maanantai 7. toukokuuta 2012

Tuuhennuspaketti

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain ensimmäisen kerran hiuksiini Balmain Hairin tuuhennukset viime syksynä kun toimin tuuhennusmallina SIM Finlandin Heidille Muoti- ja kauneusmessuilla. En voi sanoin kuvailla miten onnellinen olen ollut tuuheammista hiuksistani. Peruskampaukseni ponnari tai suttunuttura näyttävät nekin jo ihan erilaisille ja ryhdikkäämmille extrahiusten ansiosta, mutta nykyään, ensimmäistä kertaa ikinä, jaksan aika usein kihartaa hiukseni ja pidän niitä jopa auki.

Pidin ensimmäisiä tuuhennuksia viime syksynä 9 viikkoa putkeen jonka jälkeen kävin kampaajalla irrottamassa lisäkkeet. Jestas että tuo toisen tekemä irroitus sattui! 9 viikkoa on aika pitkä aika, varsinkin talvella kuivassa ilmassa, pitää lisäkkeitä, ja kun toinen yrittää irroittaa omiin hiuksiin tuuhennuksista jäänyttä liimaa niin vaikka sen tekee miten hellästi tahansa, tuntuu että päänahkaan sattuu vielä päivä irroittamisen jälkeen.

Pidin lisäkkeistä taukoa Sri Lankan matkan ajan ja kotiin palattuani samat lisäkkeet laitettiin minulle uudestaan. Tammikuun pakkaset takuttivat hiukset aika nopeasti ja otin lisäkkeet jossain vaiheessa itse pois. Suosittelen lisäkkeiden poistamista itse. Oma repiminen ja takkujen selvittäminen sattuu paljon vähemmän mitä toisen tekemänä. 

Uudet lisäkkeet, tällä kertaa vähän vähemmän hiusta kuin viimeksi, eli yksi Balmainin tuuhennuspaketti, laitettiin päähäni maaliskuun puolivälissä. Tuuhennukset ovat olleet päässäni nyt noin seitsemän viikkoa ja hiukset on vieläkin todella hyvässä kunnossa. Ensimmäisellä kerralla hiusta laitettiin paljon enemmän ja nyt, yhtä tuuhennuspakettia kokeilleena, voin omasta puolestani ainakin sanoa että tämä määrä on minulle sopivampi. Ihan niin näyttävät hiukseni eivät tietenkään nyt ole kuin ensimmäisellä kerralla, mutta nämä ovat helppohoitoisemmat, eivät takkuunnu niin helposti ja kuivuvat myös nopeammin. 

Tuuhennuksia tulee hoidettua huolellisesti joten oma hius saa siinä ohessa myös hellää huolenpitoa. Hiukseni ovatkin olleet aina tuuhennusten välissä oikein hyvässä kunnossa ja viimeksi toissa viikolla hiusteni kiiltoa kehuttiin kampaajan toimesta Kampaamo Dynastiassa järjestetyssä TreSemme -illassa. TreSemme -illassa saimme kuulla brändin uudesta tuoteperheestä, Split Remedystä, joka lupaa poistaa hiuksista kaksihaaraiset. En tiedä voiko hiuslisäkkeisiin tulla kaksihaaraisia joten säästän tuotekokeilun ajankohtaan jolloin olen luopunut lisäkkeistäni. Tuoteuutuus kuulosti kuitenkin hyvin mielenkiintoiselta ja tuotteita testanneet kertoivat niistä hyviä kokemuksia. Sain Remedy -tuotteet testattavaksi ja mielenkiinnolla jään odottamaan omia kokeilujani. Toivon kuitenkin että saisin pitää tuuhennuksia vielä tulevan kesän helteisiin asti. Syksyllä olen päättänyt olla hetken ilman extroja sillä oman hiuksen ja päänahan kannattaa antaa välillä levätä. 

Kaikille tuuhennuksista tai pidennyksistä haaveileville suosittelen ehdottomasti Balmain Hairin tuotteita. Luulin aiemmin että ne vaativat niin paljon hoitamista etten itse jaksaisi moista puunaamista. Tuuheammat hiukset ovat kuitenkin niin ihanat että niiden eteen näkee mielellään vähän vaivaakin. Eikä nähty vaiva tunnu enää missään kun katsoo omaa peilikuvaansa kiharretun hiuspehkon kanssa. "Voi että miten ihana tukka!"

3 kommenttia:

 1. Minkä pituiset on omat hiuksesi? Hyvältä näyttää! Itsä pätkäisin talvella melkein yhtä pitkät mitä sinulla on ja nyt on ikävä sutturanutturaa...Tosin tämän hoitaminen on ihanan helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat hiukseni on juuri samanpituiset kuin nuo tuuhennukset. Tuuhennukset siis laitettiin päähän ja sen jälkeen ne leikattiin omien hiusten pituiseksi. Suttunutturaa minäkin ikävöisin jos joskus pitkistä hiuksista päästäisiin luopua. Olemassa on myös lisäkkeitä jotka voi laittaa päähän hetkeksi jos haluaa nutturan johonkin tiettyyn tilaisuuteen. Ovat myös tosi luonnollisen näköisiä.

   Poista
 2. Kiitos Emilia! Pusero on viime kesältä ja tosi tosi paljon käytetty. Silti edelleen ihana. :)

  VastaaPoista