keskiviikko 22. lokakuuta 2008

The Boots

tunnetila: jännitys

En pidä odottamisesta. Paitsi joulua on aina ihana odottaa joka vuosi, heti Tapaninpäivästä lähtien. Ja kesäloman tai lomareissun odottaminen ja lomaan päivien laskeminen on myös kivaa. Pienten asioiden, jotka täytyisi saada HETI, odottaminen taas on tuskien taival.

Muistanette kun kesällä kerroin tehneeni pre-orderin täydellisestä laukusta Pariisissa. Lupasivat, että laukku tulee myyntiin syyskuun alussa ja lupasivat myös lähettää laukun minulle heti. Eipä ole laukkua kuulunut. Olen soittanut Pariisiin kolmesti mutta myyvät "ei oota". Liikkeen mukaan laukkuja ei siis ole vieläkään tullut, ja lupaavat edelleen ottaa minuun heti yhteyttä kun laukut saapuvat. Sen kerran kun löydän laukun joka täyttää kaikki kriteerini sen saaminen on näin hankalaa. Olen alkanut jo luopua toivosta koko laukun suhteen. Toki ymmärrän liikettäkin, on aika noloa kun luksusbrändi joutuu myymään "ei oota". Tai sitten laukut tuli ja meni ja jäin ilman koska asun täällä periferiassa. Pyh ja pah!

Eikä tässä vielä kaikki odottaminen. Tilasin elokuussa (pitkästä aikaa) Ellokselta kauniit, mustat nahkaiset perussaappaat. Ensimmäinen luvattu toimituspäivä oli 25.9. Pari päivää ennen luvattua toimitusaikaa sain viestin: toimitus siirtynyt, uusi päivä 10.10. Lokakuun puolessa välissä katselin saappaita Elloksen nettisivuilta ja kenkien toimituspäiväksi ilmoitettiin 10.12. Kiva saada syksysaappaat jouluksi.. Murrrrr... Soitin palveluun tuohtuneena mutta ilokseni sain kuulla että saan saappaani ensimmäisestä erästä joka heille saapuu, eli toimitus on 25.10. Parempi uutinen tämä oli kuin se joulukuinen toimitus, mutta paikkaansa ei kuitenkaan pitänyt toinenkaan luvattu toimituspäivä, eli 10.10.

Äsken sain Ellokselta sähköpostia: saapaasi on pakattu, toimitusaika noin viikko. Wohooo!!! Eli ensi viikolla saattaa tulla postausta uusista bootseista. Nyt, kun saappaat on oikeasti tulossa, olen ihan varma että a) ne on ihan kamalat livenä ja huonot jalassa tai b) ne on mahtavat, upeat ja täydelliset, mutta liian isot. Jos palautan ne vaihtaakseni kokoa niin saan odotella ensi talveen saadakseni saappaat käyttöön.. Sellaista optiota ei siis taida olla että ne olisi just hyvät. Minäkö pessimisti? Ehei, kutsun itseäni realistiksi.

********************************************'

Muoks muoks.. Pakko tehdä pikalisäys postaukseen. Sain juuri puhelun Pariisista. Laukkuni on tullut. MUTTA ei ole sellainen mitä piti. Sitä ei saa ollenkaan kiinni. Siinä siis PITI olla vetoketju muttei olekaan. Prkl... En mä sellasta laukkua Suomen sadekeleihin halua jossa ei ole vetoketjua. Mitä mä nyt teen, se kun on muuten niin täydellinen???? Jos näillä mennään niin ne Elloksen saappaatkin on vääränlaiset.

Nim. nyt pessimisti, realismi katosi vetoketjun myötä

10 kommenttia:

 1. voi heleketti pitääköhän munkin soittaa ellokselle ja tivata niitä niittinilkuureita NYT HETI kun ne on kerran heinäkuussa jo tilattu :/ ärsyttävää toimintaa.

  VastaaPoista
 2. Mäkin tilasin pitkästä aikaa Ellokselta kenkiä ja tuntuu siltä, että pitkä aika on taas seuraavaan tilaukseen.

  VastaaPoista
 3. (tulipa taas painettua enteriä liian ärhäkästi)

  Sivuilla sanottiin, että kengät ovat normaaleja piuenemmät ja pitää ottaa 1-2 numeroa isompi. Otin yhden numeron isommat ja ne olivat ISOT. Nyt on oma koko tulossa sovitukseen, saas nähdä millainen se on.

  VastaaPoista
 4. täydellistä laukkua ei varmaankaan ole olemassa. vähintäänkin korkea hinta tekee niistä epätäydellisiä. teetä siis tilaamaasi laukkuun vetoketju! onnistuisikohan siihen tiettyyn malliin?

  VastaaPoista
 5. Shandi: Voi ei.. Samaa sovittelu ja palauttelurumbaa minäkin pelkään. Täytyisi vaan reippaasti markksia kauppaan ostoksille mutta Elloksen ale-kupongit aina polttelee..

  Nallak: Tämäkin laukku on aika kallis, siinäkin suhteessa siis epätäydellinen, joten jos ostaa kalliin laukun sitä ei pitäisi olla heti kiikuttamassa suutarille muokattavaksi.. Luulenpa, että perun tämän laukkutilaukseni.

  VastaaPoista
 6. Haastetta pukkais sulle blogissani :)

  VastaaPoista
 7. Ocean: Hui!! Haasteet on pelottavia.. :) Täytyypä käydä tsekkaamassa aihe.

  VastaaPoista
 8. Nelliina: Hmm... Vastasin sulle jo mutta vastaus on kadonnut mystiseti jonnkein.. Mutta siis, aina kannattaa soittaa ja vähän marmattaa. Vaikkei siitä olisi edes hyötyä niin tuntee kuitenkin tehneensä asialle kaiken mitä itse voi tehdä.

  VastaaPoista
 9. Uh, tosi raivostuttavaa! Mulla on ongelmia H&M.n kanssa kun ne jatkuvasti lähettelee mulle jotain kahden euron laskuja ilman mitään syytä. Vois oikeastaan lopettaa tuon nettitilailun:)

  Toivottavasti saappaat saapuvat sellaisina kuin pitää!

  VastaaPoista
 10. Jonna: Mä lopetin nettitilailun kun huomasin kirppisvaatteita lajitellessani että 90% kirpulle menevistä vaatteista oli tilattu postimyynnistä. Olin kokonaan tilaamatta varmaan vuoden-puolitoista, mutta tänä syksynä olen tilannut saappaiden lisäksi housut ja "kotitunikan", kaikki Ellokselta "kun halvalla saa". Hiton alekupongit!

  VastaaPoista