lauantai 25. elokuuta 2012

Vilukissa

tunnetila: vihdoin

Image and video hosting by TinyPic

Ostin Marni at H&M silkkitopin maaliskuussa ja silloin ajattelin että topista tulee kesän käytetyin vaatteeni. Yhdistin topin mielessäni shortseihin ja tykkäsin rennon mukavasta lookista kovasti. Noh, "kesä" tuli, hellepäiviä oli pari ja kesävaatteet jäivät osaltani kokonaan käyttämättä. 

Toki käytin kesällä hihattomia puseroita, mutta yleensä puin lisäksi päälle neuletakin. Marnin topin kanssa neuletakin käyttö on hankalaa, topissa on nimittäin takana suuri rusetti joka saa aikaan hieman huvittavan Quasimodo-efektin. Viime lauantaina sää kuitenkin (yllättäen) suosi ja ilolla pukeuduin Pantenen brunssille kauniiseen toppiin. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

silkkitoppi Marni at H&M, maksimekko H&M Trend,
balleriinat Tory Burch, korut kirppikseltä

Enpä olisi keväällä toppia ostaessa ajetellut etten tarkene sillä ulkona koko kesänä. Tykkäsin takana olevasta rusetista enkä ajatellut sen aiheuttavan hankaluuksia toppiin pukeutumisessa. Suunnitelmiini ei kuulunut sen yhdistäminen neuletakkiin... Mutta arvatkaapas kuinka monta kertaa olen käyttänyt samalla ostosreissulla hankkimiani Marnin sandaaleita? Jep, en tarennut ulkoilla tänä kesänä varpaat paljaana kertaakaan. Voi jestas mikä vilukissa!!

12 kommenttia:

 1. New Yorkiin mukaan, siellä vielä lämpöä riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän itsekin ajattelin. :) Pakko noille kevyemmille vaatteille on tänä kesänä käyttöä löytyä. Onneksi käytin osaa niistä jo tammikuussa Sri Lankassa.

   Poista
 2. Ohhoh, onpas ihana asu sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ansku! Viihdyin kyllä asussa itsekin.

   Poista
 3. Ohhoh, onpas ihana asu sulla!

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama toppi ja nostan rusetin neuletakin ulkopuolelle roikkumaan, kun käytän sitä neuletakin kanssa :) Mielestäni ei näytä ollenkaan pahalta niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin sitä mutta tuo rusetti jää mulla roikkumaan niin alas että toppi menee ihan ruttuun... Mutta kun tuon päivän ilta viileni niin samoin tein lopulta minäkin. Se vaan tuntuu hassulta. :)

   Poista
 5. Saisko sen rusetin kustomoitua pois? Ärsyttäviä ovat vaatteet, jotka aiheuttavat kyttyröitä tai muita ulokkeita toisten vaatteiden alla :( Mutta muuten toppi on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi noita rusetin muodostavia kaistaleita ainakin lyhennettyä, ovat siis niin pitkät kuin tuossa alimmassa kuvassa näkyy, mutta rusetti näyttää aika kivalle. Hmmmm, täytyy yrittää keksiä ratkaisuja. Ja kiitos, tykkään topista itsekin.

   Poista
 6. Käytä topin kanssa lyhyttä boleroa, jolloin rusetti saa näkyä vapaasti! Siis jos rusetti sijaitsee jossain vyötäröllä tai ristiselässä. Tai sit niitä sun hihakkeita, eikös sulla oo niitä useammat?

  Mulla on muuten nytkin varpaat paljaana! Tosin jalassa ei ole sandaalit tai sandaletit (joita käytän niin pitkään ilman sukkia kuin tarkenee, ja vielä tarkenee ihan hyvin) vaan saapikkaat, joissa on peep toe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten hyvä vinkki, mutta tuo rusetti muodostuu noista olkapään yli kietaistavista liuskoista eli se on siis ihan yläselässä niskan ja lapaluiden välissä. Sitä paitsi mä en voi sietää lyhyitä boleroita. :D :D Hihakkeita kyllä löytyy monessa värissä ja matskussa, tuo oli ihan varteenotettava idea.

   Sä oletkin niin kuumaverinen etten ihmettele ollenkaan että tarkenet vielä varpaat paljaana. Mua pelkkä ajatuskin hytisyttää. :)

   Poista