sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Lokki ja Lolita


tunnetila: laiskuus

Ihanan laiska viikonloppu kaiken hulinan keskellä! On ihan paras fiilis kun tietää ettei mitään ole pakko tehdä. Tosin olisi hyvä jos jaksaisin siivota, pyykätä, silittää ja laittaa ruokaa.. Kyllä mä ihan kohta.. Otan vaan ensin päikkärit, olenhan ollut tänään hereillä jo kohta neljä tuntia.. :) Vaikka runsas tekeminen pitää virkeänä ja touhuaminen on kivaa, niin silti kaiken jaksamisen ja touhuamisen a ja o on välillä kunnollinen akkujen lataaminen. Ja siihen olen totisesti käyttänyt tämän viikonlopun.

Tänään ohjelmassa iltapäivällä olisi taas muotinäytös, tällä kertaa Gloriassa, japanilaisen pop-kulttuurin tapahtumassa Tsukiconissa. Näytös on Mirai Fashionin ja esittelee japanilaishenkistä Lolita-pukeutumista. Näytös olisi varmasti hyvin kiinnostava ja antaisi paljon hauskoja ideoita, mutta en ehkä pysty juuri nyt luopumaan mukavuustunikasta enkä villasukista.. Tässä kuitenkin pari esimerkkiä Mirai Fashionin tuotteista. Kuvat toimikoot esimerkkinä siitä, miten kaikista (ala)tyyleistäkin voi poimia itselleen sopivia juttuja. Pinkki polka dot -mekko päälle ystävän kesähäihin eikä kukaan ajattelisi että fanitan japanilaista Lolita-lookia.

kuvat

Pakko on muuten hehkuttaa perjantaista Lokki-balettia. Ihana!!!! Suosittelen kaikille! Lahjakkaita tanssijota, hieno musiikki, upea koreografia. Vaikka ote baletin juonesta saattaa kuulostaa sekavalle "Medvedenko rakastaa Mašaa. Maša rakastaa Kostjaa. Kostja rakastaa Ninaa. Nina rakastuu Trigoriniin. Trigorin rakastaa Arkadinaa, mutta Nina viehättää häntä. Arkadina rakastaa Trigorinia. Polina rakastaa Tri Dornia", niin silti jokainen pienikin ihastuminen kävi hyvin selväksi pelkän tanssin avulla. Sanoja ei todellakaan tarvita! Baletissa kävin seuraavassa asussa: kaulassa oleva möykky H&M Organic Cotton, mekko Antti Asplund, nahkatakki second hand, clutch Mango, housut Lindex, ballerinat Marc by Marc Jacobs.

Kuriositeettina mainittakoon, että yksi baletin miestanssijoista on ollut kanssani samoilla baletti- ja modernin tanssin tunneilla yläasteella. Voin kertoa että tuntien upeimmat piruetit ja arabeskit esitti kyseinen, tanssituntien ainoa poika, ja kun itse hypähdin ilmaan mielestäni oikein kevyesti niin alastulossa lattia tömähti niin että varpaillaan seisonut vierustoveri oli menettää tasapainonsa. Noh, hänestä tulikin yksi Suomen lahjakkaimmista tanssijoista ja minusta.. noh.. Kansallisbaletin katsomossa tohkeissaan käsiään yhteen läpyttävä fani.

7 kommenttia:

 1. :D Hörähdin jutulle balettitunnilta...
  Hauskaa.

  Mutta joo, baletti on kyllä ihanaa, meinasin lähteä pikku prinsessani 4v.kanssa katsomaan Ruuususta, mutta saa nähdä nyt, onhan se aika pitkä.

  Mukvaa lepäily päivää sinnekin, tänään alkaa subbarilla project runway ; ) Täytyy katella sitä netti-tv:stä.

  VastaaPoista
 2. N.: Juu, olo oli tämän tanssijapojan rinnalla kyllä sellanen tonnikeiju että oikein hävetti. :) Ja kiitos vinkistä, Project Runway on mahtava!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo ruututakki...ei yhtään minua, mutta äärettömän suloinen:) Baletti on kyllä ihanaa...valitettavasti en ole yli vuoteen päässyt katsomaan, mutta tuo Lokki kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 4. skottiruututakki, jos se ei ole minua, minä voin muuttua :D

  hihi, ihanat balettituntimuistot, jotenkin etäisesti muistan itselläni olleet samat tunnelmat, ei ihme että mun balettiharrastus vähän jäikin... ja tuo sun mekko on vaan niiiin kaunis.

  VastaaPoista
 5. Lovely: Lokki kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Baletinystävän MUST tänä syksynä! Ja voi että tuo uusi kuvasi on kaunis!

  Tiiti: Tuo skottiruututakki näytti olevan tuolla sivustolla alessa.. *vink vink* Ja kiitos, tykkään mekosta itsekin (ja käytän sitä jatkuvasti).

  VastaaPoista
 6. !!!!!!!!!! Mulle heti tuo ihana pallomekko :O ai että minkä muotoinen <3<3

  Viimeksi olen käynyt katsomassa Joutsenlammen, oli kyllä kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Nelliina: Toi pallomekko on suloinen! Ja sekin on muuten tuolla nettikaupassa alessa.. ;)

  VastaaPoista