tiistai 12. huhtikuuta 2011

Tunnetila 3v


tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Tunnetko meikkauspostauksiani lukiessasi sääliä "Miten toi voikin olla noin tumpelo??" vai samaistutko pulmiini "Miten hiivatissa ne sumusilmät tehdään oikeaoppisesti ettei näytetä siltä että on silmät mustana??" Jos kuulut kanssatumpeloiden joukkoon minulla on Sinulle hyviä uutisia!

Blogini saavutti taaperoiden kunniakkaan iän, 3v, maaliskuun lopussa ja nyt on juhlien aika. Järjestän kotimaisen meikkimerkki MSCHICin kanssa yhteistyössä pienimuotoiset blogin synttäri-/vappubileet joissa superkiva Janina (toimii MSCHICillä meikkaajana ja kouluttajana) vie meidät kevätmeikkien maailmaan ja vastailee mieltämme askarruttaviin meikkikysymyksiin.


Image and video hosting by TinyPic

Vappupirskeet järjestetään keskiviikkona 27.4. klo 17-19 ja mukaan pääsee teistä neljä (4) onnekasta. (Haluaisin mukaan teidät kaikki, mutta kun aikaa on rajallinen 2h niin yli neljälle ei ehdi mitenkään antaa henkilökohtaista opastusta.) Tilaisuudessa on meikkivinkkien lisäksi tarjolla pinkkiä kuplivaa (K18) sekä mahtavia meikkitarjouksia.

Jos siis haluat mukaan meikki-iltaan kerro kommenttiboksissa miksi juuri Sinä tarvitsisit vinkkejä kaunistautumiseen. Kilpailuaikaa on vajaa viikko, eli ilmoitan mukaan pääsevät blogissani sunnuntaina 17.4. klo 18.00. ja laitan samalla myös sähköpostia voittajille. Tsemppiä kaikille tasapuolisesti!

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Jos et pääse paikalle keskiviikkona 27.4. voit silti osallistua synttärihulinoihin. Ei helsinkiläisten, ja muiden jotka eivät pääse paikalle, kesken arvotaan hiustenhoitoon liittyvä yllätys. Kannattaa siis joka tapauksessa osallistua. Voit kertoa kommentissasi ettet pääse paikalle mutta osallistut hiustenhoitotuotteiden arvontaan. Onnekasta osallistumista!!

36 kommenttia:

  1. Kyl mulle kelpais! Mää tarvisin epätoivoisesti opastusta meikkivoiteen valintaan ja rajauksen tekoon :D

    VastaaPoista
  2. Onnea kolmesta mahtavasta vuodesta! Vappujuhlat kuulostavat huippukivoilta, mutta en tietenkään voi lähteä reissuun keskellä viikkoa. :( Arvontaan osallistun toki mielelläni. Ja jos saat jotenkin ujutettua palkinnoksi myös noita MSCHICin söpöjä siveltimiä, niin ei haittaa. :)

    VastaaPoista
  3. Apua tarvitaan ja paljon! :) Arkimeikki onnistuu, ja ehkä jotenkin vielä ne silmänrajaukset, mutta siitä vaativampaan en vaan kykene.

    VastaaPoista
  4. Onneeonneeonnee!

    Syitä, joiden vuoksi juuri minun pitäisi päästä mukaan:
    1) En osaa edelleenkään käyttää luomiväriä niin että se näyttäisi hyvältä, vaikka olen jo 34 vee.
    2) Ammattilainen on meikannut minut ja opastanut minua meikkaamisessa kokonaista yhden kerran elämäni aikana, vaikka olen jo 34 vee.
    3) Olen jo 34 vee.
    4) Haluaisin viimeinkin löytää sen omalle ihonvärilleni sopivan puuterisävyn. Sellainen on pakko olla jossain!
    5) En tunne yhtään MSCHIC-sarjaa.
    6) Olen voittanut säälittävän harvoin mitään.
    7) Mulla on nimipäivät samalla viikolla.
    8) Tykkään pinkistä.
    9) Tykkään kuplivasta.
    10) Rakastan Tunnetilaa.

    VastaaPoista
  5. No, onko liian lyhyt perustelu se, että mä nyt vaan en osaa meikata. :D Osaan laittaa vähän perusmeikkejä, meikkivoiteen, ripsarin yms, mutta esim. luomivärit on mulle ihan utopiaa. Tiedän, miten ne pitäisi laittaa (esim. ne kuuluisat smokey eyesit), mutta en vaan osaa. En onnistu siinä yhtään, multa puuttuu se magic touch. Samoin varjostukset yms. Kyllä mä niitäkin naamalle aina sudin, mutta menestys on vähän vaihtelevaa :D

    VastaaPoista
  6. Mielelläni haluaisin osallistua vappukemujen arvontaan, mutta keskellä viikkoa se on täysin mahdotonta :)

    Toiseen arvontaan kyllä osallistun :)

    Onnea taaperoikäiselle!

    VastaaPoista
  7. Harmi että menee päälle yhden tilaisuuden kanssa johon todella haluan mennä. Mutta kerron silti miksi mut olis pitänyt valita jos en olisi estynyt: Seiskaluokalla on pari tyttöä, jotka ovat yhtäkkiä päättäneet etteivät voi hengata muiden kanssa, kun niillä ei ole riittävästi meikkiä. Samat likat myös lintsasivat tunniltani viime viikolla ja mietin johtuiko se siitä että käytän ainoastaan ripsaria. Tarvitsisin siis ehdottomasti kaunistautumisvinkkejä jotta oppilaat eivät katoa tunneiltani ;D

    VastaaPoista
  8. Eiku hei, höpöhöpö! Se meno onkin ens viikon ke. Joten osallistun sittenkin ihan oikeasti :D Silloin on tosin hieronta klo 19.30 keskustassa mutta sinne ehtinee.

    VastaaPoista
  9. Onnittelut!
    Osallistun ilman muuta vaikken ehkä pääsekään paikalle, koska asun toisella paikkakunnalla.
    Kaipaisin apua mm. oikeiden värisävyjen löytämiseen.

    VastaaPoista
  10. Onnea kolmivuotiaalle!! Palkinto olisi kyllä aika unelma mulle, mutta harmi kyllä Helsinki on vähän kaukana..:( Mutta mieluusti osallistun hiustuotteiden arvontaan! Näin raskaana ollessaan kaipaisi tosiaan pientä ehostusta ja hemmottelua!

    VastaaPoista
  11. tosi mukava ja sun blogin näköinen synttäriarvonta, onnea vain osallistujille! :) itse en helsinkiin valitettavasti pääse, mutta toiseen arvontaan osallistun enemmän kuin mielelläni :]

    VastaaPoista
  12. Haha, ihania perusteluja jo nyt!!

    Mä en osallistu kumpaankaan juhlahumuiluun, mutta onnittelen nyt jo tästä 3-vuotisesta blogiurasta. Hyvä Nina!!! :)

    ...mutta sehän tarkoittaa että mäkin olen roikkunut täällä jo kohta kolme vuotta, hui miten aika on kulunut nopeasti!

    VastaaPoista
  13. Onnittelut 3-vuotiaan äidille!

    Samujin housut = napakymppi. Aivan mielettömän hyvännäköiset!

    VastaaPoista
  14. Onnea blogille ja toki osallistun! Siksi, että mä en ole koskaan käynyt meikkaajalla tai edes kosmetologilla. Meikkiä sudin naamaani fiilis pohjalta enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Olisi kiva joskus kuulla miten se kuuluu oikea oppisesti tehdä :D

    VastaaPoista
  15. Voi miksi en asu helsingissä!:/ osallistun siis vaan arvontaan.

    VastaaPoista
  16. Onneksi olkoon taaperolle! Mainiolta kuulostaa mahdollisuus päästä meikkiopastukseen, jollaisessa en ole koskaan ollut ja sen mukainen on varmaan näkykin. Hehhee ;) vähän kuin olisi jäänyt hame sukkahousuihin naistenhuoneesta poistuessa, olisi minun syytä tarkastaa meikkitaitoni ja uudet trendit meikkimaailmassa!
    Himottaisi myös päästä testaamaan noita ihanan näköisiä puulaatikkomeikkejä, jotta tietäisi minkä itselleen hankkia. Kiitos tästä synttärihulinamahdollisuudesta!

    VastaaPoista
  17. Onnittelut 3-vuotiaalle!
    Mä en osaa meikata, teen sen silti ja näytän useimmiten todella tyhmältä. Mikään ei pysy ja mikään ei suju. Ripsivärin osaan laittaa, mutta meikkivoidekin on aina vääränlaista tai vääränväristä. :D En silti tiedä pääsisinkö paikalle, mutta osallistun toki toiseen arvontaan!

    VastaaPoista
  18. Ui, kuulostaa ihanalta! Itse tarvitsisin apua erittäin punertavien poskien tyylikkääseen peittämiseen sekä meikkivinkkejä pienten silmien avartamiseen :)

    Ja vaaleanpunainen skumppa ei ole koskaan väärin!

    VastaaPoista
  19. Ikivanha, kuuden lapsen äiti, tarvis meikkivinkkejä (ja itseasiassa kokonaista naamaremottia...)

    VastaaPoista
  20. Onnea kolmosesta!

    Ja nyt avautumiseen. Eli mua on " siunattu" korkeilla poskipäillä mutta siinä sivussa myös erittäin tummilla ja kuopassa oleville silmänalusilla ( oot niitä varmaan usein todistanutkin). Kontrasti on siis aika kamala ja tungen päivittäin suunnilleen kolmea eri peitemeikkiä koloihini.

    Olisi aika mahtavaa jos joku ihana meikkaaja voisi näyttää, että miten ne kolot oikeaoppisesti saa peitettyä ( koska olen kuullut villejä huhuja, että se on mahdollista). Tämän tytön elämänlaatu kokisi samantien ihan hurjan nousun ja aamuihinkin tulisi enemmän aikaa kun ei tarvitsisi hautoa erakkosuunnitelmia peilin edessä.

    ps. tunnetusti myös tykkään kuoplivista juomista;)

    VastaaPoista
  21. Heippa!

    Ilmoittaudun suht uudeksi lukijaksi, kiitoksia sympaattisesta ja mukavasta blogista! Olen itse Ranskassa vaihto-opiskelijana, joten en pääse mukaan vappuhulinoihin. Mielelläni kuitenkin osallistuisin hiusyllärin arvontaan, täällä ulkomailla kun blondi tukka on mennyt vähän entistä huonompaan kuntoon, liekö erilaisesta vedestä johtuen ..

    Aurinkoista kevään jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  22. Multa saattaa jonkinlainen sotamaalaus ehkä luonnistua, mutta kaipaisin kipeästi neuvoja luonnolliseen ja siistiin arkimeikkiin. Lisäksi olen läheistä sukua pandoille, joten meikkivinkit to-del-la tummille silmänalusille tulisivat enemmän kuin tarpeeseen! Arvaa kuinka monta kertaa niistä on huomauteltu? :(

    VastaaPoista
  23. Ihana Nina ja ihana Tunnetila, onnea kolmivuotiaalle blogille! Kuten tiedät, olen hulluna kosmetiikkaan... Ikävämpi puoli on se, että olen meikkaamisessa ihan tumpelo (paitsi nyt ostin sen Lumenen luomiväriputkilon, jota suosittelit, sitä voi vaan lätkiä luomille, uskomatonta :D ). Rakastan myös kuohuvaa ja olis niin kiva angstailla silmämeikeistä yhdessä!

    Kaisa

    VastaaPoista
  24. Voi että! Kotiäitiarjen vastapainoksi myisin sieluni lasillisesta pinkkiä kuplivaa ja muutamasta toimivasta meikkivinkistä samoihin vanhoihin tapoihini jämähtäneiden tilalle.

    VastaaPoista
  25. Oi! Helsingistä pois muuttaneena olisi kiva saada hiustenhoitotuotteita - ne tulevat aina tarpeeseen. Jos Stadiin pääsisin, haluaisin vinkkejä poskipunan käyttöön.

    VastaaPoista
  26. Odetskaja14/4/11 21:26

    Olen meikannut viisitoista vuotta. En usko, että löysin tyylini teininä heti kertarysäyksellä, mutta meikkaan vieläkin ihan samalla tavalla. Teini-ikäisen ja kolmekymppisen meikkaustyyleissä on varmaan eroja, samoin markkinoille on varmaan tullut uusia tuotteita, joista en ole kuullutkaan. Varmaan tekniikatkin ovat kehittyneet.... Mä siis tarviisiin päivitystä rutiineihin!

    VastaaPoista
  27. Meikkipussissa lojuu luomivärejä täysin käyttämättöminä, kun ei vaan osaa eikä edes jaksa yrittää.

    Helsinki on pikkaisen liian kaukana, mutta mielelläni osallitun toiseen arvontaan.

    VastaaPoista
  28. Onnistun innolla arvontaan! Palautan graduni juhlapäivää edeltävänä tiistaina, joten itsensä hemmottelu meikkikutsujen muodossa olisi ihana palkinto gradu-urakasta :) Rajausten tekeminen ja luomivärien käyttä on itselläni vielä vähän hakusessa, joten opastus tulisi tarpeeseen.

    Kiitos kivasta blogista ja onnea kolmivuotiaalle!

    VastaaPoista
  29. Voih, meikkausjäljen puutteellisuus tuli taas eilen todistettua.. Ei pitäisi koskaan mennä meikkifirmojen ständeille 10 h työvuoron jälkeen :( Ilmeisesti apuja tarvitaan ainakin värien käytössä (omg) ja silmämeikissä (joka mulla löytyy ilmeisesti useammin luomista).

    Onnittelut 3 vuodesta ja Samujin ihanista housuista <3

    VastaaPoista
  30. Onnea 3v! Osallistun vain arvontaan koska asun kaukana Helsingistä, muuten olisin halunnut olla paikalla! :)

    VastaaPoista
  31. Murkinamasu17/4/11 11:54

    Mikä ihana kilpailu. Voikun nyt kävisi onni. Olen täysin tumpelo meikkien kanssa, joten tämä tulisi tarpeeseen.
    Kiitos paljon useista ihanista postauksista ja kolmesta vuodesta :)

    VastaaPoista
  32. Suuresti onnea kolmivuotiaalle!

    Itsehän olen sen verran käsi meikkaamisen suhteen, että paras silmämeikki syntyy sormia käyttäen ja mikä ärsyttävintä, yhä näin 27-vuotiaana eniten vaivaa meikkaamisessa menee näppylöiden peittelemiseen.

    VastaaPoista
  33. Mikä ihana synttärijuhla! :) Mä tarvitsisin kipeästi apua rajauksien opettelussa, harmittaa kovin etten tuolloin veny Helsinkiin... En siis osallistu meikki-ilta -kisaan :) Mutta hiustenhoitotuotteet ovat kyllä mieleen.

    Onnea ja iloa blogille! Aina luvussa, vaikka vähänlaisesti kommentoinkin.

    VastaaPoista
  34. Onnea uhmaikäiselle ;)! Ja syitä:

    - mulla on ikää muutaman vuoden päästä 40 enkä ole vieläkään löytänyt oikeanvärisiä meikkituotteita (esim. pohjustus), vaikka olen käyttänyt kosmetologien apua

    - halua oppia muotoilemaan kasvot ja käyttämään poskipunaa, koska kasvoni ROIKKUVAT

    - vauvan kanssa valvoessa silmänympärykset ovat kuopalla ja siniset

    - syksyllä pitäis palata muka tämännäköisenä töihin...

    - näytän siis vanhalta ja väsyneeltä

    - olen siirtymässä kokonaan mineraalimeikkeihin koska haluan vähentää ennenkaikkea imeväiseen kohdistuvaa kemikaalialtistusta

    - haluaisin kerrankin tuntea olevani edes vähän kaunis :)

    VastaaPoista
  35. Voi miten mielelläni osallistuisin tuohon kauneusilta-arvontaan, mutta ei-helsinkiläisenä osallistun sitten hiustuotteiden arvontaan. Pitkä talvi tuli vietettyä lähinnä kotona gradun parissa ja nyt kun pitäisi lähteä ulkomaailmaan huomaan miten hoitamattoman näköinen oikein olenkaan. :) Hiukset ja säärikarvat ja kulmakarvat kaikki rehottavat aivan yhtä kauniisti.

    Olen lukenut blogiasi jo melko pitkään ja jopa kommentoinut satunnaisesti. Tyylisi kirjoittaa on miellyttävä ja aiheesi kiinnostavia. Onnea kolmesta vuodesta!

    VastaaPoista
  36. Kiitos osallistuneille, ilmoitan ihan pian meikki-iltaan osallistujat.

    VastaaPoista