maanantai 20. elokuuta 2012

Katri/n uusi liike

tunnetila: ihastus

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Viime viikolla juhlittiin yllättävän helleaallon saattelemana Katri Niskasen uuden liikkeen avajaisia. Uusi liiketila on valkoinen, avara, rauhallinen ja antaa tilaa mallistolle. Katrin butiikki löytyy nykyään osoitteesta Iso Roobertinkatu 19.

Olen pitänyt Katrin tyylistä aina. Muistan jo vuonna 2009 kannustaneeni Katria ensimmäisessä Muodin huipulle -kisassa. Katrin veistoksellinen tyyli on ihastuttanut minua kaikki nämä vuodet mutten silti ole koskaan tullut hankkineeksi vaatteita yhdestäkään mallistosta. Katrin rakkaus juhlaviin materiaaleihin ja laskeutuviin coctail-mekkoihin on ollut aikaisempien mallistojen näkyvin elementti, ja kun itse juhlin aika harvoin, ei minulle ole tullut tarvetta lisätä garderoobiini uusia juhla-asuja. 

Tänä syksynä Katrin mallisto on laajempi kuin aikaisemmin ja yksi malliston hallitsevista elementeistä on kaarnamainen kirjava neulos. Ihastuin jo keväällä showroom-kierroksella malliston helmeen, pidempihelmaiseen Moss-takkiin. Kirjoitin takista keväällä seuraavasti: " Katri Niskasen Moss-takki pitkänä tai hupullinen keeppi samasta materiaalista on syksyksi pakko saada. Niin lämmin, niin luonteikas, niin tyylikäs, silti sopivasti renttu ja samalla naisellinen. Ihan huikea vaate, ihastuin todella ja näen jo itseni syksyisen New Yorkin kaduilla tuo takki päällä. Lentolippu Isoon Omenaan on jo ostettu, enää puuttuu elokuussa myyntiin tuleva takki." 

Bongasin Moss-takin liikkeen avajaisissa ja muutaman sovittelusession jälkeen tuo takki löytyy nyt vaatekaapistani. Jos joku vaate jää niin kovasti mieleen että siitä haaveilee koko kesän, niin olisin ollut ihan hölmö jos en olisi ostanut sitä itselleni. Katri kertoi syysmalliston olleen niin suosittu että vaikka syksy ei vielä ole edes tullut niin tuotteet alkavat loppua varastosta. Ihana kuulla että kotimainen muoti puree ihmisiin ja että pelkän ihastelun sijaan tuotteita myös ostetaan.

Onnea Katrille, onnea uudelle liikkeelle, ja onnea myös minulle kun ehdin napata takin itselleni ennen kuin ne on myyty loppuun!    

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo takki! Olisi kiva nähdä miltä se näyttää päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään takista kyllä tosi paljon! Kuvia takista päällä tulee ihan varmasti, luulen nimittäin etten ota reissuun mukaan mitään muuta takkia kuin tuon. New Yorkissa tosin tuulee aina, eli ehkä myös tiiviimpi trenssi voisi olla järkevää ottaa mukaan..

      Poista