maanantai 3. marraskuuta 2008

Arvontalaulu alkaa...

tunnetila: jännitys

Sata (100) postausta on nyt Bloggerissa täynnä ja sen kunniaksi ajattelin järjestää pienen arvonnan. Kuten blogiarvontoihin yleensäkin, tähänkin kisaan osallistut jättämällä kommenttisi nimimerkin kera kommentointiboksiini. Anonyymeiltä kommentoijilta toivon nimimerkkiä jotta arvonta onnistuisi paremmin ja palkinto löytäisi uuden omistajan. Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi niin vinkkaa arvonnasta blogissasi ja kerro siitä minulle, näin saat itsellesi kaksi arpalipuketta.

Ja sitten asiaan. Voit osallistua arvontaan vastaamalla seuraavaan kysymykseen:

Mihin kategoriaan blogini mielestäsi kuuluu (esim. lifestyle/tyyli/päiväkirja/muoti jne.)? Jos vierailet blogissani ensimmäistä kertaa etkä oikein osaa vastata kysymykseen, niin kerro mitä kautta löysit blogini arvontaan.

Voit myös esittää toiveen mistä aiheesta haluaist blogistani lukea. Tähän vastaaminen ei ole pakollista mutta olisi toivottavaa.

Kiitos vastauksestasi ja onnea arvontaan!

Arvonta päättyy perjantaina 7.11.2008 klo 17:00 ja tarkoitus olisi arpoa ja julkistaa voittaja jo saman illan aikana. Tämä viikko on siis aikaa pistää kuponki vetämään.

Palkintona arvonnassa on musta farkkukankainen pikkulaukku jossa kaksi etutaskua ja metalliketjuhihna. Laukun sisällä on vetoketjullinen pikkutasku.
23 kommenttia:

 1. Eksyin tänne aikoinaan jonkun toisen blogin kautta ja ihastuin upeisiin kenkiisi. Tein myös ostoslistan Niina Kurkisen-top 10 listasta,se oli loistava!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogiisi stylespotin kautta :)

  VastaaPoista
 3. Ajattelisin, että blogisi kuuluu ns. tyyliblogien kategoriaan, sillä postauksissa esittelet asujasi ja ostoksiasi, mutta myös muita pukeutumiseen liittyviä asioita:)

  Lukutoveita en osaa esittää! Ihan olen tykkäillyt sinun jutuistasi, joten hyvää on vaikeaa parantaa;)

  Laitan linkin huomiseen postaukseeni ja tuplaan!

  VastaaPoista
 4. eksyin blogilistan kautta ja lisäsin omalle listalle :)

  VastaaPoista
 5. Löysin herttaisen blogin kautta, ja kyllä tää aika tyyli/lifestyleblogi on ja näköjään aika kiva sellainen! :o

  VastaaPoista
 6. Kiva palkinto :)

  Tyyliblogi, ja tokihan se sitä onkin jos kerran olet jo päässyt iltasanomiinkin, heh!

  Löysin blogiisi joskus Saduntaikaa-blogin kautta.

  VastaaPoista
 7. Moi! Minä ilmestyin tänne toisen blogin kautta, jota en nyt muista:)
  (cybellatraurig@hotmail.com)

  VastaaPoista
 8. Minusta blogisi on (ihana) tyyliblogi!:)

  VastaaPoista
 9. Blogisi mielestäni kuuluu lifestyle ja päiväkirja osioon. Tosin olen lukenut sitä verrattaen vähän, aina silloin tällöin törmännyt tänne ja silloin on ollut tekstiä tuohon tyyliin :)
  Toivoisin ehkä vähän enemmän tyyli asiaa ja kuvia :D

  Laitan linkin arvonnasta seuraavaan postaukseeni :)

  VastaaPoista
 10. Löysin sun blogin Stylespot:in blogin kautta.

  VastaaPoista
 11. Ehkä eniten tyyliblogin puolelle minäkin kallistuisin, vaikka aika vaikea blogeja ylipäänsä on kategorisoida. "Ihania vaatteita ja kivoja juttuja" -blogi! :)

  (Kovan mietinnän jälkeenkään en keksinyt mitään mullistavia juttuideoita)

  VastaaPoista
 12. Eksyin blogiisi erään hauskan kommentin takia minkä olit jättänyt jonkun, en muista kenen blogiin. Kiva kirjoitustyyli ja ihanat asut ja jäin koukkuun. En osaa oikein pistää tätä mihinkään kategoriaan. Hmm. Olisiko tyylipäiväkirja mitään? :)

  VastaaPoista
 13. Mä luokittelisin sun blogin ehkä lifestyle/tyyliblogiksi, mutta mitä sitä turhia luokittelemaan kun kerta hyvää juttua tulee :D

  Päivän asu postaukset on aika kivoja, sulla on niin mahtava tyyli :)

  VastaaPoista
 14. Löysin blogiisi lovelyn blogista stylespot.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. tyyliblogille munkin ääni. ja oikein hyvä ja jotenkin "omannäköinen" semmoinen. eli sisältää myös persoonaa eikä pelkästään random-ihkutusta. ja niinkun aina, kun tätä kysytään nuoruuden tyylikehitystä änkeän juttutoiveeksi :D

  VastaaPoista
 16. Kiva blogisi on varmaankin lähinnä tyyliblogia.

  VastaaPoista
 17. Mihin kategoriaan blogini mielestäsi kuuluu (esim. lifestyle/tyyli/päiväkirja/muoti jne.)? Jos vierailet blogissani ensimmäistä kertaa etkä oikein osaa vastata kysymykseen, niin kerro mitä kautta löysit blogini arvontaan.

  Löysin itseasiassa blogisi Stylespot-blogin kautta, joten en oo ehkä paras vastaamaan. :) mutta omasta mielestäni blogisi kuuluu tyyliblogeihin.

  VastaaPoista
 18. Minä taisin löytää ensimmäisen kerran blogiisi jonkun toisen blogin kanssa ja seuraavat vierailut tulivatkin sitten näppärästi blogilistan kautta. :)

  VastaaPoista
 19. Hmm..eiköhän päiväkirja/lifestyle-blogi kuvaa hyvin. Ihan sattumalta olen tänne löytänyt ja nykyään olen ihan vakituinen vierailija :)

  VastaaPoista
 20. Löysin blogiisi Nelliinan vaatehuoneen kautta.
  Olen löytänyt tieni blogien ihmeelliseen maailmaan vasta äskettäin. Tapanani on lukea jostakin blogista kaikki postaukset vanhimmasta uusimpaan ja sen jälkeen etsiä seuraava tarpeeksi kiinnostava blogi läpi kahlattavaksi. Sillä tiellä siis, ja vaikuttaisi sille, että blogisi pääsee seurattavien listalle =)

  VastaaPoista
 21. Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta. Mielestäni blogisi muistuttaa ns.tyyliblogeja, sellaisella mukavan henkilökohtaisella oma-tyyli tavalla.:)

  VastaaPoista
 22. eksyin tänne koska itse kerroit blogistasi :D

  Kategoriana ehkä tyylikäs tyylipäiväkirja?

  (Ps. jumankauta miten väsynyt oon ton uuden duunin myötä.. huhhhuh mitä opettelua ja sählinkiä! Huomenna laitan tasan parikat jalkaan että saan jonkun energiaboostin viimeiselle perehdytyspäivällä :D ens viikosta pitäs sit selvitä keskenäni hui..)

  VastaaPoista
 23. mielestä blogisi on muoti/tyyliblogi mutta myls vähän päiväkirjamainen. Tykkään :)
  Löysin tänne jonkun aikaa sitten toisen blogin kautta.
  Ja olisi kiva kuulla perus (arki)rutiineistasi

  VastaaPoista