torstai 8. huhtikuuta 2010

Haalee vaalee

tunnetila: laimea

Tämän päivän asu on omistettu ystävälleni, joka oli sitä mieltä että tummansiniset farkut ovat huijausta. Huijausta yrityksessäni olla pukeutumatta mustaan. Farkut olivat kuulema liian tummat. Ensinnäkin A) käytän äärimmäisen harvoin farkkuja, joten tässä hetkessä ne ovat osa "erilaista" pukeutumista ja B) ne todella ovat siniset, ei mustat, ja se on ihan eri asia. ;)

Tässä kuitenkin tämän päivän asu, jossa mustaa ovat vain vyö ja kengät (asusteet saivat olla mustia sillä en omista juuri muun värisiä asusteita enkä halunnut ostaa mitään uutta toteuttaakseni haasteen).


Image and video hosting by TinyPic

röyhelöpusero Mango, alustoppi Nanso, neuletakki Bershka,
chinot KappAhl, vyö Esprit, kengät Vagabond


Mitäs tästä sanotte? Alkaako olla jo liian kummallista vai onko asussa, väreistä huolimatta minulle tunnusomaisia piirteitä (muitakin kuin tuo iänikuinen sama asento :D)? Ts. näytänkö edelleen itseltäni vaikka en olekaan pukeutunut ehdottomaan lempiväriini?

Aamulla kun tulin töihin tässä asussa työkaverini hiljeni ensin, sitten alkoi puhetulva: "Minne sä olet jättänyt kaikki mustat vaatteesi? Voi että sulle sopii hyvin tollaset vaaleat sävyt! Sun pitäis ehdottomasti käyttää useammin vaaleita värejä, olet ihan erinäköinen" jne. Öööö, okei... Mustien housujen käytöstä en kuitenkaan luovu koskaan. Vaaleat housut jalassa näytän heti turkasen paljon paksummalta.

24 kommenttia:

  1. Minusta näytät hyvältä, laihemmalta :-)
    Siis onnea haasteeseen, eiks onkin kivaa pukeutua muuhun kuin tuttuihin vaatteisiin?!

    VastaaPoista
  2. Näytät tosi hyvältä! Kannatti astua ulos mukavuusalueelta :)

    VastaaPoista
  3. Läheltäkin näytti mustalta :D

    Joo, hirvee läski! Höpöhöpö! Sinulla on täydellinen tukka vaaleisiin vaatteisiin. Minä en voi käyttää mitään vaaleeta, kun olisin ihan haamu.

    VastaaPoista
  4. Vanda: Häh, laihemmalta?! Pitäiskö sun Vanda hommata silmälasit? :D Ja kiitos, tämä tuntuu oudolta, niin oudolta! :)

    Sinisilmä: Kiitti! Mä mietin eilen varmaan kaksi tuntia mitä voin laittaa päälle. Oli ihan kamalaa. :)

    Petra: Eikä näyttäny, ne on SINISET! Et kattonu tarpeeks läheltä. :)

    Tummahiuksisena vaaleiden vaatteiden käyttämättä jättminen on kyllä tuhlausta. Mutku mutku..

    VastaaPoista
  5. Tosi hoikaltahan näytät ainakin tässä kuvassa.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi8/4/10 13:34

    Näyttää tosi hyvältä! Hyvät värit. Raikas!

    Neiti Kevät

    VastaaPoista
  7. Minä en käyttänyt kymmeneen vuoteen vaaleita yläosia juuri sen takia, että niissä näkyi jokaikinen mutka. Viimeisen vuoden aikana olen opetellut käyttämään myös valkeita ja vaaleita yläosia, mutta niiden täytyy olla leikkaukseltaan väljiä, että kykenen liikkumaan ihmisten ilmoilla.

    Ja valkoiset sukkahousut tuntuvat turvottavan miten pillejä kinttuja tahansa. Siitä huolimatta kokeilin talvella valkoisia pitsisukkiksia, mikäli muistat. Niiden kanssa turvotusefekti ei ollut niin massiivinen.

    Mutta sinä et näytä tässä asussa paksulta, et sinne päinkään! Päinvastoin, näytät oikein hyvältä ja hoikalta!

    VastaaPoista
  8. Hieeeno asu, tällaista lisää! Etkä todellakaan näytä paksummalta.

    VastaaPoista
  9. Näytät kieltämättä oudolta, kun on tottunut sun päällä mustaa niin paljon näkemään. Mutta ei ollenkaan paha, näyttää ihanan raikkaalta. Terveisin toinen mustaan pukeutuva ;)

    VastaaPoista
  10. Mii: No mutta kiitos Mii! Mulla on ollut koko päivän töissä ihan pulla-olo. Ehkä tuo kuva jotenkin muuttaa totuutta.. :)

    Neiti Kevät: Kiitos sinullekin! Ihana nimimerkki, sopii tähän hetkeen täydellisesti.

    Vimps: Kiitos Vimps! Valkoisella on kyllä inhottava tapa paksuntaa, varsinkin juuri sääriä. Mä en IKINÄ käyttäisi valkoisia sukkahousuja. Heh, kompleksiko?? ;)

    Bisquits: <3 Kiitos sinullekin! Te olette kaikki ihania (ja tarvitsette silmälasit)! :D

    VastaaPoista
  11. Kay: Kiitos sinullekin! Heh, mulla on jalassa beiget chinot ja sinäkin haaveilet niistä punaisista housuista. :) Mikähän meitä vaivaa???

    VastaaPoista
  12. Se taitaa olla tuo kevät, joka saa pään pyörälle ;)

    VastaaPoista
  13. Etkä näytä paksummalta! Vaaleat sävyt sopivat sulle oikein hyvin :) Ja olet tyylikäs edelleen, kuten aina :)

    VastaaPoista
  14. Kay: Heh, tuo kevät se taitaa olla. Harmi ettei illalla nähdäkään. :(

    Heidi: Voi kiitos Heidi muru! Täytyyköhän mun kohta oikeasti uskoa että voisin joskus, ilman yllytystä tai vetoja, pukeutua muuhunkin kuin mustaan..?

    VastaaPoista
  15. Tosi harmi :( Saa nähdä kuinka muutenkaan jaksan iltaa olla, tuntuu että kevätfluntsa yrittää iskeä päälle, joten voi olla että tulen ajoissa hotellihuoneeseen huilimaan...

    VastaaPoista
  16. Kay: Voi ei, toivottavasti et tule (taas!) kipeäksi. Hauskaa iltaa kuitenkin, meille molemmille vaikka eri paikoissa olemmekin. :)

    VastaaPoista
  17. Heh, ei tää ehkä ihan ominta sinua ole, mutta näyttää silti hyvältä! Välillä kannattaa poistua sieltä comfort zonelta ja kokeilla uusia juttuja ;)

    VastaaPoista
  18. Mielestäni vaaleat sävyt toimivat sinulla todella hyvin, joten voisit aivan hyvin tehdä niistä enemmän säännön kuin poikkeuksen =)

    VastaaPoista
  19. Hyvältä näyttää, joskin kieltämättä sinun blogissasi vähän erilaiselta kuin normaalisti :)

    Ja kiva muuten kuulla, että se tiistainen luomiväri oli edes astetta parempi tuote kuin muut! Ehkä jotain perää oli siinä hoitavuudessa.

    VastaaPoista
  20. ohoo, onpas vaalea nina! hiukkasen kieltämättä hämmentää kaiken mustan puuttuminen :D mutta mun mielestä silti hyvinkin semmoista sunnäköistä understated chic -tyyliä.

    VastaaPoista
  21. Oikeasti silmäni aukesivat aivan täysiä kun tulin blogiisi ja näin asukuvan, jossa ei ole mustaa!!! Hetken luulin tulleeni väärään blogiin :D (en nimittäin tienyt, että toteutat nyt sitä haastetta). Täytyy kyllä sanoa, että ei näytä yhtään huonolta ja toivon, että tämä muu väri-linja jatkuisi pidempään.

    Muuten, onko sulla jotain muuta väriä kuin musta, valkoinen, harmaa, ruskea? Voisi tuoda hieman jotain eloa pukeutumiseen.

    VastaaPoista
  22. Täähän on todella onnistunut ja raikas asu! Eikä siitä mustasta tarvitse luopua, mutta kyllähän vaaleammat housut joskus käytettynä tuo vähän virkistystä, eikä todellakaan tee halla sun kropalle :)

    VastaaPoista
  23. Sara: Niin kai sitten. Kiva kun te kaikki suhtaudutte niin positiivisesti. Huomattavasti positiivisemmin kuin minä itse. :)

    Jo: Voi kiitos! Kunhan tuo kesä suvaitsisi tulla niin voisin oikeasti kokeilla myös muiden värien kuten... kuten.. noh, en nyt keksi mitä voisin kokeilla mutta jotain kuitenkin. :)

    Ilona: Kiitti! Ja muistathan edelleen että koko hermoja raastava ruljanssi on aikaansaannostasi. ;)

    tiiti: Kiitos termistä "understated chic". Käytän tota tästä lähtien aina kun kysytään "millainen on tyylisi?" (Kysytäänkö multa ikinä millainen tyylini on?? No jos kysytään niin vastaan noin.)

    Lovely: Hih, kiitos Lovely! :)

    Mmie: Hahahaha, vai luulit tulleesi väärän blogiin?! Muutos oli siis todella onnistunut. Ei mulla taida olla kaapissa mitään muuta väriä kuin nuo mainitsemasi. Paitsi tätä nykyä kolme puuterinsävyistä juttua. Ennen ei ollut niitäkään, eikä tuota ruskeaa, eli edistystä on tapahtunut. :)

    Auri: No mutta kiitos sinullekin! Mustasta en luovu, siitä ei ole pelkoa. Olen koko viikon tuntenut olevani joku muu. Kummallinen olo. :)

    VastaaPoista