tiistai 18. marraskuuta 2008

Myrsky ja mylväys

tunnetila: voipunut

Ulkona tuntuu talvelta. Myrskyvaroituskin oli tänään annettu ja sen kyllä huomasi. Töistä kotiin tullessani pidin hattua kaksin käsin kiinni ja silti se oli lentää päästä. Hyi ja hyi! Onneksi ei sentään satanut. Mutta siis, otin käyttöön talvitakin eikä se ollut yhtään liikaa. Päivän asussa ulkona takki Oxmo, hattu Lindex, kaulaliina H&M, levarifarkut Mango, saappaat Vagabond.

Työasuna tietty samat levarit ja samat saappaat, kaulassa harmaat helmet Pieces ja musta paitis second hand. En ole aikoihin pitänyt paitapuseroa. En oikein tykkää niistä kun ovat jotenkin päällä niin kylmiä. Toisin sanoen palelen yleensä aina paitiksessa. Mutta tänään, tänään en palellut vaan tunsin itseni mustassa rennossa paidassa hihat käärittynä tosi "hotilta". :) Ihmeellinen seksikkyyspuuska yhdestä hyvin istuvasta vanhasta paitapuserosta.. Mitä fiiliksiä perus paitapuserot teille aiheuttaa; ahdistusta, tyylikkyyttä, jäykkyyttä, sähäkkyyttä? Hot or not?

Tässä vielä pari kuvaa viime viikonlopun hankinnoista. Fidan puolen hinnan päiviltä ostin Guessin nahkaisen, eläinkuosisen rannekkeen jossa tuotemerkki lukee metallilaattaan valettuna (vai mitä tolle nyt onkaan tehty..) Ranneke siis aitoa nahkaa ja aika painava, tosin hieman kulahtanut, mutta kun hintaa oli huimat 50 senttiä niin otin mukaan. Tavallaan tosi mauton, en hirveästi diggaile eläinkuosista, näyttävästä Guess -merkistä puhumattakaan, mutta mielestäni tuohon hintaan ei yhtään pöllömpi löytö.


Seuraavassa kuvassa GT:ltä löytynyt harmaa pitkä t-paita jossa hihat on kääritty ylös tamppien avulla. Päällä aika kiva, ja kuinka ollakaan, Guessin rannekkeen metalliosat ovat tismalleen puseron väriset. Kuva vaan ei oikein tee yhteneväisille väreille oikeutta.

Ja vielä näin loppuun kontribuutioni tämän hetken kuumimpaan finaalitaistoon: Idols 2008. Pete on super, Anna on upea, Koop symppis ja Ansku hillityn viehättävä. Nyt kun vaan joku keksisi miten siitä Kallesta päästään eroon niin sen jälkeen minulle on ihan sama kuka voittaa. Kaikki neljä ovat hyviä tyyppejä, tosin niin on varmaan Kallekin, mutta kun Idols on kuitenkin laulukilpailu..
Sainpas sanottua!

5 kommenttia:

 1. hei! olisiko mahdollista muokata noita mustia päivän asu -kuvia hieman kirkkaimmiksi? Niistä ei näy mitään muuta kuin siluetti. Olisi kiva nähdä asun yksityiskohdatkin vaikkakin valolla manipuloituna. tämä on häirinnyt jo pitkän.

  muuten aivan jees :)

  VastaaPoista
 2. Mä varmaan käyttäisin paitapuseroita (musta/valkoinen) useammin ja juuri farkkujen kanssa, mutta jos farkut on matalat ja paita naistenmallia eli melko lyhyt, niin ei ne sovi yhteen. Siis paidanhelma ei pysy housunvyötärön sisällä kuin nanosekunnin.

  VastaaPoista
 3. Tessa: Mulla taita olla omalla koneella näytön asetukset aika vaalealla koska kuvia isommaksi klikkaamalla näen itse yksityiskohdat. Mutta juu, voin muokata niitä jatkossa vaaleammaksi. Ymmärrän hyvin että häiritsee ja ärsyttää. Ärsyttäis muakin. :)

  Ilona: Totta, yleinen ongelma! Noissa farkuissa on korkea vyötärö joten paidanhelma olisi pysynyt hyvin housun sisällä. Tänään jätin kuitenkin helman repsottamaan vyötärön päälle. Mulla ei nimittäin ole näihin housuihin sopivaa hienoa vyötä.. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut erittäin huonot (ja palelevat!)fiilikset paitapuseroiden suhteen, mutta just tällä viikolla tunsin itseni kauhean HOTiksi kirpparilta löytyneessä paitiksessa ja pussihousuissa, kuvia tulossa... Mistähän nyt tuulee?

  VastaaPoista
 5. Sugar Kane: Ei hitto... Onkohan meille tulossa vaihdevuodet??! ;) Ei, me vaan ollaan niin älyttömän hotteja!

  VastaaPoista