maanantai 17. marraskuuta 2008

Tuloksia

tunnetila: hmph

Vähän aikaa sitten tekemässäni postauksessa kerroin aloittaneeni Dermalogica -sarjan Age smart näytepakkauksen kokeilujakson. Tuotteet on nyt loppu (paitsi Antioxidant HydraMist ja MAP-15 Regenerator tulevat kestämään varmaan monta kuukautta, ovat nimittäin niin riittoisia) enkä huomaa ihossani juuri muita muutoksia kuin että ihoni on kuivunut entisestään. Olen laittanut omaa yövoidetta kosteuttamaan ihoa levon aikana, mutta ei tunnu sekään riittävän. Eniten hupia olenkin saanut makustellessani suussani noita tuotteiden nimihirviöitä. Voide ei ole enää voida vaan tässä tapauksessa Dynamic Skin Recovery SPF30. Tuoko hankalat kirjain- ja numeroyhdistelmät tuotteille lisää uskottavuutta?


Näytepakkauksen yhteydessä sain myös lahjakortin puolen tunnin ihonhoitoon Dermalogica -keskukseen Ruskeasuolle. Kävin hoidossa viime viikolla ja hoito oli kaikessa lyhykäisyydessään suositeltava kokemus. Hoidon alussa, heti puhdistuksen jälkeen, tehtiin face mapping, ihon kuntokartoitus, jossa selvitettiin ihotyyppi sekä ihon kunto ja tämän perusteella valittiin seuraavaksi tehtävä hoito. Hoito oli miellyttävä, rentouttava ja tehokas. Iho tuntui silkiltä vielä pari päivää hoidon jälkeenkin. Ostin hoitolasta kotiin Skin Hydrating Boosterin (jep, nimet, I know..), sillä ihoni vaatii ei vain kosteutusta pintakuivuuteen vaan myös kokonaisvaltaista kosteutusta syvälle asti.


Booster oli järjettömän hintainen, pikku pullo 30ml (92.70€), mutta toivon saavani ihoni kosteutuksen kuntoon ennen hieman yli kuukauden päästä edessä olevaa ulkomaan matkaa. Käytän boosteria nyt aamuin illoin ja seuraava ihonhoitokerta hoitolassa on viiden viikon päästä. Silloin näemme ensimmäiset tulokset. Eniten toivon löytäväni boosterista apua talvella kuivuuttaan hilseileviin yläluomiini. Kuivien luomien vuoksi en ole voinut käyttää luomiväriä useampaan vuoteen. Jos saan silmäluomeni tällä kuntoon niin ostos oli hintansa väärti. Kutisevat silmät ovat nimittäin olleet talvieni riesa. Tosin voi tässä käydä niinkin, että sinne heilahti satanen Kankkulan kaivoon. Hoh hoi! Raportoin aiheesta taasen kun raportoitavaa on.

Ja vielä muuten näistä "tuloksista". Ennen kun joku ehtii älähtää niin sanon sen nyt itse. Jokaisella on erilainen iho ja erilaiset tarpeet sen hoidossa. En siis esitä absoluuttisia totuuksia "toimii/ei toimi", vaan kerron miten oma ihoni reagoi uusiin tuotteisiin ja mitä mieltä olen itse uusista, testaamistani tuotteista. Tämän pitäisi olla sanomattakin selvää, mutta koskaan ei voi olla varma mitä palautetta tulee.

Ai juu, vielä yksi empiirisen tutkimukseni tulos. Marmatin tuossa miten kallis ei aina ole hyvää, tai ainakaan tarpeeksi hyvää hintaansa nähden. Viime päivinä olen huomannut, että joskus kuitenkin laatu todella palkitsee investoinnin tehneen onnekkaan. Testissä Minna Parikan Heidi -saappaat vs. Vagabondin Crivits -saappaat. Heideissä käynti 10 cm korosta huolimatta on kevyttä, keinuvaa ja pehmeää. Vagabondin saappaat matalammalla korolla on jalassa "ihan ok", mutta kovien pohjien kopina ja joustamattomuus tuntuvat tylsälle Parikoiden keinuvan askeleen jälkeen.

Muuten pidän molemmista kengistä valtavasti ja Vagabondit tulevat olemaan varmasti lempparikenkinä päivittäisessä käytössä pitkään, eli ovat siis huomattavasti järkevämpi hankinta, mutta tässä tapauksessa laatu ja yksilöllinen suunnittelu hakkaa bulkkituotteen mennen tullen. Tosin on tuotteiden hinnoilla myös eroa, Heidien ovh on reippaasti yli 400€, Vagabondit "vain" 159€. (Heideihin muuten liittyy eräs henkilökohtainen tragedia, mutta siitä ehkä tuonnempana lisää.. Ehkä..)Noin, jopa tuli taas testailtua ja vertailtua! Toivottavasti puuhasteluistani on teille iloa ja hyötyä etten ihan turhaan tällä saa mainetta alituisena marmattajana. Toki kehun AINA jos kehuttavaa on, mutta pyrin olemaan myös rehellinen lausunnoissani. :) Vagabondista vielä sanottakoon, että minulla on useat kyseisen merkin kengät ja ne kaikki ovat suosikkejani: ovat kestäneet hyvin hoidettuna upeina vuosikausia ja ovat vielä todella mukavia jalkaan. Näissä saappaissa pohja on kuitenkin valitettavan kova. Ehkäpä en olisi huomannut näissäkään mitään huomauttamista jos en olisi juuri ennen tätä hankintaa saanut maistaa kotimaista herkkua. ;)

9 kommenttia:

 1. Excellent posting!!!
  I love your creations!!!
  Congratulations!!!!!!!!!
  Have a nice week!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Oh my, olet ostanut nuo Minna saappaat! Onko niissä platform vai ohukainen pohja?

  VastaaPoista
 3. David Santos: Gee, thanks David! :)

  Ilona: Platform löytyy ja ovat niin hyvät jalassa että!

  VastaaPoista
 4. Ihanat on kyllä molemmat saappaat. Mutta usein hinnan ja laadun suhteen juuri kengissä huomaa... Paitsi ehkä italialaisissa kengissä - ulkonäkö usein ihana, mutta jalassa yhtä tuskaa:)

  VastaaPoista
 5. I h a n i a kenkiä!!!:O<333 GOSH. miulle ja:]] jos tylsiinnyt - myythän ;D?

  VastaaPoista
 6. Pakko heittää vinkki kehiin, joka toimi ainaki miun kohdalla! Miulla on kans helposti kuivuvat luomet ja sompailin pitkään niitten kanssa, kunnes törmäsin tummansiniseen Nivea Cremen purkkiin. Apteekin ja kosmetologien voiteitten jälkeen meni usko mutta päätinpä kokeilla silti. Sivelen edelleen paksua voidetta yläluomille etenki vuodenaikojen muuttuessa kylmemmiks ja toimii! Pari vuotta sitten kuivuuden selätin parin viikon tehokuurilla ja paksulla voidekerroksella ja sen jälkeen kerran viikossa riittää pitämään kuiviiden loitolla:)

  VastaaPoista
 7. Lovely: Auts, en olekaan huomannut tuota italialaisista kengistä. Vai onkohan minulla muuten yksiäkään.. *jää miettimään*

  Heini: Kiitti! Pistetään ostohalukkuus korvantaakse. :)

  Suhkur: Älä nyt?! Oikeasti! Voi jee, kiitos vinkistä! Mä olen tunkenut luomiini purkki tolkulla Bepanthenia eikä sekään meinaa riittää. Jos tämä satasen voide ei auta niin täytyy kokeilla kolmen euron tuotetta. Luultavasti toimii paremmin... ;)

  VastaaPoista
 8. Itse olen ihan pettynyt Vagabondeihin. Olen ollut Vagabondien uskollinen käyttäjä jo vuosia, ja mielestäni ne hajoavat liian helposti. Yksi pari kestää pari kuukautta, kun ovat jo roskiskamaa. Ja kuitenkin puhutaan yli 100e:n kengistä!
  1)menevät mallistaan, levähtävät
  2)nahka kuluu rikki
  3)korot ei kestä mitään

  Harmittaa.
  Haluan Minna kengät byhyyy ei vaan ole varaa!!

  VastaaPoista
 9. Buhuhuhu: Blääh, toivottavasti mulle ei käy näiden Vagabondin saappaiden kanssa huonosti. Mutta vinkki: kun jättää neljät huonommat satasen kengät ostamatta ja laittaa kuitenkin sen satasen kuussa jemmaan, niin neljän kuukauden päästä on (lähes) rahat Parikan saappaisiin. Ei tule osteltua turhaa vaan satsaa yksiin laadukkaisiin.

  VastaaPoista