torstai 16. elokuuta 2012

Mukana koko omaisuus

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Ihastuin Baggun nahkaisiin muovipussimallisiin laukkuihin heti kun niitä ensimmäisen kerran näin, olisiko ollut pari vuotta sitten. Päätin heti, että vielä joku päivä ostan itselleni tuon simppelin ja vuorittoman laukun. Laukun, joka on tehty ihanan pehmeästä nahasta. 

Olen niin pienikokoinen että suuret laukut näyttävät minulla yleensä typeriltä. Sitä paitsi kun ison laukun tunkee täyteen tavaraa siitä tulee niin painava etten jaksa kantaa sitä. Tarvetta koko omaisuuden mukana kuljettamiseen tulee kuitenkin yllättävän usein, joten noina hetkinä mukanani on kulkenut jos jonkinlaista kangaskassia ja nyssäkkää. Eipä kulje enää, nyt minulla on oma Baggu!

Image and video hosting by TinyPic

pellavasekoitepaita Zara, pellavahuivi Noolan,
housut Vila, kassi Baggu, espadrillokset Accent

Image and video hosting by TinyPic

Alunperin suunnittelin hankkivani Baggun New Yorkista, sillä merkki on amerikkalainen ja laukut valmistetaan New Yorkissa. Ajattelin, että laukkuja saa sieltä halvemmalla. Hetki sitten bloggaajakollegani Veera kuitenkin vinkkasi blogissaan porilaisesta nettikaupasta joka myy Bagguja. Klikkailin KATOKOn sivuille ja kun liikkeen nettikaupassa sattui olemaan ale ja juuri haaveilemani M-kokoinen Baggu toivomassani värissä (taupe) oli tarjolla puoleen hintaan en jäänyt miettimään vaan klikkasin Baggun ostoskoriin. Onneksi klikkasin, laukku on ihana ja sinne mahtuu valtavasti tavaraa!!!

Kuvissa yllä laukussa on kaikkien pikkutavaroiden (lompakko, puhelin, kamera, Baggun pussukka jossa avaimet, huulirasva yms.) lisäksi myös kenkälaatikko (jeeeeeee, löysin kengät joita olen etsinyt ympäri maailmaa keväästä asti!) ja jakku. Laukku vetää siis sisäänsä juuri niin paljon tavaraa kun toivoin, mutta ei silti muutu kovin painavaksi sillä laukku itsessään on vuorittomana todella kevyt. Ja paksut kantokahvat takaavat käyttömukavuuden. 

Iloitsen kovasti että ostin Baggun jo nyt Suomesta. Sain nimittäin laukun todella edullisesti ja voin käyttää sitä jo lentomatkalla käsimatkatavaroiden roudaamisessa. Pitkille lennoille täydelliseen varautumiseen kaikki vanhat laukkuni ovat aina olleet liian pieniä. 

Kuvista kiitos Wikke!

7 kommenttia:

 1. Kyllä, Baggut on täydellisiä! Ja tosiaan löydöksi tätä laukkua voi kutsua kun sen tuohon hintaan sain. En muista olenko sanonut sinulle näistä kengistä joita olen metsästänyt, mutta voi että olen nyt iloinen kun ne vihdoin löysin. Olin jo menettänyt toivoni.

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku!!! Kiitos vinkistä. Itsekin haluan aina välillä kantaa koko omaisuutta :). Onpa muuten hyvännäköinen kotimainen verkkokauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa meiltä verkkokaupan ulkonäöstä (ja myös laukun ihanuudesta :)). Ulkonäön lisäksi myös verkkokaupan tuotevalikoima on kohdallaan, eli ei voi kuin toivoa KATOKOlle onnea ja menestystä!

   Poista
 3. Jee! Onnea Baggusta! Hyvä että ehdit napata omasi. Minä kävin sitten poistamassa liikkeestä viimeisen kappaleen tuota väriä äidilleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti sinulle Veera vinkistä. Se tuli tarpeeseen, juuri oikeaan aikaan ja oli kullan arvoinen! :)

   Poista
 4. Ja siis Veera oli tuon edellisen viestin takana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä ja kiva että kommentoit. ;)

   Poista