keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pehmeää konjakkia

tunnetila: aurinkoinen

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

t-paita Maison Scotch, housut H&M, 
vyö Pieces, balleriinat Ritmo Shoes

Viime päivien käytetyimmät kenkäni taitavat olla Italiasta ostetut konjakin väriset balleriinat. Ritmo Shoesin balleriinat ovat nahkaa päältä, sisältä ja pohjasta, ja hintaa näillä jalassa mukavilla peruskengillä oli 39,90€. Äääääää, en oikeastaan edes halua muistella mitä kauniit nahkatuotteet Italiassa maksoivat. Alkaa vain harmittaa kun en ostanut balleriinoja ja lempilaukkua myös muissa väreissä.

Ritmo Shoesin balleriinoissa on ainoastaan yksi huono puoli. Ne ovat niin pehmeää nahkaa että olen jo saanut potkittua balleriinojen kärjet hajalle. Toisaalta taas kengät tuntuvat jalassa pehmeytensä ansiosta ihan tossuille, eli niillä on lempeä tassutella. Muutenkin balleriinat on yleensä kulutustavaraa jotka kestävät yhden, korkeintaan kaksi kesää kunnollisina, joten tuntuu aika turhalta laittaa niihin useita satoja euroja.

Olen ollut tyytyväinen hintavampaan Tory Burch balleriinahankintaani, mutta kovassa käytössä nuokin tossut ovat kuluneet vaikka pitkälti toista sataa maksoivatkin. Taidan siis jatkossa etsiä käyttöballeriinoja edullisemmista paikoista, juhlavampiin ja siistimpiin tilanteisiin voi olla jemmassa yhdet balleriinat joita käyttää harvemmin. Juhlaan ei nimittäin aina tarvitse laittaa korkoja vaikka ainakin itse helposti niin ajattelen. Sirot, siistit ja laadukkaat balleriinat käyvät ihan hyvin juhlakengiksi. Oletteko samaa mieltä, vai tekevätkö korkeat korot juhlan?
  

14 kommenttia:

 1. Söpöt ballerinat <3 Ensi viikolla aion itsekin etsiä kanssa edulliset ballerinat kesäksi. Olen joissain juhlissa käyttänyt ballerinoja, hyvin sopivat juhlakengiksikin.

  Jossain vaiheessa pitää päästä Italiaan kenkäostoksille...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olette piankin menossa Italiaan niin suosittelen ehdottomasti visiittiä Ritmo Shoesissa. Siellä oli ihan älyttömästi vaikka mitä kivaa! (Voin myös laittaa pientä ostoslistaa mukaan... ;))

   Poista
 2. Vannoutuneena ballerina-ihmisenä olen ehdottomasti sitä mieltä, että ne käyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen, siis ilman muuta myös juhlaan. Omissa varastoissa on monenlaisia ballerinoja, vähän "ronskimpia" arkitallusteluun ja siroja juhlakäyttöön. Jatkuvasti on meneillään "täydellisten ballerinojen metsästys", se on haasteellinen tehtävä. Täytynee lähteä Italiaan... : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kaipaat unelmanpehmeää nahkaa ja edullisia hintoja, suosittelen ehdottomasti Italian reissua! Siinähän periaatteessa jo säästää rahaa kun saa samalla hinnalla muutamat balleriinat ja ulkomaan matkan kuin jos ostaisi täältä vaikka kolmet laadukkaat baltsut. :)

   Poista
 3. Käytän ballerinoja paljon juhlakenkinä ja niitä löytyykin erilaisilla koristuksilla juhlaan ja perusmallisina arkeen. Lyhyemmän mekon kanssa tulee itselleni helposti korkokenkien kanssa epämukava olo, kun pituutta riittää ilman korkojakin. Joten usein laitan kyllä ne ballerinat myös juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas lyhyenä ihmisenä olen yhdistänyt korot juhlaan. Ehkä juuri siksi, että ne antavat lisää pituutta ja pidempänä tulee heti vähän juhlavampi olo. :)

   Poista
 4. Ennen ostin Italialaisia kenkià mutta huomasin, ettà ainakaan ne ostamani eivàt olleet kovin kestàvià. Nahka kului nopeasti tai menettivàt vàrinsà, levisivàt jalassa liian suuriksi tai alkoivat narista kàvellessà tms. Itse pyrin kàyttàmààn kenkià usemman vuoden ja harmitti nuo menetetyt kengàt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhutko nyt kaikista italialaisista kengistä, kalliistakin? Todella harmillisia käyttökokemuksia sinulla. :( Itse en ole huomannut muissa italialaisissa kengissä laatueroja muihin verrattuna vaikka pyrin itsekin käyttämään kenkiä monta vuotta. Balleriinoista olen oman kokemukseni mukaan huomannut, että ostaa sitten 30€ maksavat tai 250€ maksavat balleriinat niin parissa kesässä ne on jo tulleet tiensä päähän. Olivat minkä maalaisia tahansa. :)

   Poista
 5. Tarkoitan sellaisia keskihintaisia luokkaa 50-100euron kenkià. Pitàisi varmaan tuntea paremmin merkit joita ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkkien tuntemus on varmasti eduksi, mutta ei kyllä satasen kengät saisi mennä rikki vaan niillä täytyisi pärjätä kyllä monta vuotta. Onpa tylsiä kokemuksia, höh! :(

   Poista
 6. Minä yhdistän korot juhlaan ja ballerinat arkeen, mutta harmillisesti olen itse pitkä ja korot jalassa _erittäin_ pitkä, joten korkoja tulee käytettyä kuitenkin vähän. Silti juhlissa ballerinoissa on jostain syystä "alipukeutunut" olo. Dilemma!
  /Zana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin ystävän synttäreille viikonloppuna ballerinat paljaaseen jalkaan. Juhlissa piti ottaa kengät pois joten läpsyttelin juhlassa paljain varpain. Silloin kyllä tuntui vähän alipukeutuneelta vaikka asuni ihan juhlava olikin. :)

   Poista
 7. Mustat Toryni ovat paksua alkaa ja vielä paremmassa kunnossa kuin nudet. Nudet taas alkaa olla jo aika kärsineet mutta ovat edelleen jalassa niiiiiiin mukavat että käytän niitä kyllä hamaan loppuun asti!

  VastaaPoista
 8. Siis paksua nahkaa. Ärsyttävä tekstinarvaaja iski jälleen.

  VastaaPoista