perjantai 10. elokuuta 2012

Puts plank

tunnetila: testailua

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oletteko kyllästyneet lotraamaan kynsilakanpoistoaineella? Itse en meinaa tulla noin stydien aineiden kanssa oikein toimeen. Kerran mm. sain kylppärin matosta hieman laikukkaan kun lorautin matolle vahingossa kynsilakanpoistoainetta ja matosta lähti värit. Vaikka kuinka yritän kallistaa poistoainepulloa sievästi vanulappua vasten lorahtaa ainetta vanulle aina liikaa. Eipä lorahda enää!

Löysin erinomaisen, pumppupulloon pakatun Oversan kynsilakanpoistoaineen heinäkuiselta Tallinnan reissultani. Oversa on pakattu pulloon, jossa on sama mekanismi kuin kynsihoitoloiden lakanpoistopulloissa. Vanulappu siis painetaan pullon päällä olevaa kumista pumppua vasten ja yhdellä pumppauksella saa vanuun juuri sopivan määrän poistoainetta. Voi jee miten näppärää! Ei enää pullojen kallisteluja tai liiallisia roiskauksia, tällä tekniikalla poistoainetta ei mene yhtään hukkaan ja tuote kestää pidempään.

Oman pulloni ostin Kaubamajasta ja se maksoi alle vitosen. Oversan omaa nettikauppaa tms. en onnistunut netistä löytämään, mutta ainakin (Saksan) Amazon näyttää myyvän ko. tuotetta. Tuote poistaa lakat hyvin eikä tuoksukaan ole poistoaineiden pahimmasta päästä. Tykkään myös siitä hieman ylellisestä fiiliksestä minkä kauneushoitolamainen pullo tuo itselle.

10 kommenttia:

 1. Toi oliskin kätevä! Mä aina myös neuroottisesti yritän varoa kynsilakanpoistoaineen joutumista lattialle tai muille pinnoille, kun olen just pelännyt, että se tekee pysyvän tahran. Täytyy pistää korvan taakse tämä vinkki. Ylellisyyden tuntu on ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahrat, jotka muodostuvat kynsilakanpoistoaineesta, eivät lähde irti millään. Kokeiltu on, ainoastaan väri lähti. :/

   Huomaahan muuten Nasu anonyymin vinkki alla, vastaavia saa myös Lidlistä!

   Poista
 2. Lidlistä löytyy vastaavanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, KIITOS vinkistä!!! Piti taas lähteä merta edemmäs kalaan... ;)

   Poista
 3. myös täältä löytyy vastaavanlainen :)

  http://www.cesarsshop.fi/konad-pumppupullo-p-1722.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jes, tehän olette korvaamattomia! Kiitos vinkeistä!

   Poista
 4. Pitää hankkia tuollainen pumputin. Olen jostain sen jo bongaillut mutta en ole saanut aikaseksi hankkia. Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nähnyt noita aiemmin ainoastaan kauneushoitoloissa enkä tiennyt että niitä on myös kuluttajien saatavilla. Ilahduin siis kovasti kun tuon bongasin. Kiva jos muistutuksesta oli sinulle hyötyä. :)

   Poista
 5. Mulla oli vastaava jo useampi vuosi sitten. Hankin sen Saksasta ja tuoksu oli yllättävän kiva. Merkki oli muistaakseni P2, jolla on muutenkin hyviä kynsihoitotuotteita, kynsinauhaöljyjä, viiloja yms. Lidlistä bongasin viimeeksi, kuten onkin jo vinkattu.
  /Zana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin tuotteessa tuoksu on yllättävän hyvä. Tuo Lidl -vinkki on kyllä erinomainen, ei tarvitse lähteä hakemaan uutta tuotetta meren takaa vanhan loppuessa. :)

   Poista