sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Wuh!


tunnetila: helpotus

Jei, Design Week alkaa olla ohi. Ei sillä, kivaa oli, mutta taas on aika keskittyä muuhun elämään. Tämä ei kylläkään tarkoita elämän rauhoittumista. Katselin juuri epätoivoisena kalenteriani johon on buukattu jos jonkinlaista kekkeriä joka viikolle. Joulukuu on ainut rauhalliselta näyttävä kuukausi sillä yhtään pikkujoulukutsua ei ole tällä vuodelle tullut. Vielä.

Eilen illalla seisoskelin tunnin verran Galleria Norsussa jossa esiteltiin Hund Parkin syksy/talvi 08/09. Näytös koostui seitsemästä sisääntulosta, jokainen esitteli yhden suunnittelijan/suunnittelijaryhmän mallistoja. Heti ensimmäinen sisääntulo, Iloa/Anu Salonen, sai haltioituneen hymyn allekirjoittaneen kasvoille. Heti-minulle-kaikki-malliston-vaatteet-kiitoosh! Mustaa ja muhkeaa yhdistettynä vielä mustempaan ja skarpin niukasti leikattuun nahkaan ja ronskeihin vetoketjuihin. Ai jai.. Tietää julmettua rahanmenoa.

Iloa -merkin lisäksi catwalkilla nähtiin mm. I Know Why No/Aino Vainion keveitä, verkkomaisia neuloksia sekä SuperYellown hauskoja printticollegeja. Sanottakoon, että näytöksen jokainen mallisto ilahdutti, enkä muista aikoihin nähneeni yhtä inspiroivaa näytöstä. Raikkaus, kauneus ja kiinnostavuus jäivät mieleen kuplimaan kun suuntasin kotiakohti ja päädyin ottamaan lähes 12 tunnin yöunet. Eilisestä näytöksestä ja piiiitkistä yöunista on edelleen hyvä mieli!

Ja arvatkaa mitä?! Minulla on uusi nahkaranneke! Tykkään tästä valtavasti. Perjantaisesta ostohetkestä lähtien ranneke on hakeutunut ranteeseeni lähes tauotta. Nytkin istun koneella yöpuku päällä ja rouhea ranneke ranteessa. Ranneke tuo vähän särmää yökkäriin. :)

Jaksaisikohan sitä kohta suunnistaa kirppikselle?? Yökkäri vaihtoon mutta ranneke jää! Oikein rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Mä aina luon ihailevia katseita Norsun ikkunoista sisään mutten ole kertaakaan vielä uskaltautunut sisälle... Harmitti kun vähän aikaa sitten missasin sen maistereiden näyttelyn. Aina kun menin ohi päätin että käyn joku kerta sisällä. Sitten yks pe-ilta luin että on la vikaa päivää ja la olin tietty töissä istumassa ennen kuin putiikki avattiin. Sääli.

  VastaaPoista
 2. Ihana ranneke! Sopivan särmikäs yöasuun, ei liian söpöilevä muttei liian mahtailevakaan ;)

  VastaaPoista
 3. Herttainen: Norsussa on kyllä kaikkea ihanaa. Aika hintavaa tosin, mutta laatu ja uniikkius maksaa.. MoA oli tänä vuonna tosi hyvä, harmi ettet ehtinyt nähdä. Mutta onneksi se on taas ensi vuonna ja aina erilainen!

  Mikkan: Joo, toi ranneke sopii upeasti Nanson valko-punaisen pupu-yökkärinin kanssa.. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana ranneke!! Ja iloa merkki on minutkin hurmannut...vielä en ole kuitenkaan merkin vaatteiden onnelinen omistaja:)

  VastaaPoista
 5. Yhdynpä minäkin rannekkeen ihailijoihin. Multa vaan meni ohi että mistä se on kotoisin...?

  VastaaPoista
 6. Lovely: Ihana kun kirjoitit "vielä". :) Kotimainen suunnittelu ja yksilöllisyys kunniaan!

  May: Ranneke on Marimekosta. En ole koskaan nähnyt noita siellä myynnissä, mutta nyt poisto-korissa oli yksi musta ranneke ja samasta matskusta valkoisia vöitä.

  VastaaPoista
 7. Tuollaista rannekorua etsin juuri viikonloppuna tuloksetta, ja päätin askarrella sellaisen itse (projekti on aloittamista vaille valmis). Kerrassaan ihana.
  Harmittaa kun design-viikot jäi täysin muuton jalkoihin, ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
 8. Bea: Kiitos, tämä ranneke on ihan suosikki! Eipä hätää, Design Week on ensi vuonnakin (tänä vuonna oli kyllä poikkeuksellisen paljon kivoja muotijuttuja), muutto uuteen kotiin on ikuista. Tai ainakin pidempikestoista .. :)

  VastaaPoista