torstai 17. toukokuuta 2012

Onni on oma hodari (ja tuunatut Pumat)

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Päätin ottaa heti alkuun vapaastani kaiken irti ja tehdä kaikkia sellaisia asioita joista joudun työssäkäyvänä luopumaan. Olenkin Milanosta kotiuduttuani juossut joka päivä pressipäivillä, avajaisissa ja erilaisissa lanseeraustilaisuuksissa joihin kutsu on käynyt, ja voi että on ollut kivaa. Normaalisti joudun jättämään kaikki virka-aikana järjestettävät tilaisuudet väliin, mutta nyt olen pyrkinyt käymään kaikissa kiinnostavissa tilaisuuksissa.

Olen näiden parin viikon aikana herkutellut erinomaisten kokkien (mm. Top Chef -voittaja Teemu Laurell <3 <3) ruoilla ja herkkujen kanssa on maisteltu shampanjaa ja erilaisia cocktaileja. Elo on ollut maukasta, mukavaa, hersyvää ja kuplivaa. Kaksi viikkoa glamouria taitaa kuitenkin olla minulle se määrä mitä tuota huikentelevaisuutta jaksan. Olin nimittäin eilen onneni kukkuloilla kun sain Puman tilaisuudessa käteeni oluen ja hodarin (soijanakilla). Voi nam, usein ne yksinkertaisimmat asiat on niitä parhaita.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Puman The Creative Factory saapui Suomeen pariksi viikoksi ja tuota rantautumista juhlistettiin eilen illalla Kluuvissa. Homman ideana on että jokainen saa suunnitella itselleen uniikit sneakerit Kluuvin Popot liikkeessä Creative Factoryn avulla. Pääset paikan päällä selaamaan ja tunnustelemaan erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja ja suunnitteluohjelman avulla luot itsellesi juuri sellaiset tossut joista olet aina haaveillut. Kengät maksetaan tilatessa ja noin kuukauden päästä saat käyttöösi uunituoreet, itse suunnittelemasi sneakerit. Älyttömän hauska idea!

Itse olen aika kaukana stereotypisesta sneakertytöstä ja omistan tällä hetkellä kahdet St. Vacantit enkä todellakaan tarvitsisi uusia tennareita, mutta silti vähän kiinnostaisi käydä testaamassa miten homma toimii. Jos kiinnostuit yksilöllisten sneakereiden hankinnasta niin täällä on lisätietoja aiheesta. (Alla olevassa kuvassa on esimerkki mitä kaikkea voi tehdä. Blankosta pohjasta on tehty kehyksissä olevan valokuvan kaltaiset popot.)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
eilisen illa asu:
paljettikaulus Marni at H&M, toppi Something Else by Natalie Wood, 
housut H&M, laukku Italiasta, balleriinat Tory Burch

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

 1. Mmmm, onpas herkun näköinen hodari!
  Mahtava juttu että paljettikaulus on taas päässyt liikenteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuo hodari oli niiiiiin hyvää! Olin ihan tohkeissani kun heiltä löytyi myös kasvisversio hodarista, usein kun joudun olemaan ilman.

   Hih, kiva että huomasit paljettikauluksen ulkoilun. Tykkään siitä aika paljon ja ilahduin kun keksin taas tavan yhdistää sitä uuteen asuun. :)

   Poista