perjantai 7. marraskuuta 2008

Töttöröö (ja pb)

tunnetila: jännitys

Töttöröö, torvet soi arvonnan loppumisen ja voittajan julistamisen kunniaksi.

Kommenttinne olivat ihania, kivoja, kilttejä, ilahduttivat, saivat hymyilemään ja vahvistivat vielä ajatustani siitä, että blogini lukijoiksi on valikoitunut harvinaisen fiksua porukkaa. :) Kysymykseeni blogini luokitteluun eniten ääniä saivat tyyliblogi ja lifestyle. Olen iloinen noista valinnoista, sillä mielestäni en kirjoita muotiblogia vaikka Suomessa kaikki vaatteista kirjoittelevat bloggarit luokitellaan lehdissä ja ihmisten puheissa helposti muotibloggareiksi. Pidän valinnoistanne, sillä muoti vaihtuu mutta tyyli pysyy!

Itse onnettarena toimineena voin kertoa arvonnan sujuneen hyvin ja olleen tarkan valvonnan alaisuudessa suoritettu. Ja voittaja on... NELLIINA! (Ihan kun Nelliinalla ei jo olisi tarpeeksi sieviä laukkuja.. Toim. huom.) :)

Mutta sitten jotain ihan muuta. Keskiviikon Divaanin/Iittalan onnistuneiden kekkereiden jälkeen pääsin eilen kokemaan ei niin onnistuneen illan. Olivia-lehden lukijoille järjestettiin Kampin Mangossa shoppailuilta, tarjolla mm. ale-prosentit Mangon tuotteista, yllätyskassi ja kampaajan palvelu. Ilta alkoi seitsemältä ja jo varttia vaille kaksi pitkää jonoa kiemurteli pitkin Kampin käytäviä. Ovet avattiin sovitusti klo 19.00 mutta sisään ihmisiä päästettiin turhauttavan hitaasti. Olin jo kääntyä kannoillani mutta päätimme ystäväni kanssa jäädiä kuitenkin jonoon. Pääsimme sisään yli puolen tunnin seisoskelun jälkeen klo 19.25. Liike oli liian täynnä, kampauspisteeseen (jossa näytti olevan vain yksi kampaaja) oli pitkä jono (ei sillä että olisin ollut siihen menossa) ja tarjolla olleet karkit oli syöty. Viidentoista minuutin ihmisiin törmäilyn jälkeen nappasimme ystäväni kanssa yllätyskassit mukaamme ja päätimme suunnistaa väljemmille vesille, eli herkuttelemaan italialaiseen ravintolaan pinkillä ja kuohuvalla juomalla sekä suussa sulavilla saapasmaan herkuilla.


Yllätyskassista löytyi seuravaa: Mangon uusi esite, Cola-Light pullo ja Redkenin Real Control -sarjan hiusnaamio. Hmm.. Ystäväni sentään otti lisäksi mukaansa tarjolla olleen uuden Olivian, mutta mitä minä sillä, Olivialla Olivian tilaajana, olisin tehnyt?? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Olisiko tässä ollut paremman suunnittelun paikka? Ihmismäärä kun näytti tulevan järjestäjille yllätyksenä vaikka tilaisuuteen piti ilmoittautua etukäteen.
Kuka arvaa mitä otsikon kirjainyhdistelmä "pb" tässä tapauksessa tarkoittaa? ;)

Eilisestä asusta ei sattunut tuleman kuvaa, mutta tässä tämän päivän mukavuusasu. Duffelimainen neuletakki Global, tunika Lindex, koru Två, housut Lindex, kengät Vagabond.

Nukun aina huonosti jos olen nauttinut illalla alkoholipitoisia juomia enemmän kuin yhden ravintola-annoksen, joten eilisten muutaman lasillisen jälkeen mukavuusasu oli ehdoton jotta jaksoin töissä edes kohtalaisen skarppina tämän päivän. Mutta nyt, thank God it's friday!

Kiitos vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille ja muillekin lukijoilleni. On kiva että olette olemassa! :)

5 kommenttia:

 1. wuhuuuu!!! ja ihan oikeasti minulta puuttuu pienet mustat laukut kokoelmista lähes kokonaan :D

  VastaaPoista
 2. Hmm, hiukan erilaiset giftbackit (onko tuo edes oikea sana..) divaani ja olivia lehti tarjoili vierailleen :)

  Mä vähän luulen, että sulla on joku juttu lyijyn kanssa, viitaten tuohon pb:n.. Näin sen on oltava :))

  VastaaPoista
 3. Olin tuolla samassa illassa ja olin NIIN pettynyt, etten viitsinyt koko asiasta edes blogissani mainita. Voi argh. LAitoin kyllä Oliviallekin palautetta siitä, mitä mieltä olin heidän fantastisesta gift-bagistä ja koko illasta noin ylipäätään.

  VastaaPoista
 4. Nelliina: Onnee!!! :) Laitan sulle postia tulemaan.

  Mikkan: Joo, on olemassa Gift-bageja ja gift-bageja.. Uh.

  Shandi: Hienoa, palautetta kannattaa antaa aina! Toivottavasti menee perille ja miettivät vähän asioita.

  VastaaPoista
 5. Mua ehti jo harmittamaan etten päässyt tuonne Mangon-juttuun mutta ei ilmeisesti olisi ollut sen arvoista :D

  VastaaPoista