tiistai 25. marraskuuta 2008

Lainavaatteissa

tunnetila: hassuttelu

Voi itku kun mä olen surkea näiden asujeni kanssa.. Ärsyttää kun mustista kokonaisuuksista ei saa kuvissa mitään selvää ja kun suurin osa asuistani koostuu niinkin yllättävästä ja reippaasta väristä kuin musta, niin pelkkää suttua on blogi täynnä. Byää.. Anteeksi että tarjoilen teille sutta ja sekundaa. :( Alla yritelmäni muuttaa musta-mustasta vähän vaaleampi, mutta ei tuo hyvälle näytä noinkaan. Tarvitsen kipeästi Photoshop -kurssin, uuden kameran tai lisää valoa makuuhuoneeseen! Miten emme ole ymmärtäneet rakentaa kotiimme valokuvausstudiota blogikuvien räpsimistä varten, kysyn vaan..

Päivän asuna neule Comme des Garcons for H&M, kaulassa Plus -merkki Antti Asplund (se on mulla plussa kun kaikki kyselee "Miksi sulla on risti kaulassa??", "Miksi kysyt, eikö saisi olla?"), pikkumekko Lindex, housut ja kengät vanhat tutut suosikit. Tuo koru sopii paitaan ihan järjettömän hienosti, näkisittepä livenä. Tai edes kuvista selvästi.. Jotenkin materiaalit täydentävät toisiaan ja tuovat asuun hyvää henkeä.



Nelliina heitti haasteen:

Tutki poikaystäväsi / veljesi / isäsi vaatekaappi, ja muokkaa heidän vaatteistaan itsellesi käyttökelpoisia ja trendikkäitä asuja. Haasta mukaan niin monta bloggaajaa kuin itse haluat!

Innoissani tutkin äsken mieheni kaappia ja yllätys, kaappi sisälsi
vain samoja värejä mitä oma kaappinikin: pääasiassa mustaa ja harmaata. Jopas olemme värikästä porukkaa. Touhukkaana kasasin itselleni pari asua miehen vaatteista enkä sitten muistanut toteuttaa haasteen varsinaista ideaa, eli tehdä miehen vaatteista itselle trendikkäitä juttuja. No, valtavalla mielikuvituksellani ne olisivat olleet miehen solmion erilaista käyttöä, valkoisen paitapuseron kuromista istuvammaksi leveällä vyöllä, valtavaan neuleeseen hukkumista jne. Näitä juttuja ette tule nyt valitettavasti näkemään.

Siis haasteen toteutus meni pieleen, mutta tässä nyt kuitenkin pari kuvaa joissa lähes 30 cm miestään lyhyempi tyttö pukeutuu miehensä vaatteisiin. Jos intoa riittää saatan toteuttaa haasteen mallikkaammin vaikka viikonloppuna. Huomattavaa; seison kuvissa varpaillani, sillä pituutta housunpunteissa oli vaikka muille jakaa. Mieheni on pitkä ja todella hoikka, siksi olin iloisesti yllättynyt että miehen pillifarkut mahtuivat päälleni ja olivat minulle jopa löysät. Hip hei! Kaikki paidat roikkuivat päälläni, takeista puhumattakaan, mutta tästä neuleesta tykkäsin. Siksi se pääsi pillifarkkujen kaveriksi kuvaan.

Alemmassa kuvassa resufarkkujen ja valkoisen paitiksen kaverina musta neule. Lahkeissa löytyy taas pituutta ja paidoissa kokoa, mutta ei paha, ei paha.. Yllätyin oikeasti miten kivalta asut päälläni näyttivät. Ehkä se on se asenne: kädet vaan taskuun ja ole cool. Asenteella ne mallitkin kantavat mitä kummallisempia luomuksia catwalkeilla ja näyttävät hyvältä, ainakin useimmiten.

Vaikka itse mokasin ja toteutin haasteen pikkasen huonosti, haastan silti kolme bloggaria koitokseen. Haasteen saavat Jonna, Ocean ja Herttainen. Ladies... *kumartaa*

11 kommenttia:

  1. Oikeesti. Toi viimisen kuvan asu vois olla sun oma :) Ei millään uskois, että se kuuluu ylipitkälle kukkakepille (jollainen löytyy myös meiltä). Paitsi jos katsoo puntteihin, niin totuus paljastuu.

    VastaaPoista
  2. Söpöjä nuo isot vaatteet sun päällä :D :)

    VastaaPoista
  3. Voi sinua taskuvenusta kun hukut noihin vaatteisiin :D:D

    VastaaPoista
  4. no musta tuo risafarkkukuva oli tosi kiva. ja sä tosiaan noissa näytät ihan keijukaiselta menninkäisen vaatteissa :)

    VastaaPoista
  5. Shandi: Heh, yllättävän kivalle näyttää noi kukkakepin vaatteet tällasen kirpunkin yllä. Ei noilla kyllä liikkua voisi, menisi lahkeet ja hihat varmaan solmuun..

    Roosa: Jee, kiitos! Näytin kuvat miehelle, ei osannut oikein sanoa mitään. Hänen olisi pitänyt (mielestäni) sanoa "No sähän näytät söpölle missä vaatteissa vaan", mutta hän näytti vain hieman vaivaantuneelle.. Buu! :)

    Nelliina: Jep, taskuvenus ilmoittautuu! Kerroin muuten miehelle että Sakulla on Liverpool verkkarit. Mies on Liverpool -fani henkeen ja vereen joten voit kuvitella reaktion.. :D

    Tiiti: Kiitos, ihanasti sanottu! Keijukaiset on ihania. ;)

    VastaaPoista
  6. Toinen mustiinpukeutuja ilmoittautuu! Olen jo valmiiksi tuskaillut miten esittelen ehkä maailman parhaan merinovillaisen tunikamekon, kun kuvassa näyttää kuitenkin ihan turhalta, vaikka olisi a) valoa b) fotaritaitoa ja c) hyvä kamera :/
    Mutta hyvä kun vaalensit tuon toisen kuvan, siitä näkee kivat leikkaukset ja tuon hienon plussakorun. Tosi nätti asu! :)

    VastaaPoista
  7. Kotinne näyttää todella kauniilta<3<3...lattia...ovet...Oisko mahtollista saata siitä jonniinmoista postausta:]?terv.kotiansa uudistava ja inspistä kodistasi saava:DD

    VastaaPoista
  8. Niin ja mitä sää hei teet tyäkses:]?

    VastaaPoista
  9. Hyvinhän noista kuvista saa selvän, ei sille mitään voi että fanittaa mustaa. :D Töissäkäyvä ihminen ei pääse ulos kuvailemaan kuin viikonloppuna, joten tulos on ota tai jätä. :)

    Hauskasti sinulla toimi tuo haaste!

    VastaaPoista
  10. Heh, hyvin onnistuit :) Ja kiitti haasteesta, tää on ihan sairaan hauska eli toteutan mielelläni! :D

    VastaaPoista
  11. Bea: Kiitti. Voin kuvitella mustan merinovillaisen vaatteen kuvaamisen tuovan kivasti haastetta.. Tsemppiä koitokseen! :)

    Heini: Kiitos, tykkään itsekin kodistamme. Tosin rempattavaa ja muutettavaa löytyisi täältäkin, esim. haaveissa on vaihtaa keittiön ja makuuhuoneen paikkaa.. Se ei olekaan mikään pikku juttu.. ;)

    Työskentelen mediatalossa, enempää en taida rohjeta työstäni paljastaa.. :)

    Anna-Maria: Kiitos! Aioin haastaa myös sinut, mutta luin jostain että käytätte jo muutenkin miehenne kanssa samoja vaatteita, olisit siis päässyt liian helpolla. :)

    Ocean: Kiitos! Joko on miehen kaappia pengottu?

    VastaaPoista