torstai 17. syyskuuta 2009

Kotiinpaluu

tunnetila: ilo


Arvatkaa kuka tai mikä tuli eilen kotiin useamman viikon kestäneeltä reissultaan? Kyllä, lyhennettävänä ollut Grove-mekko! Vaikka (tällä hetkellä) uniikki mekko oli jo alkuperäisenä kaunis, en silti osannut käyttää sitä. Käyttämättömyyden syynä lienee minulle epäedullinen helman mitta. Niinpä mekko palasi hetkeksi syntysijoilleen, lyheni, ja tuli takaisin kotiin entistä ehompana. Olen varma että mekko pääsee tässä mitassaan paljon useammin käyttöön kuin hieman pidempänä.

neuloshuivi Only, neuletakki H&M,
Grove-mekko Antti Asplund, kengät Benetton

Mallailin heti mekkoa päälleni lämpimiä syyspäiviä ajatellen. Eri fiiliksen mekkoon saa talvella kun yhdistää siihen paksut mustat sukkahousut sekä mustan lämpimän poolon. Tai kesällä sandaalit ja mustan punotun kesäkassin. Menneen kesän mekko-rukka vietti kaapissa ulospääsyä odotellen, ensi kesänä lupaan käyttää koivu-kuosista mekkoani paljon!


Siitähän tuli kiva, suorastaan simpsakka, vai mitä sanotte?

9 kommenttia:

 1. Tosi hieno ja monikäyttöinen mekko. Ja lyhennettynä vielä parempi. Nerokasta suunnittelua Antilta, joten mielenkiinolla jään odottamaan muodin huipulla ohjelmaa ja Antin panosta siellä.

  VastaaPoista
 2. On, todella simpsakka. JA jalkasi näyttävät pidemmiltä tällä helman mitalla.

  Minulla ei ole digiboksia, ja nyt kyllä huvittaisi tuota Muodin huipulla-ohjelmaa alkaa katsomaan... Pelkään, että sitten löytyy kyllä monia muitenkin suosikkeja ;)

  Koska tuo Muodin huipulla alkaa, onko tietoa?

  VastaaPoista
 3. Mekossa innoittajana on varmaan toiminut koivunrunko? ;)

  VastaaPoista
 4. Piksi: Kiitos, ja kyllä, monikäyttöisyyttä tästä mekosta löytyy! Mua kiinnostaa kans hirveästi tuo Muodin huipulle. Painin vaan ongelman kanssa: meillä ei ole telkkaria.. Onko hankittava telkkari nähdäkseen tuo ohjelma?! :)

  Joy: Jep, samaa mieltä! Tosin kengätkin vaikuttavat asiaan, mutta tuo pituus on minulle yleensä suotuisin.

  Oho, toinenkin ihminen jolla ei ole telkkariasiat ihan kunnossa.. ;) Muodin huipulle alkaa 1.10.

  Anonyymi: Kyllä, oikeassa olet! Koivunrunkomainen kuvio on maalattu käsin (!!!) alla olevaan kankaaseen. Maalauksessa on onnistuttu hienosti ja runko näyttää hyvin oikealta.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Ja todella jollain 10 sentillä voi olla eroa, se, tai sen puuttuminen voi tehdä vaatteesta vieläkin täydellisemmän ja vieläkin rakastettavamman.

  VastaaPoista
 6. On se vain näin parempi!

  Näkyyköhän tuo Muodin Huipulle nettitv:ssä? Luulisin ainakin, koska alkup versiokin oli nähtävissä netissä ihan ilmaiseksikin vielä.

  Saisi meiltäkin heivata tuon telkkarin pihalle, miehen huomion vie joko telkka tai tietokone :(

  VastaaPoista
 7. Rva Herttainen: Juuri näin! Kymmenen senttiä pidempänä mekko oli kaunis mutta ei ihan minua. Nyt tunnistan mekon omakseni ja se jos mikä on tärkeää ja nostaa vaatteen käyttöastetta 100%!

  Mikkan: Kiva että olet samaa mieltä! Toivon että Muodin huipulle näkyisi nettitv:ssä. Voisin vaikka ostaa sille maksullisen katselupaketin kuten tein viime vuonna Idolsin kanssa. (Heh, laatuohjelmia, laatuohjelmia..)

  VastaaPoista
 8. tuo on ihana. piste.

  VastaaPoista