tiistai 8. toukokuuta 2012

Kävipä hassusti...

tunnetila: voi ei...

Ihastuin tänään syvästi. 

Kenkiin. Kenkiin jotka maksavat 650€.

Nyt kaikki Te rakkaat ja ihanat, tarvitsen apuanne. 

Toivon, että luettelette kaikki ne syyt miksi noin kalliita kenkiä EI KANNATA ostaa.

Kiitos!
 

24 kommenttia:

 1. Sarastus8/5/12 21:23

  Saisit koko ajan pelätä että kengille käy jotain. Kengäthän on kuitenkin tarkoitettu käveltäviksi.
  Mitään muuta hyvää syytä en keksi koska ihanat kengät on aika paljon arvoiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostaisin kengät tosiaan käyttöä varten, en koristeeksi, enkä tullut edes ajatelleeksi että niille saattaisi sattua jotain. Kiitos, erittäin hyvä pointti! :)

   Poista
 2. Porvarilla on varaa;)

  VastaaPoista
 3. Sillä rahalla voi lentää Eurooppaan ja saada KOKEMUKSIA, upeita maisemia ja loistavaa ruokaa. Kengät ovat vain jalkineet ja näitä voi pitää vain hyvällä säällä (ja kantaa kumisaappaita käsilaukussa varalla...)

  Jaiks, sanoinko minä noin? Kenkäfriikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä veto, kiitos! Minulla menee lähes kaikki rahat matkusteluun, siksi ostan harvoin mitään muuta kallista. Nyt olisi kerrankin kiva ostaa jotain oikein ihanaa, mutta ne muistot ja kokemukset joita matkoilta saa, ovat ehkä sittenkin kallisarvoisempaa.

   Poista
 4. Kaikkea kaunista ja ihanaa ei ole pakko omistaa. Kauniita asioita ja ihmisiä voi ihailla ja arvostaa ilman omistamistakin:) Ja kuten edellinenkin kommentoija sanoi, eivät kengät välttämättä ole ne fiksuin investointikohde. Toisin kuin vaikkapa laukut, kengät eivät kestä vuosikausia... varsinkin jos niitä haluaa aktiivisesti käyttää.

  Jos sinulla on kenkiin varaa ilman, että se raha olisi mistään muusta pois tai että joutuisit käyttämään siihen lainarahaa (luottoa), go for it:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kenkien kulumista mietin itsekin. Ostaisin nuo kengät sillä tunnen todella tarvitsevani kengät kaikkiin tuleviin juhliin muutaman seuraavan vuoden ajaksi. Minulla on vain yhdet juhlakengät joita olen käyttänyt jo monta vuotta ja ne ovat kesän juhliin jotenkin umpinaiset ja raskaat. Nämä olisivat kevyet ja ilmavat, mutta juuri siksi myös "haavoittuvaiset". Ostaisin kengät ahkeraan käyttöön ja jo nyt pelkään hetkeä kun niistä katkeaa kanta tai pohjat kuluvat puhki. Nyyh, olen aina tällainen... Järki voittaa tunteen lähes joka kerta. Olisi joskus niiiiiin ihana repäistä ja ajatella pelkällä tunteella.

   Poista
 5. Ai miksi ei? Siksi, koska sitten sä olisit ihan huruakka verrattuna muhun, mä en nimittäin IKINÄ koskaan ostaisi noin kalliita kenkiä, vaikka ne olis veistelty kultaharkoista :D osta lentoliput NYCiin mielummin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin just hetki sitten lentoliput New Yorkiin syksyksi joten en viitsi, vaikka New Yorkia rakastankin, ostaa sinne taas lippuja. :) Mutta oikeassa olet, ei kai kukaan järkevä ihminen osta yli kuuden sadan euron kenkiä... Ainakaan kukaan järkevä ja köyhä. :)

   Poista
 6. Huh. Aika kallis hinta kengistä. Tosin mikä mä olen sanomaan, kun sorruin keväällä yksiin Swedish Hasbeenseihin. Mut en aio katua. Ne ovat ihanat ja muualta ei saanut mitään vastaavaa. Mun perustelut oli, että mä en pääse matkustamaan ainakaan seuraavaan vuoteen mihinkään enkä päässyt nyt keväälläkään tekemään Lontoon reissua, niin kompensaatioksi sain luvan itseltäni ostaa nämä kengät. Johonkin ne matkarahat piti laittaa... Mut 650e kenkiä ei ehkä uskaltaisi käyttää, edes juhlissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin just viime viikolla Milanossa ja kuten Nelliinalle jo yllä sanoin olen syksyllä menossa New Yorkiin, eli mulla ne matkatahat menee matkustamiseen, ei tartte keksiä muuta tapaa kuluttaa kaikkia rahojaan. :) Eli taitaa jäädä nämä kengät vain haaveeksi... Nyyh..

   Onnea uusille Hasbeenseille!!!

   Poista
 7. Mäki aattelin sanoa, että paljon mieluummin kannattaa ostaa lentoliput johonkin kivaan paikkaan. Mutta kun muut sano jo niin sanon sitten vaikka, että sillä rahalla saa tosi monta tikkaria. Paitsi jos ei tykkää tikkareista niin sitten aika huono diili :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh Noora! Muuten ihan hyvä ehdotus mutta mun mielestä silloin on kyllä vielä hullumpi jos käyttää tuon rahan tikkareihin!!! :D Mtta joo, eiköhän mulla taas järki voita ja ihanuuskengät jäävät kauppaan odottamaan ihmistä jolle 650€ kengistä on "ihan normaali hinta laadukkaista merkkikengistä". :)

   Poista
 8. Olenko mää muka ainut, joka tahtoo nähdä kuvia niistä kengistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaaa!!! Mä en halunnut laittaa niistä kuvaa kun sit joutuisin itsekin katselemaan sitä koko ajan ja haluaisin niitä entistä enemmän. :) :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Hahahaaa, ihana! Ootte te kyllä mahtavia! <3

   Poista
 10. Anonyymi9/5/12 16:44

  Paljasta nyt meillekin, mistä kengistä on kyse. Laita vaikka linkki, niin sun ei tartte koko ajan katsoa.

  Odota alennusmyyntiä, jospa saisit sitten ne halvemmalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin laittaa linkin kun keksit noin hyvän idean. En kuitenkaan löydä kenkiä netistä, en mistään! Palaan asiaan jos onnistun bongaamaan kengät jostain.

   Poista
 11. Melkein tekisi mieli yllyttää sinua ostamaan ne kengät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eieieieieieiei, mua yllytti eilen saman eräs toinenkin henkilö. Ja kolmas. :) Mutta ei, pakku pysyä kovana (ja järkevänä).

   Poista
 12. Taidat olla jo päätöksesi tehnyt, mutta silti pakko vielä kommentoida. :) 650 euroa jostakin laadukkaasta klassisesta laukusta olisi paljon rahaa, mutta perusteltavissa. Samaa summaa kengistä on jo hankala perustella. Paitsi jos elää elämää, jossa kuljetaan autolla ovelta ovelle ja koskaan ei jouduta kosketuksiin suomalaisen ilmaston, soran, mukulakivien tai liejun kanssa. Jos kengät ovat esimerkiksi teräksestä valmistetut ja eivät välitä mistään mitään, asia on toki toinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi, hyvät perustelut! En ajatellut hankkia teräksestä valmistettuja kenkiä, siispä jätän ne nahkaiset kaunokaiset jonkun muun napattavaksi. Elämä on.

   Poista