perjantai 31. lokakuuta 2008

Uuden aloittaminen

tunnetilat: ilo ja hämmennys

Aamuni alkoi hyvin. Vanha päivävoiteeni loppui eilen ja tänä aamuna sain avata uuden purkin. Kivaa! Kuinka hauskaa onkaan avata uusi purkki ja sipaista sormeensa hieman voidetta uuden purkin neitseelliseltä pinnalta. Huomenna, vaikka purkki on lähes yhtä täysi kuin tänäänkin, voiteen ottaminen ei tunnu enää yhtään samalta. Ensimmäisen sipaisun jälkeen alkaa odottaa että tämäkin purkki kuluisi nopeasti että pääsisi avaamaan uuden ja taas uuden. Onneksi yövoide vetelee nyt viimeisiään, joten saan kuulla uuden purkin ensimmäisen aukinapsahduksen jo aika pian.

Miten noin pieni asia voi tehdä ihmisen niin iloiseksi?! Uuden lompakon tai laukun ostaminen ja tavaroiden siirtäminen vanhasta uuteen tekee minut myös iloseksi. Voi mikä nautinto syntyy ihan pienistä jutuista. Tänään oli myös työpöydälläni odottamassa uusi, vuoden 2009 kalenteri. Huippua! Voitte arvata millä riemulla avasin uuden kalenterin kansilehden ja miten sormet innostuksesta syyhyten aloin täyttämään etusivulle henkilötietojani. Joka vuosi sama juttu ja aina jaksan kuitenkin innostua rutiineista samalla tavalla. Tunnustatteko olevanne itse samanlaisia pöhköjä vai olenko omituisuuteni kanssa yksin?

Sain tänään kesken työpäivän, kesken kokouksen, ystävältäni yllättävän puhelun. "Sua on siteerattu Iltasanomien viikkoliitteessä!" "Häh??? Olen nyt kokouksessa, laita tekstari." Ja kas, siellähän poiminta komeili, muotisivuston oikeassa alakulmassa.


(kuvat valokuvattu lehdestä IS Plus 31.10.2008)

Voi jestas! Soitin miehelleni kun en siinä hämmästyksen vaiheessa keksinyt muutakaan, ja ehdin sanoa hänelle vain "Mua siteerattiin IS:ssa ja jutussa mainittiin blogini.." Tähän mieheni jo tokaisi että jospa nyt alkaisin saada blogilleni sponsoreita. Tuota juu... Epäilen kuitenkin.. Rehellinen kommenttini ei ollut kovinkaan mairitteleva, ellei sitten jonkun kalliimman merkin edustaja tuosta suivaantuneena ajatellut lähettää minulle tuotteitaan testattavaksi periaatteella: ja täähän kestää varmasti! Juu, kiitos, perun mielelläni puheeni ja olen asioista päinvastaista mieltä jos toisin todistetaan. Osoite johon testattavaa luksusta voi lähettää on... :)

11 kommenttia:

 1. Oho, onneks olkoon saamastasi (ansaitusta) huomiosta! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä :)

  Ja mä oon samanlainen kaiken uuden käyttämisen, täyttämisen... kanssa.
  Mies aina kattelee mua kieroon, kun tirskahtelen onnesta ja kuulemma mun ilmekin muuttuu kun siihen ryhdyn.

  Ja puhtaat lakanat päiväkin on eritysen ihana.

  -Niina

  VastaaPoista
 3. Ocean: Hih, kiitos! :)

  N.: Oi, onnen tirskahdus oli ihanasti sanottu! Kuvaus sopii juuri noihin ihaniin hetkiin. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, mikään ei voita sitä riemua mikä aiheutuu uudesta shampoosta, voiteesta, lakanoista, margariinista tai uudesta lumesta, jossa on ensimmäinen kävelijä.

  VastaaPoista
 5. hihi, no jopas olivat sulta lauseen lainanneet :D mutta määkin tykkään tuosta uuden avaamisesta. ekstrapaljon tosiaan, jos saa tehdä jonkun jäljen koskemattomaan pintaan, niinkun just voiteissa tai voi- tai jätskipaketissa. sitä on vähän niinkuin uudisraivaaja, mutta vaan tositosi pienessä mittakaavassa.

  VastaaPoista
 6. Shandi: Jee, just niin! Arvasin etten voi olla ainut kummajainen kun se vaan on niin kivaa.

  Tiiti: Juu, oman elämänsä uudisraivaaja. :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi, onnea uudesta taustasta ;)

  VastaaPoista
 8. Oi tuo uuden kalenterin täyttäminen, mulla on ihan sama juttu :D

  VastaaPoista
 9. Heh, mä aloitin uuden kalenterin täyttämisen jo viikko sitten!! Noin viikon verran se pysyy ihanan siistinä ja sitten siitä tulee taas sotkuinen, mutta tämä alku on ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Mäkin rakastan uutta kalenteria! Mut tykkään muutenkin kaikesta mitä saa täyttää, esim. erilaiset lomakkeet. Voisin työkseni täyttää ihmisten tukihakemuslomakkeita ym. ;)

  Käypä hakemassa taidepalkinto blogistani!

  VastaaPoista
 11. N.: Kiitos! Mä en ole ollenkaan sellanen "ruskea" ihminen mutta edellinen layout oli eka siedettävä minkä Bloggerista löysin. Tänään oli aikaa tuunailla ja nyt on parempi.

  Roosa: Jee, se on kyllä ihan parasta! :)

  Tittak: Joo, alku on aina paras ja sitä aina päättää että nyt pidän tämän siistinä pitkään. Ja kuinkas joka kerta käy.. ;)

  Herttainen: Oi, lomakkeiden täyttö!! Se on ihan lempparia! Olin joskus opiskelujen välillä pari kuukautta työttömänä ja innoissani täytin sitäkin lomaketta. Työtön, työtön, työtön.. ;)

  Ja kiitos taidepalkinnosta, olet ihana! :)

  VastaaPoista