lauantai 11. elokuuta 2012

Maailman suurin kenkäosasto

tunnetila: epäusko

Macy's tavaratalon kenkäosaston remontti valmistuu syyskuun alussa. Remontti maksoi 400 miljoonaa dollaria (!!!) ja sieltä löytyy 280 000 paria kenkiä. HÄH?!?! Kaksisataakahdeksankymmentätuhatta paria kenkiä!!! Ei tuota määrää voi oikein käsittää, ainakaan näin näkemättä. Hip hei Macy's, täältä tullaan heti parahiksi avajaisiin!

Kysymys kuuluukin, onko tuossa mitään järkeä? Itselle iskee jo muutenkin New Yorkissa aina runsauden pula enkä oikein osaa ostaa sieltä mitään kun vaihtoehtoja on liikaa. Yritä sitten valita kahdensadankahdeksankymmenentuhannen kenkäparin joukosta se yksi pari jonka haluat. Huh huh. Ei ole shoppailu helppoa ei...


Ps. Postausideoita New Yorkista voi ehdotella vielä huomiseen aamupäivään asti täällä!

4 kommenttia:

 1. No huh! Piti kyllä kerram hieraista silmiäni ja tarkistaa, että luinko luvun nyt oikein. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, samat sanat! Minäkin luin uutisen moneen kertaa mutta totta se oli. Kyllä tästä maailmasta ei tavara lopu. Aika kamalaahan tuo on jos alkaa ajatella asiaa tarkemmin.

   Poista
 2. New Yorkissa tulee tavaraähky tosiaan ja roskien määrä on valtava. Mutta on siellä paljon ihmisiäkin.Tuosta valtavasta kenkämäärästä huolimatta uskon silti, että voi tulla eteen tilanne, jossa ei löydä just oikeanlaisia kenkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noinkin voi ihan hyvin käydä! Ja siinä sitä vasta typerä olo tuleekin kun kenkiä on satoja tuhansia eikä mikään kelpaa. :)

   Poista