009

Vielä tarkenee

tunnetila: ilo

Viikonlopputohinan keskellä on pakko kirjoittaa pikainen merkintä. Olen nimittäin edelleen syvästi viehättynyt kesällä päänvaivaa aiheuttaneista "beduiinikengistäni" ja olen enemmän kuin tyytyväinen että päätin pitää ne. Ajattelin, että kengät ovat vain muutaman hellepäivän suosikkiasusteeni mutta säiden salliessa käytän niitä edelleen, syyskuun lopussa. Ihanat säät, ihanat kengät!


tunika Sami-Jussi Koski/Marimekko,
housut Lindex, kengät Zara

Kenkäni ovat keränneet valtavasti huomiota. Töissä tai kaupungilla, aina kun minulla on nuo kengät jalassani niitä kommentoidaan. Ja yllätys, iso osa kommentoineista on miehiä joita en edes tunne! Kommentit ovat lähes poikkeuksetta ylistäviä, mutta ehkä huvittavin kommentti tuli töissä mieheltä joka kenkiä pitkään tuijotettuaan tokaisi: "Nina on ostanut kengät selvästi Ikeasta eikä ole osannut koota niitä oikein!" Niinpä niin...

8 kommenttia:

 1. Missäpäin suomea on viimepäivinä pärjännyt varpaat paljaana? Mäki haluun :) Kivat kengät, mutta erityisesti toi Samun suunnittelema tunika on ihana ja sopii sulle tosi hyvin. Mietin itsekin sen ostamista silloin pari vuotta sitten kun ne oli kaupoissa.

  VastaaPoista
 2. Auri: No Helsingissä, Helsingissä! Oon kulkenut näihin päiviin saakka kesäkengillä varpaat vilkkuen. Etkös säkin asu täällä..? :D

  VastaaPoista
 3. Auri: Ja vielä, tämä tunika oli loisto-ostos, olisi kannattanut hankkia. Ostin tämän lähes samana päivänä kun nämä tulivat liikkeisiin joten olen käyttänyt tätä jo pari vuotta ahkerasti. Joka kerta tähän pukeutuessani tunika tuntuu kuitenkin uuden veroiselta ja materiaali kahiseekin kuin uusi. :)

  VastaaPoista
 4. Kengät ja tunika, ihania! Mahtavaa kun täällä etelässä on ollut näin hyvät säät, ei ole hirveästi ollut ikävä Ouluun(ainakaan ilmojen puolesta), missä en todennäköisesti pärjäisi nahkatakillakaan. Kaikki syystakkini ovat saaneet toistaiseksi olla hyllyssä ja samoin minäkin olen kulkenut ballerinoissa ilman sukkia. Intiaanikesä :)

  VastaaPoista
 5. + Tuontyylisiin kommentteihin törmää aina välillä, huvittavaa. Sain kerran eräästä neuletakistani (http://farm3.static.flickr.com/2459/3716359136_7072b0a73f.jpg?v=0) kerran eräältä mieheltä palautetta tyyliin "nyt on kyllä ompelijalla mennyt joku pahasti pieleen tuossa" ja toinen vielä säesti vieressä. Että näin..

  VastaaPoista
 6. Wikke: Kiitos! Ilman sukkia on ihan parasta olla ja venytän tuon hetken joka vuosi niin pitkälle kuin mahdollista.

  Ja kyllä, tuon (upean!) neuletakin ompelija on selvästi ollut ihan sekaisin, ellei jopa humalassa.. ;)

  VastaaPoista
 7. No niin, samassa kaupungissahan sitä ollaan, mutta oon ilmeisesti ihan viluvarvas, koska omissa jaloissa on jo viihtynyt nilkkurit ja saappaat paremmin kuin kesäkengät :S Tai sitten kalenteri vaikuttaa liikaa pukeutumiseeni.

  Olen ollut opiskelujen ohessa aiemmin kesät Marimekon pääkonttorilla töissä ja sinä kesänä kun nuo tunikat tulivat myyntiin, taisi olla sellainen tilanne, että noin puolet Samun suunnittelemista vaatteista oli päätyä kotiini ja tuo tunika jäi sitten viimeisillä tahdonvoiman rippeillä hankkimatta. Voipi olla että se oli huono rajanveto, mutta niltä kesiltä ei yleensäkään paljoa palkkaa rahana tainnut jäädä käteen. Lähinnä mekkoja :D Niin että on nämä oman alan hommat vähän parempia siinä mielessä...

  VastaaPoista
 8. Auri: Apua, mä ostan muutenkin niin paljon Marimekon vaatteita, että siitä ei tulisi yhtään mitään jos olisin siellä töissä!!! :D :D Voin kuvitella että otitkin palkan vaatteina, et rahana. :)

  VastaaPoista