tiistai 4. marraskuuta 2008

Rakkautta? Ei kun me vaan viihdytään yhdessä..


tunnetila: syvä kiintymys

Talvitakkipostauksessani kerroin haaveilevani täydellisestä duffelitakista. Olen haaveillut duffelista jo lapsesta asti, koskaan sellaista kuitenkaan omistamatta. Lähimmäksi duffelia olen päässyt tällä harmaalla neuletakilla, jota rakastan palavasti. Olen rakastanut jo noin 10 vuotta.


Muistan, kun näin neuletakin ensimmäisen kerran Stockmannilla vuonna 1998. Hypistelin takkia, mutta sen kalliin hinnan, yli 700 markkaa, vuoksi en rohjennut sitä edes sovittaa. Suhteemme jatkui ja kehittyi hypistelyasteelta silittelyksi, silittelystä rohkeampaan puristeluun ja lopulta, ehkä kahdeksannen koskettelukeikan jälkeen laitoin neuleen päälleni. Tiesin, että köyhänä opiskelijana minulla ei ole takkiin varaa mutta sain tuntea lämpimän neuloksen edes hetken ihollani.

Etäsuhteemme kesti useamman kuukauden. Lopulta koitti alennusmyyntien aika. Ale -40%. Vieläkin liikaa. Pelkäsin joka päivä, että joku yrittää tulla väliimme ja vie takin kotiinsa. Neuletakki kuitenkin oli ja pysyi henkarissa, vain minua ja viikottaisia silittelyhetkiämme varten. Kunnes koitti päivä, jolloin duffelineuletakin hinta laski -60%. Juoksin neuleen luo, rutistin sen syliini ja vein kassalle. Siitä hetkestä olemme olleet erottamattomat ja rakkautemme kestää ja syvenee vuosi vuodelta, hetki hetkeltä.


Maailma muuttuu; markasta tulee euro, rahan arvo saa tämän myötä toisen merkityksen, opiskelu vaihtuu työntekoon ja opintotuki palkkaan. Jos nyt näkisin neuletakin jonka hinta on 120€ ostaisin sen varmaan sen kummempia miettimättä, varsinkin jos pitäisin siitä ensi silmäyksellä niin paljon mitä tästä neuletakista pidin. Mutta ei se olisi yhtään sama. Suhteemme saattaisi olla pitkä ja toimivakin, mutta odottaminen, jostakin pitkään haaveilu ja sen oikealla hetkellä saavuttaminen tekevät tästä kaikesta NIIN ihanaa!

Ja vielä loppuun, että kuvitelmanne lopullisesta sekoamisestani vahvistuisivat entisestään ("Luit sä, se dorka rakastaa sellasta harmaata kauhtunutta neuletakkiaan??"), esittelen porkkana/ratsastus/mikä ikinä leventää lantiota ja ahteria maailman eniten -housut. Näin nämä alkusyksystä Elloksen kuvastossa ja jo niitä vilkaistessani tunsin piston sydämessäni. Tiesin, että housut sopivat vain tikkulaihoille lantiottomille mallityypeille joilla on gasellimaisen pitkät sääret, mutta silti, silti ne oli tilattava. Ja voi itku, housut oli myös päällä kivat.


Lihottaa, leventää ja paksuntaa ihan joka suuntaan, mutta minkäs teet. Kun tykkää niin silloin tykkää. Järjen ääni pomppii olkapäältä toiselle ja tuskissaan yrittää saada suunvuoroa. Turha yrittää. Käytän näitä nyt hetken, kunnes se järki saa äänensä kuuluville, sen jälkeen voin taitella housut siistiin kasaan, kiittää hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja siirtää ne kirppikselle menevään pahvilaatikkoon. Tällä hetkellä kuitenkin housut ovat jalassani ja tykkään niistä. Nih! Housujen kanssa kuvassa puuvilla-silkki-pikee Boss, vyö Lindex ja kengät DinSko.


Ja vielä, arvontaani voi osallistua tämän viikon perjantaihin asti.

12 kommenttia:

 1. Tiedätkös.. Sun jalat ei todellakaan näytä noissa leveiltä!! Blogimaailmassa ja livemaailmassa näkyy paljon tyyppejä, joille oikeesti kauhean hyvin sovi tuon tyyppiset byksornat.

  Yksi pieni toive. (likinäköisen)
  Jos voisit laittaa kuvat niin että ne saisi suurennettua, se olis enemmän kuin mahtavaa.

  VastaaPoista
 2. N.: Voi rakas N.! Kun mä en tiedä miksi mun kuviani ei voi klikkaamalla suurentaa. :( Olen surullinen koska mustasta ei noin pienisä kuvissa yksityiskohtia erota, ja mulla on aina päällä jotain mustaa. En siis tiedä missä on vika. Esim. Halloween asukuvani suurentuvat niitä klikatessa, muut ei. Ehkä mä pienennän niitä liikaa Photarissa ja siksi ne ei suurene. Mutta toiveesi on kuultu ja samaa toivon itsekin. Ehkäpä seuraavaan postaukseen saan jutun toimimaan..

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä niin hoikka ettei toi lantiopussituseffekti todellakaan ole paha. Mä sovitin samankaltaisia housuja Lindexissä -75 % alessa, mutta mulla se effekti oli jo aika pöyristyttävä. Tuli sellanen olo kuin olis Alibullenin neiti Heinähatussa ja Vilttitossussa.

  VastaaPoista
 4. Möh. Ei nou pöksyt saa jalkojasi näyttämään leveämmältä! Huijaat vain itseäsi :)

  VastaaPoista
 5. Mulla oli kansa tuo kuvaongelma, mutta sitten joku neuvoi, että kuvien paikkaa ei kannata vaihtaa enää sen jälkeen, kun ne on bloggeriin ladannut.

  VastaaPoista
 6. Herttainen: Kiitos, kyllä ne housut livenä kuitenkin aikalailla pussittaa. Mutta ihana vertaus, Alibullenin neiti!

  Mikkan: Kiitti. Mutta jaloistani en olekaan niin huolissani, tuosta takalistosta vaan.. ;)

  Shandi: Ahaa... Kiitti kiitti ihana! Täytyypä kokeilla. Eli ensinkö kannattaa ladata kuvat, sit kirjoittaa tekstit sopiviin väleihin? Mulla kun kuvat latautuu aina ihan siihen kirjoitustilan alkuun.

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava neuletakki, ei uskoisi että on jo noin paljon ikää.
  Eikä ainakaan mistään kohtaa näytä että olisi mitään ylimääräistä housukuvassa!

  Kuvia voi helposti ja turvallisesti siirrellä bloggerissa ainakin siinä "Muokkaa html-koodia" -tilassa, eli sen ison tekstikentän oikean yläkulman toisesta välilehdestä. Leikkaa vain sen kuvan koodin eli pitkän rimpsun joka alkaa pienempi kuin -merkki a ja päättyy pienempi kuin -merkki /a suurempi kuin -merkki ja liimaa haluttuun paikkaan. (kiva blogger ei antanut kirjoittaa tähän esimerkkiä, murh)

  Mutta noin ei ainakaan pääse bittejä karkuteille :)

  VastaaPoista
 8. Ihana neuletakki!! Ja näyttää edelleen kuin uudelta:) Blogissani on sinulle haaste!

  VastaaPoista
 9. Bea: Kiitti. Toi neuletakki ei ole oikeesti mennyt yhtään miksikään vaikka on ollut niin ulko kuin sisäkäytössäkin jatkuvasti.

  Lovely: Kiitos, ja hui! Mä en oo ikinä ennen tehny kollaasia.. Onneksi sain sulta jo aiemmin hyviä vinkkejä. :)

  VastaaPoista
 10. Oi, ratsastushousut! Mä olen havitellut sellaisia kau-an, ihan riippumatta perseenleventymisestä (MIKSI naisen pitäisi olla mahdollisimman kapea joka puolelta häh), noi sun näyttää toi hyvältä! Itse löysin pari viikkoa sitten jotkut muutaman sesongin vanhat marimekko-samettihousut, jotka ajavat samaa asiaa, vihdoin!

  VastaaPoista
 11. Sugar Kane: Kiitti. Ei kai kukaan, paitsi itse, vaadi näyttämään kaikkialta kapealta. Omaa silmää vaan hämää fiilis: "mistä toi kaikki ylimääräinen tohon persuuksiin tuli yhdessä yössä.."

  No, sen kanssa on elettävä kun kerran housut muuten miellyttää. Kiva että löysit omasi!

  VastaaPoista
 12. Toivoisin myöskin isompia kuvia, jos saat onnaamaan niin jee!:) Ihanat nuo ratsastushousut, nehän vaan peittää kaikki saddlebacksit (joita sulla tuskin on), kun ne hukkuu tonne "pussiin". :) Ja ihana tuo villatakki!

  VastaaPoista