sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kiitos juttutoiveista

tunnetila: kiitollinen

Kiitos kaikille juttutoiveita lähettäneille! Oli kiva huomata että ihan tavallinen elämä lähikauppoineen ja kahviloineen kiinnostaa blogini lukijoita. On ilahduttavaa, että blogiani lukevat järkevät ja maanläheiset ihmiset joita ei kiinnosta pelkästään shoppailu ja mitä ostoksia reissussa teen. Toki toivon löytäväni New Yorkista myös jotain kivaa ostettavaa ja luultavasti esittelenkin ostoksiani teille, mutta en ajattele noita kuukausia niinkään lomana (johon usein kuuluu hyväfiiliksinen lomashoppailu) vaan ajattelen että asun New Yorkissa hetken ja käyttäydyn siellä sen mukaan. Enhän Suomessakaan ostele joka viikko jotain uutta.

Arvoin kommentoineiden kesken teemaan sopivan Kaipaus-korun ja voittajaksi osui nimimerkki Mau. Onnea! Laitatko minulle sähköpostia (ninan.tunnetila(at)gmail.com) niin saan korun postiin. 

Kiitos vielä kaikille kommenttinsa jättäneille! Alan nyt kaivella kaapista talvitakkia esiin sillä tänään on ohjelmassa Flow ja nuoruusvuosieni suosikkiartisti Björk. Vaikka tällä hetkellä aurinko paistaa ja ulkona on lämmintä +18, niin illalla mennään taas alle kymmeneen asteeseen. Eihän tätä "kesää" voi kuin rakastaa...
1 kommentti: