sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lehtiä ja timantteja

tunnetila: ähky

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pellavaneule Samuji, paitapusero Lindex,
housut Monki, kengät Vagabond, laukku ja koru Italiasta

Kävimme tänään sunnuntain kunniaksi brunssilla Cafe Talossa. Huh että vatsa on nyt täynnä! Talon brunssi maksaa 15€ ja tarjolla on kaikkea mitä hyvään brunssiin tarvitaan. Munakokkelia, riisipiirakoita, croissantteja, salaatteja, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, marjoja, jogurttia, mehua, teetä, kahvia ja jälkkäriksi erilaisia kakkuja. (Lihansyöjille lisäksi tarjolla on esimerkiksi lihapullia, leikkeleitä ja nakkeja.) Minulle ei sovi seisovat pöydät lainkaan. Haluan aina maistaa kaikkea ja lopulta joudun raahaamaan itseni kotiin ja kellahtamaan nokosille liian täyden vatsan kanssa. Ahne mikä ahne. Onneksi osaan useimmiten vältellä seisovia pöytiä.

Kaulaan pääsi tänään ensimmäistä kertaa Italiasta, OVS:stä, löytämäni koru. Ihastuin pieneen mutta silti runsaaseen koruun ensi silmäyksellä. Korussa yhdistyy monta kivaa elementtiä mutta se on silti siro ja sopivan huomaamaton. Ostohetkellä yhdistin mielessäni korun Brooklynista muutama vuosi sitten ostamaani lehtikoruun joka on somistettu timantein, ja kuinka ollakaan, nuo kaksi ovat ihan täydellinen pari!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mietittekö Te jo ostopäätöstä tehdessänne mihin voitte uuden hankintanne yhdistää vai ihastutteko juttuihin päätä pahkaa ja vasta kotona katsotte sopiiko uusi ostoksenne johonkin mitä kaapista jo löytyy? Toki itsestänikin on joskus kiva ostaa jotain uutta mikä poikkeaa täysin vanhasta, mutta yleensä mietin kaikki ostokseni aika tarkkaan. (Ehkä jopa liian tarkkaan jos shoppailukavereiltani kysytään...)
 

4 kommenttia:

 1. Hah apua, mä meinasin päätyä tällä Stadin reissulla tänään Taloon :D Ei ollakaan hetkeen törmätty...

  Mä oon välillä ihan järjettömyyksiin asti tarkka siitä, etten osta mitään, joka ei kävis vaatekaapin sisältöön. Virheistä oppineena, meinaa - nytkin kaapissa on jokunen aivan taivaallinen vaatekappale, joka ei vaan istu muuhun garderobiin ollenkaan. Välillä ois kiva vähän hullutellakin! Tulee mieleen: http://tinyurl.com/d4qu9vl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Emma mä mietin just eilen sua ja sitä ettei olla vähään aikaan nähty. :) Aika mahtavaa olisi ollut jos oltais tänään oltu molemmat Talossa. :D

   Mua kans harmittaa virheostokset niin paljon että olen siksi tullut noin tarkaksi. Mutta sit kun löytää just sen oikean niin voi sitä onnen päivää!

   Poista
 2. Matchaaminen on toinen luontoni. Mietin välittömästi harkitessani ostosta nimenomaan sen sopivuutta jonkun muun asian kanssa yhteen. Se ei tosin aina ole ihan niin simppeli se ajatusketju, että samanlaiset jutut ovat käsi kädessä. Joskus yhdistelmät vain pomppaavat esiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just noin! Ja joskus ihan oudotkin jutut sopii mielettömän hyvin yhteen. Voi sitä mätsäjän nautintoa noissa hetkissä. :)

   Poista