perjantai 11. toukokuuta 2012

Lököfarkkukokeilu

tunnetila:  ohhoh

Olen lähdössä ulos farkuissa. Vaaleansinisissä lököfarkuissa joissa on kulutuksia ja paikkoja ja reikiä! Farkuissa, joista mieheni totesi: "Kappas, teinifarkut."

Metrossa täytyy olla kymmenen minuutin kuluttua, en siis ehdi enää vaihtaa vaatteita. Tavoitteena on illan aikana tuntea olonsa kotoisaksi, kaikesta huolimatta, ja julkaista asukuvia huomenna eetteriin. Pidän kuitenkin option myös sille vaihtoehdolle, että tunnen illan aikana oloni niin epämukavaksi etten suostu astumaan kameran eteen. 

Toivottakaa onnea, nyt ollaan aika kaukana omalta mukavuusalueelta!

4 kommenttia:

 1. Hyvin sä vedät! Välillä on hyvä käydä mukavuusalueen rajoilla ja ulkopuolella. Odotan mielenkiinnolla kuvia asusta, saat varmasti "teinifarkutkin" näyttämään tyylikkäältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos maissi, olet ihana! Nyt on kuvat eetterissä, miltäs näyttää?

   Poista
 2. Tosi makeet! Hienoa, että poistuit epämukavuusalueeltasi :) Jakku tekee kokonaisuudesta "aikuisemman". Mulle puolestaan jakut ja suorat housut on epämukavuusaluetta, kun arkena töissä ja vapaa-ajalla kuljen farkuissa, mutta välillä pitää edustaa virallisemmissa vermeissä... H&M:ltä löysin onneksi kivan jakun, ei mustan vaan pinkin sävyisen ;)

  Laukkupostaukseen: söpö laukku, Italiasta löytyy laukkuja ja kenkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, ja vau, pinkki jakku! Kuulostaa ihanan kesäiseltä.

   Ja totta tuo viimeinen lause, Italia on täynnä laukkuja ja kenkiä ja vielä kohtuulliseen hintaan. Ihana paikka. :)

   Poista