lauantai 19. toukokuuta 2012

Iso säästö

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Rakas ystäväni Tampereelta saapui luokseni perjantaina aamupäivällä ja olemme kaksi päivää tehneet ihan mitä huvittaa. Vaeltelimme tunteja keväisillä kaduilla, piipahdimme lounaalla kun nälkä yllätti ja söimme kakkua (Kakkugalleria tarjoaa kakkubuffan hintaan 11€, tuolla rahalla saat syödä niin paljon kakkuja kun vatsa vetää) ja maistelimme torttuja Ravintolapäivässä kun mieli teki. Kiertelimme kivoja sisustusliikkeitä (ehdoton uusi suosikkini Pino sijaitsee osoitteessa Freda 22) ja maleksimme kiireettöminä vaateliikkeissä joissa normaalisti tulee käytyä harvemmin.

Ostoslistalla olleet aluslakka ja luomivärisivellin löytyivät hyvin yllättäen Helsinki10:stä ja ovat TopShopin tuotteita. En edes tiennyt että TopShopilla on oma meikkimallistonsa. No, nyt tiedän. Kiva päästä testaamaan itselle uutta merkkiä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Piipahdimme myös Mangossa ja yllätyin liikkeen tarjonnasta hyvin positiivisesti. Löysin Mangosta paksua silkkiä olevan valkoisen topin ja nudet remmikorkkarit. Nudet, jalassa miltei näkymättömät kevyet korot pääsivät paikkaamaan haavettani henkäyksen keveistä koroista joihin ihastuin pari viikkoa sitten. Mangon nahkaiset sandaletit olivat alessa ja niille jäi hinnaksi vähän alle 50€. Säästin siis sandaaliostoksessa 600€ jos oikein aletaan saivarrella. Myönnän, että ylimääräisellä kuudella sadalla olisin saanut lisää tyyliä, klassisuutta, istuvuutta ja mukavuutta, mutta näillä kengillä uskaltaa kävellä mukulakivellä eikä tarvitse pelätä jos korko jää rappurallin väliin.

Image and video hosting by TinyPic

trenssi Benetton, raitapaita Marimekko, huivi Faliero Sarti, 
vyö Pieces, laukku Italiasta, housut H&M, balleriinat Ritmo Shoes

Image and video hosting by TinyPic

Näin mukavia, aurinkoisia ja ystävyydentäyteisiä viikonloppuja saisi olla useamminkin. Jatkamme täällä nyt viikonlopun viettoa ja korkkaan pian illallisen valmistamista varten valkoviinipullon. Itsetehdyn parsarisoton parhaita puolia on se, että jos tuo kokkailu palaa pohjaan, jää risottoon tarvittavasta valkoviinistä vielä tilkka nautittavaksi. Sitä paitsi pohjaan palanut risottokin maistuu hyvän viinin ja hyvän ystävän kera paljon paremmalta! 

Ihanaa viikonloppua Teille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua sinne myös, ei mulla muuta kuin, että Pino on <3. Ja nuo Topshopin meikkien pakkaukset ovat myös <3.

  /Kottarainen ihan teinixinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Pino <3 ja meikkipakkaukset <3! Välillä on hyvä heittäytyä teinixi!

   Poista