sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Tärkeä asun valinta


tunnetila: päättämättömyys

Tulevan kummipoikani ristiäiset on tämän viikon sunnuntaina ja lähden viikonloppureissuun perjantaina suoraan töistä. Juhla-asu täytyy siis pakata mukaan jo torstaina, eli ihan kohta. Mitä mä laitan päälle???? Kengät ja sukkahousut on jo valittu, huh helpotusta. Vain vaatteet puuttuu. Tässä kolme asuvaihtoehtoa.

Asu 1. Kastemekko myös kummilla
Mekko Antti Asplund, aluspaita Twist&Tango, alusmekko Selected Femme, kengät Minna Parikka

Asu 2. Yksinkertainen on kaunista
Ohut villamekko FilippaK, alusmekko Selected Femme, koru Kaksi/Två

Asu 3. Luulot pois jo vauvana
Paitapusero Seppälä, helmikaulakoru Pirami, harmaat leveälahkeiset liituraitahousut H&M


Aikamoinen musta hevonen oli tuo tiukkiskummin housuasu, mutta asu olisi noista konservatiivisin eikä kukaan ajattelisi kuten asusta a: hirvee kauhtana, onkohan Nina raskaana tai asusta b: pikkasen liian lyhyt tuo mekko kummille, tietääköhän Nina että alkaa olla jo sen ikäinen ettei enää minimekoissa kannattaisi pyöriä julkisilla paikoilla? Luulen itse että viihtyisin juhlassa parhaiten asussa numero 2 mutta onkohan se vähän liian arkinen noinkin juhlavaan tilaisuuteen? Tosin tilaisuus järjestetään kotona, ei kirkossa.

Jos olisit minä, siis näin vanha, ei raskaana ja edessä tärkeä kummin tehtävä, minkä asuista laitaisit juhlaan päälle? Ja hei, jos olet nähnyt aikaisemmissa postauksissani jotain kivaa ja tähän juhlaan soveltuvaa niin vinkkaa, kaikki vinkit otetaan vastaan ilolla!

14 kommenttia:

 1. Annan nyt vastaukseni kahden tenavan ätinä ja kolmen poitsun kummina...
  (olettaen että olet sylikummi)

  Alin asu.

  Perustelut: Ei roikkuvia nauhoja / korua (vauva voi hyvinkin kiskoa
  kaikesta roikkuvasta ja paljon)
  Jos täytyy istua kesken kasteen ei tarvitse asetella helmoja vaan voi istua rennosti. Jos vauva on puklailevaa osastoa bukliin menee vai paita, ei koko mekko.

  Muuten suosikkiasu on toi neiti a
  koska se vaan on niin mielettömän kaunis.

  VastaaPoista
 2. Perinteinen varmaan olisi tuo viimeinen, mutta pakko sanoa että hiiteen perinteet, ykkönen on ykkönen :)

  VastaaPoista
 3. Eka miellyttää miun silmää eniten. Kaks vikaa on vähän turhan arkisia miusta. ja ykköselle puolustukseks, että oli ite toissa keväänä oman kummitytön sylikummin tehtävissä ja miun mekko oli vähän samantyylinen kun tuo siunki, satiininauhoja oli siellä täällä ja läpikuultavan kankaan ja pitsin yhdistelmän taki aois voinu hyvinki kuvitella että meijät molemmat kastetaan:D Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollu, tosin oma kummipenska on niin rauhallinen ja ihana että mitä muuta voi ees odottaa;D

  Ja kaiken lisäks miusta kumpikaan noista mekoista ei oo mitenkään epäkonservatiivisia kastajaisiin, toinen vaan arkisempi kun toinen:)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä toi ykkösasu on ihan sopiva, kaunis ja herkkä, etkä näytä olevan raskaana siinä :) Lisäksi olen sua vanhempi, joten mulla on auktoriteettia sanoa että minpituus on just hyvä!

  Kakkonenkin toimisi, näytäthän siinä itseltäsi, mutta roikkuva koru voi oikeasti olla hankala, jos toimit sylikummina. Kokemusta nimittäin on...

  VastaaPoista
 5. Tuo ensimmäinen mekko on tosi kiva! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ihanat, mielipiteistänne!

  N.: Järjen ja kokemuksen ääni puhuu! :) En kuitenkaan ole sylikummi, joten superkäytännöllisyys ei ole ehkä tässä hetkessä pakko.

  Nelliina: :D Ykkönen olisi kyllä ihana, mutta pelkään asun olevan liian erikoinen..

  Suhkur: Ihanaa, kokemus puhuu! :) Tämän kummilapsen rauhallisuudesta en kyllä mene takuuseen.. ;)

  Sugar Kane: Roikkuva kaulakoru voi kyllä olla päivän jälkeen poikki enkä usko haluavan sitä. Vaikken sylikummi olekaan kuvia kuulema otetaan lapsi sylissäni.

  Kullanmuru: Samaa mieltä, ensimmäinen mekko on kyllä kiva.

  VastaaPoista
 7. ykkönen on kaunein :) tuo mekko on kuin ilmainen skumppa, aina oikeassa paikassa!

  VastaaPoista
 8. Hei NinaV, jollet jo olisi aiemmin saanut ruusua, olisin mina sen sinulle antanut, ja blogissani nyt olen sinut maininnut. Kiitos kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 9. Tiiti: Vau, eipä olisi voinut paremmin sanoa! Taidan mä ton ykkösen laittaa.. (Jos menisi kerrankin tunteella eikä järjellä.) :)

  Donna: Voi kiitos ihanainen! :)

  VastaaPoista
 10. Viimeinen asu on mun mielestä kamalin kummiasuksi, vaikka kylläkin aivan sopiva tuhmille hetkille kahdestaan makuuhuoneessa. Juuri sellainen dominatäti tulee mieleen, lapsi saa kohta traumoja eikä uskalla mennä lähelle kauluspaitaisia naisia, puhumattakaan päiväkodista ja siitä tulee epäsosiaalinen muksu, jonka legot ovat patterin välissä ja loppujen lopuksi kiukkuinen aikuinen, joka pistää kummitädin vanhana asumaan vanhainkotiin Kuhmoon, jonne kukaan ei osaa eikä kukaan muista.. Tai sitten mä vain satuilen omiani. :)

  Päätös oli vaikea, koska ykkönen oli yhtä kiva kuin kakkonen, mutta annan ääneni kakkoselle, koska kakkonen on ykkönen! :))

  VastaaPoista
 11. Kaikki asut on kyllä tosi kauniita ja tyylikkäitä. Ensimmäisen asun puolelle minäkin kallistun...mekko on edelleen upea:)

  VastaaPoista
 12. Mikkan: Herraisä!! Mistä lähtien valkoinen paitapusero + harmaat liituraitahousut on ollu Lady Dominan virallinen asu?! Kauheeta, mä oon joskus töissä noissa vaatteissa.. :O

  Lovely: Kiitos mielipiteestä. Taidan äänivyöryn jälkeen kallistua ykkösasuun. Senhän mä alunperinkin aioin laittaa mutta sit iski pelkuruus. Otan kuitenkin kakkosen mukaan varalle.. ;)

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. okei, ei se päivänvalossa näyttänytkään niin tiukkikselta. Päivänvalossa töistä tullessa ja illalla väsyneenä asiat näyttävät näyttävästi erilaisilta. Mutta silti, antaisin ääneni asulle nro 2 :)

  VastaaPoista