sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Liisa ja paljaat varpaat

tunnetila: hyvä mieli

Kävin tänään kaupungilla. Menin ensin apteekkiin ja vasta perillä huomasin unohtaneeni lääkereseptin kotiin. Hetkeä myöhemmin saavuin ravintolan ovelle jonne olin sopinut mieheni kanssa treffit. Ravintola oli kiinni sunnuntaisin. Heh, ei siis mennyt suunnitelmat ihan putkeen. Onneksi saimme maistuvaa lounasta toisaalla ja ilokseni onnistuimme saamaan myös liput (vihdoin!!) Liisa Ihmemaassa-leffaan. Myönnän silloin tällöin pitkästyneeni elokuvan aikana, mutta puvustajalle annan 10 pistettä ja sen kuuluisan papukaija-merkin. Loisteliasta työtä!!

Arvatkaapa muuten mitä maksoi kaksi lippua Liisa Ihmemaassa (3D:nä) sunnuntainäytökseen? 27€!!! Jestas sentään!!! Summa kuulostaa huikealta jo kahdelta ihmiseltä, saati jos koko (esim. nelihenkinen) perhe haluaa lähteä elokuviin. Edessämme leffassa istui juuri tuo nelihenkinen esimerkkiperhe jonka leffakokemus oli keskeytyä jo alkuunsa kun perheen tytär pelkäsi ihan kaikkea. Lopulta tytär siirtyi istumaan isän syliin josta katsoi valkokankaalle silloin kun uskalsi. Toisaalta, tuo tyttö oli ehkä 5 vuotias ja leffan ikäraja oli 11v. Mitä muuta voisi odottaa?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pellavajakku Your Face, kashmirneule Gant, bambi-rintaneula TitiMadame,
housut Lindex, kengät SMH Shoes, laukku Lumi, huivi Marimekko


Noissa tamineissa mentiin tänään, ja vaikka aurinko välillä pilvien raosta pilkahtelikin, niin kashmirneule jakun alla ei ollut yhtään liikaa. Ja päivähän on 13 KESÄkuuta. Jep jep.. Onneksi sentään varpaansa uskaltaa ulkona jo näyttää ilman sukkia. Muuten kyllä suututtaisi.

11 kommenttia:

  1. Paljaista varpaista: kävin tänään siinä keskustan uudessa H&M:ssä ja heti ensimmäisellä silmään osuneella mallinukella oli sandaalit ja neonkeltaiset nilkkasukat. Voitto!! Vielä ku sais tosiaan sinut, Salkan tai Nelliinan innostumaan ideasta, niin pääsisin käyttämään mun viime kesänä ostamiani megahankaajasandaaleja, turvallisesti paksujen sukkien kanssa.

    VastaaPoista
  2. AnneVee: Onko sun sandaaleissa korkeat korot? Matalien sandaalien kanssa sukat näyttää pääasiassa dorkalta. Jos sandaaleissasi on korkoa silloin sukka ei ole välttämättä niin juntti... Tai riippuu millanen sukka. Ja sandaali. Ja ja ja.. Ja jos laitat sukan sandaaliin niin muista kaveriksi minimittainen hame tai minishortsit. Mitä enemmän paljasta säärtä näkyy sukan ja helman välistä sitä vähemmän se on junttia. Ehkä mä vielä joku päivä jos löydän sopivat sukat. Ohuet, löysä varsi jne. Mä laitan HETI kuvan, just for you babe, jos löydän THE sukat. :)

    VastaaPoista
  3. Just ton takia mä ravaan kaikissa mm. psykan laitoksen testeissä tienaamassa leffalippuja ;) Ihan hyville tuntipalkoille pääsee jos 60 min kokeesta saa kaks leffalippua, jotka voi käyttää vaikka kalliimpiin 3D-lippuihin. En raaski ostaa yksittäistä lippua kuin arkisin ennen klo 17, muutoin sarjalippu tai noi tienatut liput on hyvä. 10 € ei enää riitä viikonloppuna leffaan Helsingissä :/ Ja siis varsinkin kun on lähes Finnkinon monopoli, pieniä teattereita on enää tosi vähän eikä niidenkään hinnat nyt niiiin paljon halvempia ole.

    VastaaPoista
  4. Normaalihintaiset leffaliput ovat aivan järkyttävän kalliita. Siksi suosittelen - ja suosin - lämpimästi sarjalippuja. Esim nyt oli neljän lipun paketti 32 euroa ja nämä käyvät siis myös 3D-leffoihin.
    Aina sitä nyt sen verran leffassa tulee käytyä. Itselläni menee ainakin monta lippusettiä vuodessa.

    VastaaPoista
  5. Aijai, nuo kengät ovat kyllä ihan mielettömän ihanat!

    Ja noiden leffalippujen (varsinkin viikonloppuna) hinnat ovat nykyään kyllä ihan kamalat. Onneksi sentään aina silloin tällöin järjestetään niitä super-päiviä sun muita, että pääsee pienemmälläkin budjetilla leffaan.

    VastaaPoista
  6. Ei ole korkeat, sellaiset kolmisen senttiä vain. Ehkä niiden sukkien pitäis oikeasti olla tosi räväkät, ettei tule sellaista tennissukkaefektiä. Mut jään odottelemaan kuvaa!

    VastaaPoista
  7. Aijai kun tykkään tästä asusta niin kovin! Nuo kengät on upeat.

    hah, kaikki valittelivat täällä Keski-Suomessa tänään päivällä viileyttä ja mun mielestä ilma oli oikein ihanan kaunis ja lämmin, kun olin värjöitellyt Pohjois-Suomen viimassa puolitoista viikkoa (jouduin ostamaan käsineetkin kesäkuussa kun en ollut osannut varautua ja ottaa niitä mukaan). Niin, että mikä kesä?

    VastaaPoista
  8. Herttainen: Joo, kymppi ei riitä. Liisa Ihmemaassa lippu 3D:nä maksoi 13,50€. En mene IKINÄ leffaan normaalihinnalla!

    Anonyymi: Mä aina hamstraan leffalippuja Hulluilta päiviltä. Siellä on paras tarjous ikinä: 10 lippua 60€. Kertainvestointi on aika iso, mutta jos pääsee leffaan reippaasti alle puoleen hintaan (6€ kerta) niin hankinta kannattaa.

    Christina: Kiitti, tykkään itsekin noista kengistä tosi paljon. Ja totta, Finnkinon Superpäivät on parhautta!

    AnneVee: Älä pidättele henkeä odotellessa, niihin kuviin voi mennä kauan! :) Paitsi että mä löysin eilen sukat jotka olisi tosi hyvät sandaaleihin. Täytyy vielä selvittää saako niitä Suomesta...

    Little M: Kiitos! Ja mitäh, tartteeko pohjoisemmassa vielä käsineitä?? Apua, olen menossa juhannukseksi mökkeilemään... Villahousut mukaan!!!

    VastaaPoista
  9. Liisan puvustus on aivan mahtava! Jos ei lippu olisi niin kallis, menisin katsomaan leffan toistamiseen pukuja ihastellakseni :)

    Mulla on muuten samantyyliset (Seppälästä) housut ;)

    Toiseen postaukseen: minusta poseerauksesi ovat ihan mainioita, muotilehtityyliä :) Samanlaisia ne kai ovat muissakin muotiblogeissa (kuka ottaa bloggaajista kuvat?)

    VastaaPoista
  10. Heidi: Heh, luultavasti suurimmalla osalla kuvat ottaa poikaystävät/ystävät tai kunnollinen jalusta. :)

    Ja hei, onnea uusille housuille. Täytyypä käydä Seppälässä.. ;)

    VastaaPoista
  11. Voi kyllä siellä valitettavasti tarvitsee, ainakin vielä viime viikolla. Kannattaa varautua. Ja jos ei käsineitä niin kuulemma itikoita on paljon! Toinen kiusan aihe sen kylmyyden lisäksi.

    VastaaPoista