sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kaamean hassu Halloween

tunnetila: nyt jo hymyilyttää

Perjantai-iltana, 31.10., istuin rauhassa koneella koko illan. Mies oli syksyn ensimmäisissä pikkujouluissa eikä minulla ollut mitään varsinaista tekemistä. Puoli yhdentoista maissa huomasin Bean päivittäneen blogiaan ja Bean kirjoitus hämmensi minut täysin. "Hauskaa Halloweenia!" Mitä?! Onko tänään Halloween?? Ei ole totta! Täällä minä istun yksin kotona läppärin näyttöä tuijottaen, yökkäri päällä, vaikka tänä iltana olisi Halloween-bileet joihin minun piti mennä. En yhtään tajunnut että perjantai oli SE päivä. En viitsinyt enää siihen aikaan laittautua juhlakuntoon, mutta kun Halloween asun olin jo valinnut niin päätin illan ratoksi pukeutua siihen, ihan yksin kotona.

Olisin ollut Tshaikovskin klassikkobaletin Ottilie, musta joutsen Joutsenlammesta. On pakko laittaa tähän asusta kaksi kuvaa. Halloweenin kummitukset nimittäin selvästi häiritsivät kuvaussessiotani ja toivat suurimpaan osaan kuvista tumman varjonsa, hui! Vasta ehkä kymmenes kuva tuli ilman varjoa, se kuva siis tuossa oikealla. Valaistus ja kaikki oli siis kuvaustilanteessa ihan sama. Iik! :)Kuvien asu löytyi ihan omasta kaapista eikä siksi ole mielikuvituksen ja panostuksen riemuvoitto, mutta tässä asussa olisin varmasti viihtynyt ja tuntenut itseni kotoisaksi. Asuun kuului siis MouMoulta ostamani pikkumusta, GinaTricotin musta tyllihame ja Caressan remmikorkkarit. Lisäksi ajattelin laittaa mustan, höyhenin koristellun naamion kasvoilleni, siis peittämään silmät, ei koko kasvoja.

Miten saatoin unohtaa illan kekkerit?! No, ehkä sitten ensi vuonna, onhan jo asu mietitty valmiiksi. Ellei sitten joku järjestä itsenäisyyspäivän bileitä jonne saa pukeutua överisti, sinne asu voisi myös olla passeli jos helman pituudella ja olkapäiden näkymisellä ei ole pukukoodissa väliä.

Että sellanen Halloween minulla tänä vuonna. Entä teillä, olitteko naamiaisissa, muuten vain juhlimassa pyhäinpäivän aattoa vai voittiko koti-ilta amerikkalaisen hömpötyksen?

6 kommenttia:

 1. Kotona tuli vietettyä tämä Halloween, tosin sain kyllä tehtyä tosi paljon kouluhommia niin pitää olla tyytyväinen ;) Ihana tuo tyllihame!

  VastaaPoista
 2. Me käytiin vaan mussun kanssa viinilasillisella ja syömässä, ei sen kummempaa hirviöilyä :)

  Mutta ai jestas tuo mekko onkin kaunis sinulla!

  VastaaPoista
 3. Roosa: Kiitos! Ja hienoa, kouluhommat voitti bileet ja kyllä kannatti. Kun saa paljon aikaan niin tulee älyttömän hyvä mieli.

  Nelliina: Kiitti! Mussu ja viinilasi olisi ollut munkin Halloween-valintani, jos siis mussu olisi ollut kotona ja jos olisin muistanut että on Halloween.. :)

  VastaaPoista
 4. jestas miten tuo mekko onkin kaunis. ja sopii sinulle nätisti.

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihana mekko!!! :D

  VastaaPoista
 6. Vali: Voi kiitos! Viihdyin asussa hyvin, yksin kotona. :)

  Kullanmuru: Kiitos kiitos! Kaikkea jännää sitä omasta vaatekaapistaan löytääkin.. :)

  VastaaPoista