maanantai 13. elokuuta 2012

Kirjoita kirje

tunnetila: ilo ja innostus

Image and video hosting by TinyPic

Hei nyt on Marimekolla käynnissä niin ihana kampanja että siitä on pakko vinkata myös Teille! Marimekon liikkeissä voi käydä kirjoittamassa kirjeen ystävälleen, rakkaalleen, äidilleen tai vaikkapa kummilapselleen. Marimekko tarjoaa kynän, paperia, kirjekuoren ja postimerkin, kirjeen kirjoittamisesta vastaat sinä itse. 

Harmittelen usein miksen enää koskaan kirjoita käsin kirjeitä ystävilleni. Nyt siihen on mahdollisuus hauskan tapahtuman muodossa ja tartun tähän tilaisuuteen ihan varmasti. Ohessa vielä Marimekolta tullut kampanjatiedote. 

--------------------------------------------------------------------

AJATUKSELLA. ARKEEN.


TULE JA KIRJOITA KIRJE!

Ystävälle, isoäidille, ihastukselle. Matkojen päähän tai naapuriin.

Me tarjoamme kynän, paperia, kuoren ja postimerkin. Sinä tuot ajatuksesi ja käsialasi. Kirjoitusnurkkauksemme palvelevat lauantaihin 18.8. asti. Samalla tutustut valloittavaan Ajatuksella-kokoelmaan – joukkoon kangaskantisia muistikirjoja, kortteja, kirjepapereita, vihkoja ja kalentereita.

Inspiroidu kirjeen kirjoittamisesta katsomalla video täällä.

TERVETULOA!


Kirjoituspuuhat ovat käynnissä seuraavissa Marimekko-myymälöissä:

Espoo (Tapiola, Kulttuuriaukio, Iso Omena, Sello),
Helsinki (Pohjoisesplanadi 33, Uudenmaankatu 13, Kamppi, Itis, Hakaniemen kauppahalli, Kirvesmiehenkatu 7),
Joensuu (Kauppakeskus Iso Myy, Siltakatu 10 B),
Jyväskylä (Torikulma, Asemakatu 12),
Lahti (Vesijärvenkatu 22),
Lempäälä (Ideapark),
Rovaniemi (Kauppakeskus Rinteenkulma, Koskikatu 25),
Tampere (Hämeenkatu 19, Koskikeskus),
Turku (Kauppakeskus Hansa, Aurakatu 10),
Vaasa (Hovioikeudenpuistikko 15) ja
Vantaa (Jumbo).


7 kommenttia:

 1. Ihan huikea idea! Pakko käydä osallistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Innostuin asiasta niin että postasin jo toisen postauksen samana päivänä. Wohoo! :)

   Poista
 2. Oulusta ei mari-kusti polje!? Onneksi juuri tänään kävin ostamassa postimerkkejä, osallistun tähän omakustanteena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa tylsää ettei Oulun Marimekko ole mukana. Vai onko Oulussa muuten enää yhtään ainoastaan Marimekkoa myyvää myymälää? Siinä Rotuaarilla samassa liiketilassa on nykyään ainakin Nanso eikä nimikään ole enää Marimekko... Voisiko johtua siitä?

   Mutta ihanaa että kirjoittelet edelleen kirjeitä käsin, se ilahduttaa saajaa ihan varmasti.

   Poista
  2. Sepä voikin olla syynä - onhan täällä melkein vierekkäin parikin Marimekon jälleenmyyjäliikettä, mutta ikiomaa firman myymälää ei taida olla.

   Yhdessä vaiheessa mulla oli tapana lähettää kavereille "baaripostikortteja", eli niitä kahviloista ja kapakoista saatavia ilmaispostikortteja. Postikortillisen asiaa keksii aina (etenkin yhden oluen kevyessä nousuhumalassa), jos kirje joskus tekeekin tiukkaa. Tämän tavan edes ajoittaiseksi virvoittamiseksi yritän aina pitää kukkarossa mukana postimerkkejä, sillä niiden puutteeseen kaikki aina kaatuu.

   Poista
 3. Onpa ihana idea! Minäkin olin nuorempana aivan hillittömän innokas kirjeiden kirjoittelija - vieläkin on tallella isoja laatikollisia kirjeitä jostain ala- ja yläasteajoilta. Muistan, että villeimmillään kirjoittelimme toisella paikkakunnalla asuvan parhaan kaverini kanssa toisillemme jotain 20 sivun kirjeitä kerran viikossa. :D

  Nykyään ei postiluukusta tipahtele kuin laskuja ja mainoksia. Ehkä pitäisi kampanjan kunniaksi käydä Marimekolla raapustamassa muutama rivi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on kyllä tosi ihana. Keksin heti ystävän jolle en ole lähettänyt kirjettä vuosiin. Teininä kirjoittelimme joka päivä vaikka näimme toisiamme päivittäin myös koulussa. Mistä ihmeestä sitä juttua riitti?? :)

   Poista