maanantai 18. heinäkuuta 2011

Jatkuvaa valvomista

tunnetila: väsy

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

toppi Something Else by Natalie Wood,
maksimekko H&M, flipflopit Havaianas,
kangaskassi Savage Beauty/Alexander McQueen/MET


Hyi että mä inhoan jet lagia! Viikon (aikaero)reissuista selviän yleensä kohtuullisen nopeasti, mutta mitä pidempään olen toisella aikavyöhykkeellä sitä hankalampaa normaalin unirytmin saaminen on. Olen nukahtanut kotiintulon jälkeen joka yö vasta aamuviideltä (kello silloin New Yorkissa 22.00) ja herännyt kellon soittoon 11.00. Viime yö oli pahin. Nukahdin vasta aamulla kuuden jälkeen ja heräsin ilman herätyskelloa 8.15.

Jep jep, nukuttua tuli siis yöllä ruhtinaalliset pari tuntia enkä voi nyt mennä edes päiväunille sillä siitä unirytmi vasta monimutkaistuisi. Voi jestas! Torstaina pitäisi olla skarppina heti aamusta kun lähden lomailemaan Lahden kautta Kuopioon ja Kuopiosta Ouluun. Saapa nähdä millainen univelkainen mörkö tuolle reissulle lähtee...

Kärsittekö te jet lagista vai käykö aikaeroon tottuminen teiltä helposti?


8 kommenttia:

 1. Eipäs nyt yhtään nurista siellä, kun olet taas päässyt käymään tiedät-kyllä-missä. Vaikka vähillä unilla sinnittely onkin kieltämättä ihan takapuolesta. :/ Jos kaipaat Oulussa päiväkahviseuraa, saa laittaa mailia. :)

  VastaaPoista
 2. Jet lagista viis kun tuo toppi on noin mielettömän ihana!

  VastaaPoista
 3. .Nekku.: Okei, ei ole reilua tuollaisen reissun jälkeen nurista. Mutku mutku.. :)

  Mä ajattelin laittaa sulle viestiä tosta Oulun reissusta jo aiemmin, mutta visiitti kutistui Qstock -viikonlopun mittaiseksi ja taitaa mennä kokonaan festaritunnelmissa. Jos kuitenkin olet festeilemässä niin olisi tosi kiva törmätä! Eli jos näet mut jossain (festareilla pe ja la tai la päivällä kaupungilla (jos sinne ehdin) niin tartu hihasta!

  vvk: Heh, kiitti! Minulla oli suuret suunnitelmat reissushoppailun suhteen mutta en löytänyt oikeastaan yhtään mitään. Tuo toppi on yksi harvoista ostoksistani ja se on livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa. Etukappale on paksumpaa ja jämäkämpää puuvillaa kuin takakappale, takakappale taas on etukappaletta pidempi, ohutta ja pehmeää puuvillaa ja laskeutuu kauniisti. Sun täytyisi joskus nähdä tämä niin uskoisit. :)

  VastaaPoista
 4. Taidetaan mennä ristiin, sinun täytyy tulla moikkaamaan seuraavalla Tukholman reissullasi, muutetaan sinne jo tämän kuun lopussa. Meillä on lauantaina ystävien häät enkä muutenkaan ehdi tänä vuonna festareille. Mutta saattaahan olla, että törmätään, Oulu on kuitenkin melko pieni. :)

  VastaaPoista
 5. .Nekku.: Muutatte Tukholmaan?!?!?! What?? Ihmettelinkin jossain postauksessa kun kirjoittelit muuttolaatikoista. No Tukholmassa treffataan seuraavalla visiitilläni ihan varmasti. Saat sitten kertoa heti kaikesta kaiken. :)

  Mäkin haluan muuttaa Tukholmaan...!

  VastaaPoista
 6. Love your style! :)


  http://lalalaloveshappiness.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. la la la <3: Thanks! Nice to hear! :)

  VastaaPoista
 8. Mä arvelinkin, että se on livenä vielä ihanampi. Jos ikinäkoskaanmilloinkaan edes harkitset siitä luopumista, vaadin että se muuttaa minun vaatekaappiini. Vaadin.

  Piste.

  VastaaPoista