sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Turhamaisuutta?

tunnetila: huvittuneisuus

Olen jo vuosia käyttänyt ihonhoitoon Elizabeth Ardenin tuotteita. Ehdoton suosikkini on hellävarainen puhdistusvaahto, jonka valmistuksessa on valitettavasti ollut jo pitkään taukoa. Muuttavat koostumusta, kuulema. Tylsää, hyvään kun ei kannattaisi kajota. Valmistustauon ajan olen käyttänyt korvaavana tuotteena saman sarjan rasvoittuvalle iholle tarkoitettua vaahtoa. Myös tämä on ok, mutta vie iholtani liikaa sen tarvitsemaa kosteutta. Nyt tämäkin vaahtoni oli lopussa ja Oriflamen konsultiksi ryhtynyt ystäväni sai puhuttua minut kokeilemaan heidän tuotesarjansa vastaavaa tuotetta. Hintaa tuotteella oli reippaasti alle puolet EA:n tuotteesta, joten päätin antaa uudelle vaahdolle mahdollisuuden. Vanha vaahto loppui muutama päivä sitten ja oli aika ottaa uusi tuote testattavaksi.


Heitin EA:n sinisävyisen, läpikuultavan purkin roskiin ja pistin tilalle vaaleanpunaisen pullon. Ei. Ei ja ei. Esteettinen silmäni ei hyväksynyt pinkkiä mohkälettä lavuaarin vieressä. Hetken tuskailtuani otin tyhjän pullon roskiksesta, pesin sen huolellisesti ja kaadoin nesteen sinne. Ilokseni vaahto toimii tässäkin pullossa ihan samalla tavalla ja näyttää paljon kauniimmalta. Voi jestas mitä temppuilua! Tosin Oriflamen tuotteessa on niin voimakas tuoksu, että tunnen migreenin lähestyvän joka kerta kun pesen kasvojani. Ehkäpä täytyy antaa periksi, todeta tämä kokeilu epäonnistuneeksi ja hakea uusi pullo vanhaa, hyväksi havaittua tuotetta. Kun nyt pian saisivat "sen oikean" taas markkinoille.

Olen saanut viime aikoina pari blogipalkintoa jotka ovat ilahduttaneet kovasti.

Ensimmäisenä "I love your blog"-palkinto jonka sain Midinetiltä. Kiitos!

Säännöt:
1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen
3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestäHui, seitsemän blogin nimeäminen on vaikeaa, sillä tunnustus on varmaan jo kiertänyt lähes kaikkialla. Eli jos luet blogiani ja sinulla on oma blogi etkä ole vielä tätä tunnustusta saanut, niin nappaa tästä. Saat palkinnon siitä että lukemalla juttujani ilahdutat minua! Olisi myös kiva jos lukijat kommentoisivat enemmän, siitä saa aina puhtia kirjoittaa lisää.

Toisen palkinnon sain Herttaiselta. Taidepalkintoa varten täytyy valita "viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä." Sain tunnustuksen seuraavan lauseen saattelemana: "Tunnetila - paras sisustaja! En hirveästi ole muiden koteja nähnyt mutta en usko että monen koti voisi lyödä Ninan kotia!" (Herttainen on siis käynyt meillä vaateostoksilla. :) )

Voitte uskoa että tällaisen palkinnon saaminen ilahduttaa erityisesti! Koti on minulle hyvin tärkeä paikka, sillä matkustelemme kohtuullisen paljon ja arkenakin vietän iltojani usein poissa kotoa. Kotiin täytyy olla kiva palata ja siellä on ihana ladata akkuja ja vain olla. Kiitos siis Herttainen, olen älyttömän iloinen "oikean elämän" palkinnosta!

Jaan taidepalkinnon puolestani seuraaville bloggaajille:

1. Nelliinalle taidokaan mielikuvituksellisista tuunauksista, nimimerkillä "en ikinä itse keksisi"
2. Bealle silmäkarkista, blogin asut ja kuvitus yleensäkin on aina silmääni miellyttävää
3. Ellenille tyylin säilyttämisestä niin pukeutumisessaan kuin blogin ulkoasussakin
4. Tiitille taidokkaasta kielestä joka ilahduttaa hauskuuksilla päivittäin ja
5. Anna-Marialle koska hän vaan on omassa olemisessaan niin chic!

13 kommenttia:

 1. Ei turhaa turhamaisuutta. :) Itse voisin kuvitella tekeväni samoin...

  VastaaPoista
 2. Mä olen kokeillut tuota Oriflamea ja sitten Cliniquen puhdistusvaahtoa ja molemmat on olleet ok, mutta kuivattaneet hiukan liikaa. Täytynee seuraavaksi kokeilla tuo EA:ta, jos se olisi iholleni parempi.

  VastaaPoista
 3. Onko täällä blogissa muuten joskus esitelty kotisi? Olisi kiva jos linkkaisit, kun en varmaankaan ole lukenut kyseistä postausta. Etsisin muuten kategorioiden avulla, mutta niitä ei ole missään esillä :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään muuten näistä kosmettiikka yms. tuote-esittelyistä. Niistä saa paljon paremman käsityksen kuin jostain esitteestä.

  VastaaPoista
 5. J: Loistavaa! :) Ja vielä että tuon kehtaa tunnustaa.. :)

  Shandi: Suosittelen! Mutta odota että saavat sen herkän ihon version markkinoille jos sinulla on kuivuuteen taipuvainen iho. Se, myydään lilassa purkissa, on ihaninta mitä tiedän! :)

  Every: Ai juu, täytyisi laittaa näkyville nuo kategoriat. Kiitos vinkistä! Ja kotia ei ole varsinaisesti esitelty, Herttainen on käynyt meillä kerran kun innostuttiin tekemään blogini kautta vaatekauppaa.

  VastaaPoista
 6. Ei ole turhamaisuutta, se on hassua! En ole itse ajattelutkaan asiaa, kun ei niin näkyvällä paikalla ovat :)

  VastaaPoista
 7. hih ei purkin vaihdolla pysty huijaamaan itseään tyttö kulta ;) nyt on vaan pakko odottaa "sitä oikeaa".

  Ja kiitos kaunis <3

  VastaaPoista
 8. vitsit, isot kiitokset :) ja mä olen syyllistynyt toisinaan ihan samaan. joskus vaan pitää kokeilla jotain vääränvärisessä purkissa, mutta ei tahdo kuitenkaan että silmiin sattuu joka kerta kun näkee epäsuhdan kylppärin hyllyllä. ihan hyväksyttävää toimintaa tuommoinen purkkikikkailu, sanon minä.

  VastaaPoista
 9. Mikkan: Hih, kiitos! On paljon hauskempaa olla hassu kuin turhamianen. :)

  Nelliina: Ollos hyvä! Ja hei, vaihdoin purkin esteettisten syiden vuoksi, en itseäni huijatakseni.. Ainakaan paljon.. *punastuu*

  Tiiti: Ole hyvä! *niiaa* Ja kiitos, tuo pinkki jötkäle sattui oikeesti silmiin..

  VastaaPoista
 10. Kiitos kovasti palkinnosta, tuli taas niin hyvä mieli :)

  Ja kyllä, tunnustan, markettirasvaa on siirtynyt hienoon Lancomen purkkiin, jonka kannesta kuuluu kalliille tuotteelle ominainen klik ;D

  VastaaPoista
 11. Bea: Ole hyvä, ansaitsit palkinnon. Ja jee, taas tuli tunnustus! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihan hirmuisesti tuosta palkinnosta!:) Piristää tosiaan kummasti, kun välillä tuntuu ettei täällä pimeässä maassa jaksa eikä pysty bloggailla. :D Tästä sai taas tsemppiä jatkaa. :)

  VastaaPoista
 13. Anna-Maria: Olet piristyspalkintosi ansainnut! Jatka samaan malliin, mä pysyn ainakin linjoilla. :)

  VastaaPoista