lauantai 26. toukokuuta 2012

Kaunis päivä kuunarilla

tunnetila: nautiskelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Muutaman päivän blogiloma tuli kuin varkain, hupsis! Viime päivät on ollut niin täynnä mielenkiintoisia tapahtumia (mm. Helsinki Fashion Summit, Marimekon kesä 2012 muotinäytös Espalla, COSin rantautuminen Kämp Galleriaan, Kansallisbaletin kesäkiertueen avaus eilen illalla Senaatiotorilla), että olen vain viilettänyt paikasta toiseen ja nauttinut hetkestä.

Tänään olisi ohjelmassa vielä Helsinki Fashion Stock Sales Vanhalla Ylioppilastalolla (klo 10-18) ja uusi kirppistapahtuma Nosturissa klo 9-15 (Nosturin kirppis myös huomenna sunnuntaina). Lisäksi tänään illalla juhlitaan ystävän syntymäpäivää, eli aika ei käy pitkäksi tänäänkään. 

Kaiken hässäkän keskellä täytyy vähän rauhoittua ja siksi kaivoin esiin muutama viikko sitten kuunari Lindenillä napsitut aurinkoiset ja rauhoittavat kuvat. Onneksi saamme tänäänkin nauttia lämmittävästä kevätauringosta. Kaiken touhuilun ja juoksemisen jaksaa ihan eri tavalla kun aurinko paistaa eikä tarvitse tarpoa ulkona sateessa ja vihmovassa kylmyydessä.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Taidan itse mennä ottamaan vielä pienet nokoset ennen päivän askareita. Pelkkä tekemisten listaaminen alkoi jo väsyttää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti