keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Poks!

tunnetila: väsymys

Tänään taas tuli vietettyä iltaa skumppapullojen poksahdellessa ympärillä. Dívaani-lehti järjesti Iittalan liikkeessä yhteisen illan asiakkailleen. Tarjolla oli kuohuvaa sekä todella herkullista pientä purtavaa. Illassa sukkuloin minulle hyvin yllättävässä ja pirteän reippaassa kokomustassa asussa. Neule Line Collection, t-paita FilippaK, laukku DKNY, housut Lindex, kengät Vagabnd.

Herkkujen ja ale-prosentin lisäksi illan parasta antia oli pussukka, jonka Divaani tarjosi paikallaolijoille. Pussista löytyi Fazerin suklaata, Iittalan uutuustuotteiden esitteitä ja kirja, ihan oikea, kovakantinen kirja. Kirja on nimeltään Kohtalona kauneus -kaunotarten tarinoita ja sen on kirjoittanut/koonnut Sari Savikko (Helmi-kustannus).

Kirjasta löytyy kolmenkymmenen todellisen kaunottaren tarina, Aino Kallaksesta Brigitte Bardotiin, Armi Kuuselasta Grace Kellyyn ja Madonnasta Kate Mossiin. Ihana kirja! En malta odottaa että pääsen kohta sänkyyn ja lukemaan kirjaa nukahtamiseen asti. Ohessa poimintoina juttu Mia Farrowista, tyyli-ikoni Jacqueline Kennedystä sekä omasta ihanaisestamme, Riitta Väisäsestä.(Kuvat Kohtalona kauneus -kirjasta)

Kokeilin muuten, yleisön pyynnöstä ja myös omaksi ilokseni, nyt käsitellä kuvia eri tavalla, katsotaan pystyykö niitä nyt klikkaamaan suuremmaksi vai olenko tuomittu epäonnistumaan ja latailemaan sivuilleni vain pikkuruisia kuvia joista ei saa mitään selvää..
Ja edelleen muistutan arvonnastani. Nyt kaivaudun peiton alle ja paneudun klassisten kaunotarten maailmaan! Hyvää yötä, ystävät!

9 kommenttia:

 1. Jiihaa!!! Kuvat suurenee klikkaamalla. Kiitos Bea, vinkkisi pelasti päiväni. Ja parhaassa tapauksessa blogini. Kiitos kiitos! Olisi jo palkinnon paikka.. ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi kun on mielenkiintoisen oloinen kirja - tuota minäkin haluan lukea!

  VastaaPoista
 4. Olipas hyvä lahjus! Täytyy muuten hehkuttaa tuota Iittalan paperikassia, on todella hieno Taika-kuvineen, ah.

  VastaaPoista
 5. Äh, tuo kirja sopisi mainiosti munkin kirjahyllyyni :))

  VastaaPoista
 6. Vau, kirja taitaa olla mahtava :o Kuullostaa jännältä.

  VastaaPoista
 7. Kuinka vanha olitkaan?

  VastaaPoista
 8. Christina: Kirja tuntuu kyllä kiinnostavalta. Paitsi että eilen nukehdin ennen kun sain kirjan kannen auki.. Ehkäpä viikonloppuna saan kahlattua sen läpi. :)

  Silvara: Juu, harvinaisen onnistunut lahjus! Toisin kuin tänään olleissa kekkereissä.. Niistä ehkä huomenna lisää. ;)

  Mikkan: Joo, olen iloinen että sain kirjan itselleni. En ollut aiemmin sen olemassaolosta kuullutkaan.

  Emma: Totta, kirja vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Toivottavasti jutut on myös toimitettu hyvin.

  Anonyymi: Vanha! :) Syntynyt 70-luvulla ruskea-oranssien trikookankaiden ja kukkakuvioiden maailmaan.

  VastaaPoista
 9. N.: Sun viestisi oli kiva ja toi minulle hyvän mielen, ihan turhaan poistit sen tuosta. :)

  VastaaPoista