torstai 3. toukokuuta 2012

Kuin maratonilla olisi

tunnetila: väsynyt mutta onnellinen

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

takki Benetton, huivi Faliero Sarti, pusero ja housut H&M, 
balleriinat Ritmo Shoes, laukku bsc leather

Terveiset Italiasta! Kotona ollaan ja ryhdyin heti käymään läpi reissun kuvasaldoa. Hirvittävästi en ehtinyt matkalla kuvailemaan, keskityimme nimittäin tällä tyttöjen reissulla lähes sataprosenttisesti shoppailuun. Olin reissussa siskoni kanssa joka jo matkalla Helsinki-Vantaalle totesi jättävänsä nähtävyyksien katselun toiseen kertaan ja keskittyvänsä vaatekaapin uudistamiseen. Tuo suunnitelma sopi myös minulle. Seuraksi ostoksille saimme Italiassa asuvan serkkumme jolla oli auto käytössä koko loman ajan. Suhailimme siis tyttökolmikolla akselilla Milano-Piacenza-Carpaneto-Milano ja luuhasimme kaupoilla aamusta iltaan. 

Voi että meillä oli mukavaa! Jokainen teki edullisia ja tarpeellisia löytöjä ja oli ihana kerrankin kierrellä kaupoissa sydämensä kyllyydestä. Yllä olevat kuvat kertovat reissusta oleellisen. Kun muut tytöt sovittelivat vaatteita viereisissä kopeissa lepuutin itse jalkojani istuskelemalla sovituskopin lattialla ja keräsin voimia seuraavaa liikettä varten. "Shoppailu käy urheilusta" sanonta pitää todellakin paikkansa!
 

13 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että reissu sujui hyvin ja oli vieläpä shoppailun täytteinenkin. ;) Kyllä kelpaisi minullekin moinen vaatekaapin uudistus -vierailu Italiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi että tällaisen reissun soisin kyllä jokaiselle sitä kaipaavalle! Ostossaldoni oli oikein onnistunut, palailen siihen tulevien postausten muodossa. :)

   Poista
 2. Anonyymi3/5/12 16:02

  Upeeta shoppailla sydämen ja jalkojen kyllyydestä! Tuollaista hyötyliikuntaa minäkin voisin harrastaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tässä hommassa on hyötyliikunta kyllä parhaimmillaan! :) Ja mitä enemmän ostaa sitä painavempia kasseja kantaa kävellessään tarmokkaasti kaupasta toiseen. Jalkojen lisäksi siinä saavat myös käsivarret treeniä. :D

   Poista
 3. Kuullostaa kyllä aivan ihanalta lomalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Loma oli todella Loma isolla ällällä. :)

   Poista
 4. Loistavaa treeniä :D Italia on ihana kohde, nimim. neljästi siellä käynyt... Pitää palata vielä, shoppailun merkeissä myös... Ehtii niitä nähtävyyksiä toistekin bongata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italia on kyllä ihana maa, tykkään todella. Ja italia (siis kieli) on mielestäni yksi kauneimmista, eli jo pelkästään sen päivittäin kuuleminen tekee onnelliseksi. :)

   Poista
 5. Kuka se väittää, ettei shoppailu kävisi urheilusta? Nii-in.

  Mä olen ilmeisesti kadottanut shoppailuintoni, kun ole hankkinut vaatehuoneeseen tänä vuonna juuri mitään. Eikä mikään uusi edes himota. Pitäisikö huolestua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shoppailutaustasi tuntien soppausinnon katoamisesta voisi periaatteessa huolestua. :) Toisaalta taas sinulla on jo vaatekaappi pullollaan kivoja vaatteita ja tällä hetkellä järkevämpiä asioita joihin menee rahaa (remontti). Eli ihan hyvä varmaan että pärjäät jo olemassa olevilla jutuilla ja shoppailet vasta sitten kun taas tarvitset jotain uutta.

   Eli toistaiseksi en huolestu. Ja sitten kun alan huolestua vien sinut ostoksille. :)

   Poista
  2. Sovitaan näin! Ja kieltämättä ajatukset ovat olleet muissa rahanrei'issä kuin räteis ja lumpuis. Totta myös tuo, että mulla on jo kaikkea ihanaa!

   Poista
 6. Anonyymi4/5/12 18:23

  Hah...tiedän kyllä tuon "jalat aivan tajuttoman kipeät shoppailusta" -tunteen. Olen sen muutamaan kertaan kokenut, erityisesti sinun kanssa shoppaillessa. :) (Oma sisko on kyllä toinen samanlainen, joskus kävellyt pelkästään Ikeaa ristiinrastiin 6tuntia) Juuri siksi sä varmaan löydätkin kaikki ihanat löydöt, kun jaksat koluta kaikki rekit, meitsi ku kerkee vetää kaksi (joskus jopa kolme) katselukierrosta kaupassa siinä ajassa kun sinä yhden.
  -Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha Ritva, me päästään nykyään ihan liian harvoin ostoksille yhdessä! :) Mutta totta puhut, mä olen aika hidas shoppailija. Mutta kun jostain saattaa putkahtaa mieletön löytö niin on pakko olla tarkkana. :D

   Poista