tiistai 28. lokakuuta 2008

Otto!


tunnetila: iloisuus

Viikonlopun kemut on nyt takana ja hauskaa oli! Kiitos, armas siskoni, ja kiitos myös kaikki muut. Ristiäiset meni hyvin, viihdyin valitsemassani asussa eikä mekkoni aiheuttanut juhlissa hämminkiä, itse asiassa kukaan ei sanonut mekostani sanaakaan ja olin siitä oikein tyytyväinen. Suloinen kummipoikani sai nimen Otto Juhani. Molemmat nimet kulkevat Oton vanhempien suvuissa, joten nimi on mitä ihanin kunnianosoitus jo edesmenneitä mutta tärkeitä ihmisiä kohtaan.

Juhlinnan lisäksi ehdin viikonloppuna käydä ostoksilla ja katsoa lähes kymmenen jaksoa tämän vuoden Idols skabaa. Olen niin koukussa siihen ohjelmaan! Siskoni kanssa tuijotettiin jaksoja toinen toisensa perään ja jaksojen loputtua digiboksin uumenista meidät valtasi tyhjyys. Vaadin siskoani näyttämään minulle jo seuraavia jaksoja enkä suostunut ymmärtämään kun hän kertoi ettei niitä ole vielä edes tullut ulos. Mitä mitä, haluan tietää ratkaisun heti!! Tai no, voin kertoa tähän väliin omat arvaukseni. Jos voittaja on tyttö niin se taitaa olla Anna, jos taas kisan voittaa poika, niin voitto menee Pihtiputaalle. Ja jos nyt mutu-tuntumalla mennään voittajaa veikkaamaan, niin kyllä se Parkkosen poika taitaa kerätä kunnian tästä tuotantokaudesta itselleen. Nähtäväksi jää!

Mutta niihin ostoksiin.. Edellisessä postauksessa kerroin turhautuneeni kalliisiin merkkeihin joiden laatu saattaa olla halvempien tuotteiden veroista, vain merkki maksaa. Lupasin myös suunnistaa kauppoihin joista teen äärimmäisen harvoin vaateostoksia. Tällä kertaa vierailin Anttilassa ja Seppälässä, joista molemmista nappasin yhden vaatteen mukaani. Jei! Ja tietysti edullisesti. Alla olevaan asuun yhdistin lauantaiset ostokseni. Pitkä musta villaneule Anttilasta, kahiseva pikkujakku hauskalla kauluksella Seppälästä. Pitkä villaneule saattaa olla tulevan talven kestosuosikki ja jakkua voi talvella käyttää sisällä, mutta pitkien hanskojen kanssa sillä saattaa pärjätä ulkona, ainakin taas keväällä.Tässä vielä tämän päivän asu. Pitkän viikonlopun jälkeen töihin meno helpottuu, kun laittaa mukavuusvaatteet päälle mutta ryhdittää niitä esim. korulla. Ettei niin mukavaksi menisi että alkaa vahingossa töissä vetelehtimään yhtä laiskan näköisesti kuin kotona, oman läppärin ääressä. Kaikki vaatteet päälläni ovat harmaita, kaikki kuitenkin eri sävyisiä. Erilaiset harmaat sopivat kauniisti yhteen ja jokaisen harmaan oma sävy korostuu hauskasti toisen, lähes vastaavan sävyn ollessa vieressä. Huivi H&M Organic Gotton, neulemekko FilippaK, koru Två, neuletakki Lindex.

Noin, täällä sitä taas ollaan! Olipa kiva kertoa teille taas kuulumisia. Jo muutaman päivän kirjoitustauko tuntuu välillä olevan liikaa. Ja muuten, kohta on Bloggeriin kertynyt sata viestiä. Taitaa olla pian arvonnan paikka!

5 kommenttia:

 1. Jiihaa!

  Kiva kuulla kuulumisia ja hyvä juttu, että asu toimi mallikkaasti.

  (ihmettelen vaan miksei kaikki kumartanut kaunista mekkoasi) ;)

  Kiva myös kun kerroit vauvan nimen, sitä tietysti pohdinkin.

  VastaaPoista
 2. Mietin samaa, eikä kukaan edes kadehtinut kaunista mekkoasi? :)

  Ja onnea uudelle kummitädille!

  VastaaPoista
 3. N.: Heh, ei kukaan kumarrelut mutta ihan hyvä niin. En halunnut että asustani tulee juhlassa oma numeronsa. :)

  Mikkan: Heh, kukaan ei ainakaan kertonut kadehtivansa. :) Ja kiitos, Otto on super suloinen ja ihanan kiltti vauva.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että kaikki meni hienosti:) Ihanaa lukea näin positiivinen postaus, kun monet (mukaanlukien minä) täällä pienen syysmasiksen kourissa kärvistelee. Suloinen on tuo päivän asu!

  VastaaPoista
 5. Lovely: Kiitos! Juu, minulla ei ainakaan tällä hetkellä ole masennuksesta tietoakaan. Tosin töihin meno on aikamoista pakkopullaa, mutta ei kai mikään työ voi aina olla hauskaa ja ihanaa..

  VastaaPoista