sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Tyttöjen viikonloppu


tunnetila: väsymys

Pitkä tyttöjen viikonloppu (pe-su) Tampereella on nyt ohi. Olipa taas ihanaa! Ympärillä viikonlopun ajan tärkeimmät ihmiset joita tulee nähtyä välimatkojen vuoksi ihan liian harvoin (äiti, sisko ja täti), tähän lisättynä vanhojen ja uusien ystävien tapaaminen, hotellin puhtaat lakanat, herkuttelu, shoppailu, aurinkoinen sää, ilta teatterissa jne. Mitä muuta viikonlopulta voisi toivoa?!

Perimmäisenä tarkoituksena, perheen ja ystävien näkemisen ohella, tällä reissulla oli ostoksilla käynti: Hullut Päivät, Radiokirppis, SuperMukava.. Onnistuin kuitenkin käyttämään kaikki ostoksiin varatut rahani jo Helsingissä ennen Tampereelle pääsyä, joten Tampereen saldo jäi laihaksi. Radioltakaan kun ei löytynyt mitään. Stockalla tosin bongasin mallinuken päällä neuleen jonka tiesin kuuluvan vaatekaappiini, mutta harmikseni neuleet oli laitettu jemmaan Hullujen Päivien ajaksi joten en saanut ostettua, saati sovitettua sitä. No, heti huomenna taitaa olla edessä vierailu Stockmannilla, neuleesta on nimittäin ehtinyt tässä parin päivän aikana kehkeytyä lähes pakkomielle.. :)

kuva, kuvaaja Yehia Eweis, kuvassa Ville Majamaa


Lauantai-iltana kävimme Tampereen teatterissa katsomassa muutama viikko sitten ensi-iltansa saaneen Juhlat -näytelmän. Ensimmäisen näytöksen mietin koko ajan miksi näytelmä tuntuu todella tutulta ja väliajan jälkeen ensimmäisestä kohtauksesta muistin: Lars von Trier, dogma ja Juhlat. Olin nähnyt näytelmän leffana jo vuosia sitten. Ensimmäisellä katselukerralla kokemus oli pysäyttävä, mutta nyt aihe tuntui loppuun kuluneelta. Ei pelkästään siksi että olin nähnyt elokuvan, vaan myös siksi, että olen nähnyt viime aikoina niin paljon muitakin saman aihepiirin ympärillä pyöriviä juttuja. Loistavat näyttelijäsuoritukset kuitenkin tekivät esityksestä nautittavan. Kaipaan kuitenkin jo jotain uutta ainaisten sukujuhlissa tehtävien paljastusten tilalle.

Lisää viikonlopusta ja hyvin kauniista, ennen Tampereelle menoa tehdystä ostoksestani myöhemmin. Nyt kaipaan sunnuntai-illan päätteeksi iltapalaa, suihkua, omaa sänkyä ja kultsin kainaloa!

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa kivalta viikonlopulta!! Itsekkin kaipaisin sellaista! :D

    VastaaPoista
  2. Kullanmuru: Juu, oli oikein kiva viikonloppu! Ja vaikka meno oli rentoa eikä riekuttu öitä baareissa tai muutenkaan valvottu liian myöhään niin silti olen ihan rättipoikki! :)

    VastaaPoista