maanantai 25. heinäkuuta 2011

Inkkarityttö

tunnetila: huvitus

Image and video hosting by TinyPic

t-paita Tiger of Sweden, shortsit H&M (siskon kirppiskasasta),
kangaskassi MET, balleriinat Tory Burch


Kävin yhtenä päivänä asioilla kuvan asussa, letti päässä. Vanhempi mieshenkilö tuijotti minua hymyillen terassilta jonka ohi kävelin ja tokaisi: "Siinäpä menee niin nätti inkkarityttö!"

Ilahduin kommentista monestakin syystä. Ensinnäkin olen lapsesta asti rakastanut intiaaneja joten oli ihana että muistutin jonkun mielestä intiaanityttöä. Toiseksi ilahdun aina kun minua kutsutaan tytöksi. Tässä iässä sitä tuppaa useammin olemaan "täti". (Kerran juoksulenkillä ollessani ohitin äidin ja tyttären. Tytär kysyi äidiltään: "Äiti, miksi tuo tyttö juoksee?" Jee, alkoi heti jalka nousta kevyemmin!)

Kuitenkin tärkein syy joka ilahdutti oli se, että minulla oli päällä tavallinen t-paita ja shortsit, ei miniminimekkoa tai avonaista toppia, ja sain silti mieheltä kohteliaisuuden. On kiva että voi olla nätti paljastamatta pintaa sen enempää.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli 27-29 -vuotiaana maailman kivoin kesäduuni, olin nimittäin autovaraosaliikkeen tsupparina ja äijät lopetti jokaisen puhelun sanoihin "tyttö tulee hakeen..." Ah ja Oi niitä aikoja!

  VastaaPoista
 2. :) On se vaan mukavaa kun saa kauniin kohteliaisuuden.

  Mieheni mummu oli visiittimme jälkeen kehunut minun hiusteni väriä (?!) tyttärelleen. Olin oikein tyytyväinen, väri kun sattuu olemaan melkein kahdenkymmenen vuoden värjäyskierteen jälkeen ihan oma!

  Saara

  VastaaPoista
 3. Mä oon huomannut, että monet vanhemmat miehet tykkää sääristä :D Ei siis tarvii olla reittä näkyvillä, vaan esim. polvipituinen hame, (joka monen nuoremman miehen mielestä on tosi epäkaunisvaate)ja kohteliaisuuksia satelee !

  VastaaPoista
 4. Eveliina: Hahahahhaa, kuulostaa hyvältä! Sitä paitsi, työskentely miesten kanssa on muutenkin kivaa. Ei tule koskaan mitään kriisejä kuten naisvaltaisissa työpaikoissa. :)

  Saara: Oi, onnea! :) Harvalla on nimittäin oikeasti oma hiusväri niin kiva että siitä saa kehuja. Ainakaan siis Suomessa.

  Mulla on myös oman värin kasvattaminen käynnissä mutta ajattelin kyllä sitten värjätä sitä vähän kauniimmaksi, mutten näin tummaksi mitä hiukseni nyt ovat.

  Ulrika: No mutta hei, sulla on niin pitkät ja upeat sääret että niitä kehuttaisiin vaikka päällä olisi mitä! Minun töppöjalkani tuskin aiheuttavat kenessäkään ihailua. Luulen että se oli se letti ja häivähdys inkkaria mikä miestä viehätti. :)

  VastaaPoista